Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.

• καλημέρα απαξάπαντες. Πρόβλημα στο MIDO. έκανα FR, falsh την 18.10.25 αλλά στο activation - wifisettings δεν έχω αγγλική γραμματοσειρά οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω. Στο restore στην προηγούμενη, για κάποιο λόγο δεν μου αναγνωρίζει το pass του τηλεφώνου ( όχι της sim) άρα νεκρα και από εκει. καμια ιδέα?

• Το μοίρασμα έχει αρχίσει πιθανώς από το βράδυ. Πάντως σίγουρα από τις 08:00 για αυτό ρωτάω για τα mail. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Αυτό?aa94aaa45654aae1334e761044f42374.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Και το ΟΤΑ τι μοιράζει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά. Για την 8.9.20 δεν έχω λάβει mail. Έχετε στείλει? (Και ναι δεν είναι στο spam) . Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλή επιτυχία! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• RE:

idoru - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “@idoru έχεις καμία εξέλιξη; :)” Έχω φύγει ταξίδι. Από Παρασκευή θα ξαναπροσπαθήσω. Έχω καταλήξει ότι ήδεν κάθονται σωστά οι drivers της Qualcomm, ή κάτι κάνω λάθος στο καλώδιο. Θα επανέλθω και με photos Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk =============== Φεβ 28th 2018, 7:01pm =============== Καλησπέρα σε όλους, ( Spoiler ακολουθεί σεντόνι) επανέρχομαι με update της κατάστασης. Για όποιο έχει όρεξη να διαβάσει 1. Παρούσα φάση. Κινητό σε λειτουργία, με την MI…

• Redmi 4A (rolex) imei + rom

Μήνυμα

δεν το αναγνωρίζει!!!! αυτό είναι το προβλημα

Μήνυμα

ή δεν καθονται καλά οι drivers, ή δε νέχει μπει ακομα σε edl για να το δω. πάντως το έχω τρέξει δις το script σου. Σε ευχαριστώ

Μήνυμα

catch up: 1. με τις εντολες του @NasDriver στην πρωτη κάνει reboot στο συστημα, στην δευτερη μου c:\adb>adb oem edl Android Debug Bridge version 1.0.36 Revision 0e9850346394-android και αναλυει τους διακοπτες - παραμετρους της εντολής. Εφτιαξα καλωδιο συμγωνα με τις οδηγιες του @George Kaggelarisαλλά να κε με τυχαιο τρόπο κάποιες φορές μπαινει σε fastboot (δε νείμια σίγουρος ότι είναι edl), παρόλες τις προσπάθείές μου δεν έχω καταφέρει να φορτώσω drivers για qualcom οπότε δεν προχωράει και σε fl…

Μήνυμα

Θα το δοκιμάσω.

Μήνυμα

απλα κάνει reboot to system

Μήνυμα

με κανένα τρόπο δεν μπορώ να το βάλω σε edl mode. το recovery που έχει είναιτο 3.0 χωρις επιλογες για download κλπ κλπ μόνο wipe, reboot και mi assistant. έχω κολλήσει.

Μήνυμα

έχω ήδη κατεβάσει την rolex_images_8.2.1_20180201.0000.00_6.0_cn_95759d63a1 καποιος οδηγος για το edl mode? =============== Φεβ 19th 2018, 12:17pm =============== c:\adb>fastboot oem edl ... FAILED (remote: device locked, oem edl is not allowed) finished. total time: 0.012s c:\adb>

Μήνυμα

με τον γνωστό τρόπο, "choose update package..."

Μήνυμα

όπως είπα και πιο πα΄νω μεσω updater, αλλά μέσα στην παραζάλη κατέβασα λάθος rom

• RE: RE: Redmi 4A (rolex) imei + rom

Μήνυμα

Παράθεση από idoru: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Εντάξει μιλάμε για Global Rom. Δηλαδή την πέρασες από Updater, έγινε κανονικά η αναβάθμιση αλλά έχασες IMEI; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε αν έχεις modem;” Θα μου δώσεις 10 λεπτά , για να κουμανταρίσω τα μικρά πρώτα. Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk” Επιστροφή. Επισυνάπτω τα δέοντα.d85d763e418e1a2377571bb03443928e.jpg3a7974436afa69dabf82dfc3310fb7ce.jpge6995004a4d7170c1710…

• RE: Redmi 4A (rolex) imei + rom

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Εντάξει μιλάμε για Global Rom. Δηλαδή την πέρασες από Updater, έγινε κανονικά η αναβάθμιση αλλά έχασες IMEI; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε αν έχεις modem;” Θα μου δώσεις 10 λεπτά , για να κουμανταρίσω τα μικρά πρώτα. Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Μήνυμα

καλημερα, προσπάθησα μέσω updater, κατεβάζοντας αυτή miui_HM4AGlobal_8.2.8_98de21f654_7.1

Μήνυμα

Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή σε όλους, Η κατάσταση έχει ως εξής, Rolex ελληνικής αγοράς κλειδωμένο, προσπάθησα να του βάλω μια china developer, και αφου ανοιξε έχασε το ΙΜΕΙ. Αυτή την στιγμη έχει MIUI 9 Global 8.2.8 |Beta. δεν μπορώ να κανω απο developer options το Mi unlock status ( Μάλλον λόγω IMEI) όποτε δεν μπορώ να προχωρήσω σε ξεκλειδωμα για να φλασάρω έχω κάνει αιτηση για unlock και έχω πάρει έγκριση. Θα εκτιμούσα μια βοήθεια ( οδηγό - οδηγίες ?) για να προχωρήσω να εγκαταστήσω τελικά την …