Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 188.
-
1 έχω ,δεν ξέρω αν αυτό Screenshot by Lightshot σε βοηθάει
-
Παίρνω αυτό Screenshot by Lightshot μόνιμα.... ενώ είχα κάνει αίτηση για unlock όταν το αγόρασα.
-
τα έκανα μαντάρα ,έβαλα πάλι την official developer για να περάσω την ελληνική από την αρχή και μου κλείδωσε πάλι η συσκευή και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα τον bootloader τώρα.....
-
Έκανα το update μέσα από τη συσκευή (mi4c) και στο reboot δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις της συσκευής!!!!! Δε μπορώ να δω τι ROM φοράω πλέον και δε μπορώ να δω τίποτα από το μενού των ρυθμίσεων...
-
Πρέπει δηλαδή να κατεβάσω αυτήν εδώ και μετά να την περάσω από πάνω από αυτή που έχω? Θα χάσω τς ρυθμίσεις μου και τις εφαρμογές μου?
-
ρε παιδιά η 6.7.14 γιατί δεν έχει κάνει ποτέ updates? δεν έχουν εβδομαδιαίες? σορρυ που ρωτάω εδώ αλλά είναι κλειδωμένα εκεί!
-
Δε ξέρω πως αλλιώς να βοηθήσω τότε, ίσως κάποιο παιδί από εδώ με περισσότερες γνώσεις σε καθοδηγήσει. Εγώ μπήκα από TWRP και φλασάρω κανονικά (έχω δοκιμάσει ήδη 2 ROM) επιτυχώς μέχρι στιγμής.. τη διαδικασία για να το κάνω την έχω στο μήνυμα 28 αν θυμάμαι καλά . Δοκίμασέ τη ή περίμενε κανέναν πιο έμπειρο χρήστη να βοηθήσει φίλε μου
-
Είναι η international έκδοση από το xiaomi.eu αυτή. Αν την ώρα που είσαι σε TWRP συνδέσεις το κινητό στο PC ,το βλέπεις σα συσκευή στο "ο υπολογιστής μου" ? Αν ναι τότε πέρνα μέσα στο "Internal Storage" το zip αρχείο της ROM χωρίς να το πειράξεις καθόλου και μετά φλάσαρε. Κάνε και κανά wipe πρώτα όμως
-
Παράθεση από motouboubati: “Παράθεση από liquid: “Μπορείς να μπείς σε fastboot πάλι? powerbutton + volume down ” Αν πατησω powerbutton + volume down μπαινει απλα η οθονη του κινητου θα ειναι μαυρη, δε δειχνει το γνωστο logo του fastboot.Κaταφερα oμως και ανοιξα το κινητο με TWRP.Μπορώ να κάνω κατι απο εδω για να το επαναφερω; ” Άμα μπήκες σε TWRP τότε τον ξεκλείδωσες τον bootloader ,οπότε μπορείς να φλασάρεις ότι ROM θες (εγώ έχω την ελληνική από εδώ) . Απλά μόλις φλασάρεις και κάνει επανεκκίνησ…
-
Παράθεση από kostas516: “Απορια αρχαριου. Ξεκινησα να ξεκλειδωσω bootloader βασει του οδηγου και επειδη με την εντολη fastboot oem edl οτι και να εκανα που πεταγε FAILED remote unknown command προσπερασα ολα τα υπολοιπα βηματα(δηλαδη δεν χρησιμοποιησα miflash+twrp) και πατησα fastboot oem unlock. τωρα πλεον μου γραφει device unlocked true. εχει ξεκλειδωσει o bootloader; ” Νομίζω δε σου έχει ξεκλειδώσει. Για να δεις άμα ξεκλείδωσε πέρνα το TWRP και κάνε reboot με pwr+volUP ,άμα σου μπει στο TWRP …
-
Καλησπέρα στην κοινότητα, Πρόσφατα φλάσαρα την ελληνική ΡΟΜ του site και προσπαθώ να απενεργοποιήσω το swipe lock screen. Μέχρι πρότινος μέσα από το developer options και το "skip screen lock" έκανα τη δουλειά μου. Τώρα όμως μου ξαναεμφανίζεται και ΕΠΙΜΕΝΕΙ η οθόνη κλειδώματος. Το "skip screen lock" πλέον μόλις το πατάω ενεργοποιείται αλλά μόλις βγώ από το μενού developer options και ξαναμπώ τότε είναι απενεργοποιημένο πάλι απο μόνο του χωρίς να το πατήσω.... Ξέρει κανείς πως να απαλλαγώ μια και…
-
Παράθεση από dphier: “Παράθεση από liquid: “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! Κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να ξεφορτωθώ τη μαμά ρομ! Συνδιαστικά το έκανα από αυτόν: Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) και αυτόν: Root και Custom Recovery και Ελληνική MIUI στο Xiaomi Mi4c - Angroid.gr τον οδηγό. Από τον 2ο οδηγό το μόνο που έκανα είναι να κρατήσω το TWRP (συγκεκριμένα το αρχείο recovery.img που βρίσκεται στο φάκελο μέσα) και να το βάλω στη θέση του Screenshot by Lightshot από τον 1ο οδη…
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! Κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να ξεφορτωθώ τη μαμά ρομ! Συνδιαστικά το έκανα από αυτόν: Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) και αυτόν: Root και Custom Recovery και Ελληνική MIUI στο Xiaomi Mi4c - Angroid.gr τον οδηγό. Από τον 2ο οδηγό το μόνο που έκανα είναι να κρατήσω το TWRP (συγκεκριμένα το αρχείο recovery.img που βρίσκεται στο φάκελο μέσα) και να το βάλω στη θέση του Screenshot by Lightshot από τον 1ο οδηγό! Όλα από κει κ πέρα δούλεψαν ρολόι! Σημει…