Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 174.
-
RE: Οδηγός εγκατάστασης της MIUI 9 ROM για όσους έχουν GLOBAL ROM (όχι την Ελληνική XTRV ROM)
ΜήνυμαΠαράθεση από sotis76: “Καλησπέρα παιδιά για να πάρω την 9 θα γίνει αυτόματα; d7706f46c3db4626ddde33b26e341389.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όταν βγεί η 9 σε stable ναι αλλα εξοπλίσου με υπομονή γτ θα αργήσει λιγο,φαίνεται οτι το έχει ξεχασει η en.miui το mi note 2... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sotis76: “Βοήθεια μήπως ξέρει κανείς πως απενεργοποιουμε τον ήχο από τις ειδοποιήσεις για Viber, mail, Facebook Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ρυθμίσεις -> εγκατεστημένες εφαρμογές -> βρίσκεις την εφαρμογή που θες -> προβολή ειδοποιήσεων -> ξεκλικαρεις τον ηχο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanostonia: “Παιδια εγω σε redmi note 4X nikel με το που περασα την rom δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube σε fullscreen.Καμια βοηθεια?” Θεμα του browser ειναι, δοκιμασε με αλλο Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Παράθεση από adekastos: “Την 8.5.3.0 σε mi5s plus την περασε κάποιος φίλος να πει πως τα πάει απο μπαταρία ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ καλή φίλε μου . Από 94% εως9% μου έβγαλε 5 ώρες και 32 λεπτά sot με 2 σιμ και αρκετά σε χρήση τα δεδομένα.Αυτος είναι ο λόγος που το σκέφτομαι ακόμη να βάλω την arωma .Δεν ξέρω και πότε η stable θα πάρει 7άρη android” Android 7 λογικα με την 8.6 stable θα πάρουμε Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποι…
-
Την 8.5.3.0 σε mi5s plus την περασε κάποιος φίλος να πει πως τα πάει απο μπαταρία ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πήρα μόλις για την σύζυγό το 4/64 απο banggood μιας και ειχε κουπόνι και με direct priority mail μου βγηκε γύρω στα 315 αρκετά καλη τιμη πιστεύω. Έβλεπα το redmi note 4 global αρχικά αλλα απο τοτε που ειδε το mi note 2 εφαγα τοση γκρίνια που τελικά το πήρα... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Παιδια με την προηγουμενη στο mi5s plus ειμαι πολύ ευχαριστημενος και ειδικά η μπανταρια εχει φοβερή αποδοση.Εαν βαλει καποιος την τελευταία ας μας πει εντυπώσεις” Θα την εβαζα εγω αλλά ετοιμαζομαι να φύγω για διακοπές και μιας και την έχω πατήσει και παλιότερα θα περιμένω να έχω πρόσβαση σε pc πριν κανω το οτιδήποτε Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Αναφερεσε στην global stable????Σε εμένα έχει 2-3 θεματακια που βρήκα σε ένα 24ωρο για αυτό και θέλω να βάλω την ελληνική.Π.χ. δεν λειτουργεί σε κάποιες φάσεις το copy paste και μόλις πάω να βάλω αποτύπωμα δαχτυλικο αφού αρχικά βάζω μοτίβο μετά με πετάει και δεν με αφήνει να προχωρήσω.Ετσί ενώ αρχικά είπα να μην μπω σε διαδικασία φλασαρισματος πλέον είναι μονόδρομος” Αναφέρομαι στην τελευταία ελληνική stable την 8.5.2.0 , δαχτυλικο αποτύπωμα δεν εχω βαλει να σου πω αν λειτ…
-
Οι stable τα πανε καλύτερα στο θεμα της μπαταρίας Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επανέρχομαι και εγω να γραψω σχετικά με την αυτονομία της μπαταρίας, αυτο που προσεξα αρχικα επειδη εχω 3 επίπεδα στο πως θα χρησιμοποιησω το κινητο (βαρια ,μετρια, χαλαρή χρηση) ειδα την αυτονομία να εκτοξεύεται απο 45' με 1 ώρα επιπλέον sot στην βαριά χρηση που ειναι τα παιχνίδια, στην 1 με μιάμιση ωρα sot σε μετρια χρηση και σε χαλαρη χρηση ειδα με 45% οθονη και 5 % υπόλοιπο μπαταρίας το εξωπραγματικό νουμερο των 11 ωρων και 22 λεπτων sot ενω συνήθως ημουν στις 8 μιση με 9 ωρες το πολυ, εντάξ…
-
Με chrome παίζουν κανονικά σε full screen. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ιδιο θεμα εχω και εγω αλλα το ειχα και στην προηγουμενη dev που ειχα. Μαλλον ειναι θεμα του browser Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις την περασα και στο mi5s plus μου μετα απο την dev 7.3.2 που ειχα αρχικες εντυπωσεις ολα πανε ρολοι κανενα θεμα και μου φαινεται οτι και το titan quest παιζει λιγο πιο smooth απο οτι πριν,για την μπαταρια ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα και θα επανελθω αργοτερα , πολυ καλη δουλεια παιδια ευχαριστουμε. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλη επιτυχία σε ολους