Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 174.
-
Ανοιγε και εμενε κολλημένη στο mi και στις τρεις τελιτσες. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: μήπως παίζει ρόλο η έκδοση twrp που έχουμε;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gas83: “@adekastos και @gpapaioa μήπως έχει ξανά κλειδώσει ο bootloader;” Δεν έχω πισι την παρούσα στιγμη να ελέγξω αν κλείδωσε ο bootloader αλλά λογικά και για την δική μου περίπτωση θα ισχύει το ίδιο με τον @gpapaioa Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσπαθησα να κάνω απ την αρχή την διαδικασία και έχω πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα προσπαθήσω να ξανάπερασω την 7.3.2 που είχα πριν Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα ξεκολλησε από κει και τώρα έμεινε κολλημένο στο mi και στις τρεις τελιτσες. Να το κλείσω εντελώς και να δοκιμασω να μπω στο twrp και να ξαναφλασαρω; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσπαθησα να περάσω την τελευταία ρομ σε mi5s plus και ενώ περαστηκε δίχως να βγάλει κάποιο σφάλμα,στο πρώτο boot έχει γεμίσει ή μπάρα στο φουλ και έχει μείνει εκεί εδώ και μισή ώρα, τι να κάνω να περιμένω κι άλλο ή έγινε στραβη;
-
Σε mi5s plus την έχει περάσει κάποιος να πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Full wipe
ΜήνυμαΈγινε θα το δοκιμάσω ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Full wipe
ΜήνυμαΠαιδιά θέλω να δώσω το κινητό σε συγγενικό μου πρόσωπο και θέλω να διαγράψω τα πάντα από μέσα όχι μόνο τα data θα το κάνω με wipe system? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν εξαιρέσουμε την πρώτη μέρα που δεν ψήφισα από κει και μετά κανονικά (1578408386) και η νίκη στο τσεπακι μας. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχεις twrp η mi-recovery? Αν έχεις την έκδοση twrp που είχε ή stable που είχες τότε πρέπει να περάσεις μέσα από το twrp την τελευταία που είναι η 2.8.7 και μετά να flashαρεις την ρομ μέσα από το twrp αφού έχουν προηγηθεί wipe davlin,cache,data(factory reset κοινώς). Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά σε mi5s plus πως τα παει η καινούρια; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από masterismos: “Παιδιά τι γίνεται με το image stabilization. OIS δεν έχει άλλα κάπου διάβασα για Digital Image Stabilization. Έχει ακουστεί αν έρθει σε κάποιο μελλοντικό update? Μιλάω για το Mi5s plus. Με άλλες camera apps δουλεύει καλά πάντως αποτι είδα σε κάτι βίντεο. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν είναι εύκολο πες καποιο app να δοκιμάσουμε. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από masterismos: “Ρε αλάνια έχω δύο μέρες που έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader στο mi5s plus και δεν έχω πάρει απαντηση. Πόσο κρατάει συνήθως? Θα τρελαθώ χωρίς root. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τελευταία αίτηση που έκανα δεν μου ήρθε απάντηση αλλά μέσα σε 30 λεπτά πήρα έγκριση Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν παρελαβα το redmi 3s που είχα παραγγείλει για τον πατέρα μου αλλά υπάρχει πρόβλημα το κινητό δεν ανοίγει και δεν φορτίζει ούτε και σε fastboot mode μπαίνει το μόνο που κάνει είναι αν κρατήσω πατημένο το power για κάνα λεπτό βγαίνει το mi για πέντε δευτερόλεπτα και μετά ξανά σβήνει. Σώζεται ή κατάσταση ή επιστροφή και refund? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως το ζήτησα για δώρο από τον άγιο βασιλη άντε τώρα να πιάσουν δουλειά τα ξωτικά του φόρουμ... Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εμένα αυτό μου είχε βγάλει στην αρχική αίτηση για ξεκλειδωμα. Στον δεύτερο λογαριασμό ομως πήρα έγκριση αλλά έγραψα σαν αιτιολογία ότι επειδή δεν υποστηρίζει την γλώσσα μου (ελληνικά ) θέλω να περάσω την ελληνική ρομ από το miui.gr Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά και σε mi5s plus προς το παρόν, περισσότερα σε λίγες μέρες. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk