Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.

• Τι συγκρινετε τωρα το 3 με τις αλλες συσκευες; Το μεγαλο συν του redmi 3 ειναι σαφως η μπαταρια, που μου βγαζει 2 μερες ανετα με βαρια χρηση. Ειναι μεγαλο προσον να ξερεις οτι θα βγαλεις τη μερα οτι και να γινει. Οι heavy users με καταλαβαινουν.

• Παράθεση από harispao: “Λοιπόν μετά από ένα μήνα χρήσης και αναγκαστικής αλλαγής του mi3 με το redmi 3.ιδού τα συμπεράσματά μου. Κάμερα mi3 Οθόνη-αφή mi3 μακράν Μπαταρία redmi3 μακράν και βάλε. Καρτα γραφικών mi3 μέρα με τη νύχτα. Επεξεργαστής mi3 πολύ μακράν. Αίσθηση redmi 3 μακράν Συμπέρασμα φιλότιμο το redmi αλλά με την πρώτη ευκαιρία εφυγε... Το τηλέφωνο είναι σχεδόν entry level σε καμία περίπτωση για απαιτητικούς χρήστες. Ακόμα και με redmi note 2 16gb η διαφορά είναι σχεδόν χαώδης,φανταστή…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να κατεβάσετε την τελευταία Ελληνική ROM => xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_GTV-6.3.17.zip (ή την τρέχουσα Vesrion) ” Το λινκ για την τρεχουσα version παει στο redmi note 3 section!! Ευχαριστουμε για τον οδηγο!

• Παράθεση από flowin_through: “Έκανα επαναφορα, αλλά το πρόβλημα που έχω με το Playstore παραμένει, είτε από backup είτε με το google installer apk, δεν εγκαθιστά/κάνει update τίποτα, βγάζει σφάλμα "error retrieving information from server". Και μετά από εργοστασιακές. Εψαξα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις, δε βρίσκω τίποτα. ” Εγω βαζω οτι μου ζηταει το google installer να βαλω, και μετα παω στο app Security και δινω σε ολες δικαιωματα autostart και ολα τα permissions.

• Tην Ελληνικη τωρα μεσω updater?

• Τι μανια ειναι αυτη με το τι κινητο εχει ο καθενας; Η συμβουλη για το download ηταν απλη, καθως και ο avoulk εχει δικιο, και βγηκε dev rom για το Redmi 3

• Root στην 7.2.4 εχετε κανει; Πως;

• Δε λενε τιποτα σημαντικο τα μηνυματα, μην αγχεσαι. Root γινεται στην τελευταια εκδοση; Επισης, οταν βγει dev rom, σφυριχτε!!

• Παράθεση από Woodak: “Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Αν το έχουμε με multilang για να περάσουμε την ελληνική και να ξεκλειδώσουμε το boot χρειάζεται (με τη σειρά που τα γράφω) 1) να περάσουμε την original αγγλοκινέζικη (υποθέτω κατέβασμα από το site και με το update app) 2) να ξεκλειδώσουμε το boot με το γνωστό τρόπο sms στην xiaomi και την εφαρμογή στο pc που μας δίνει 3) και μετά την ελληνική που έχετε εδώ με αντιγραφή στο κινητό και χρήση του update app ? Σωστά έχω καταλάβει ????? ” Θέλεις όμως dev …

• Προφανως εγινε η εκπτωση στην μπαταρια για να μπει ο fingerprint reader. Ουτως η αλλως, και 3000 ειναι πολυ καλα για αυτο το κινητο, και παλι 5-6 ωρες σε wifi θα τις βγαζει.

• Εχω τη συσκευη στα χερια μου. Γινεται unlock ή θα πρεπει να περιμενουμε dev rom? (Δεν υπαρχει ακομα)

• Καλως σας βρηκα λοιπον!!!