Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 133.
-
Το έχει η μέρα μάλλον σήμερα. Προσπαθώ κι εγώ με τη σειρά μου να ελέγξω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος. Τρέχω το adb σε w7, volume - και power, βγαίνει το λαγουδάκι και συνδέω συσκευή. Δίνω την εντολή cd C:\adb και enter και μου λέει πως ''Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου''. Τι άραγε δεν κάνω σωστά? Και μάλλον, δεν μπορώ και να το κλείσω πλέον...
-
Παράθεση από oceanus: “καλημερα φλασαρισα εχτες την τελευταια dev ελληνικη και τρωω αυτο το σφαλμα οταν ανοιξει το κηνιτο ” Και σε εμένα βγάζει το ίδιο κάθε φορά που το ανοίγω. Και συμβαίνει αυτό, απο όταν πέρασα την 7.1.19 dev. Δεν βλέπω να έχει κάποιος λύση, οπότε περιμένω την επόμενη dev, μπας και στρώσει...
-
Τα κλαίω?
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Όλε, με γειές:) ” Ευχαριστώ πολύ @stamatisv....
-
Τα κλαίω?
ΜήνυμαΑπ'ότι κατάλαβα, δεν είμαι ο μόνος με καθυστέρηση. Αναμένουμαι λοιπόν οτιδήποτε νεότερο =============== Φεβ 1st 2017, 4:12pm =============== Παρέλαβα σήμερα και τις 2 συσκευές. Όλα καλά...
-
Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Παραγγελια φιλε μου 3/12 αποστολη κατα της 6/12 και παρελαβα 13/1 ....Δεν ξερω αλλα πρωτη φορα τοσο πολυ αργουν τα δεματα. (Την ιδια ημερα απο το ιδιο μαγαζι ειχα βαλει και μια θηκη και μεμβρανη ,αποστολη 3/12 και ακομα τιπ)Υπομονη θελει και τυχη... ” Ευχαριστώ Γιώργο
-
Παράθεση από magoulinio: “ Πρίν απο δύο μέρες παρέλλαβα το Redmi pro 64gb απο banggood με MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.9.8| Developer . ” Παράθεση από Giorgos Karavidas: “Παρέλαβα και εγω απο (banggood) ειδα οτι εχει την rom που βλεπεται στην φωτο. ” Καλησπέρα κύριοι. Να ρωτήσω πότε παραγγείλατε τα κινητά σας, γιατί περιμένω 2 συσκευές απο 16/12 και ακόμη είναι κολλημένες στην Κίνα...
-
Παράθεση από geotzia: “@geofust Και εγώ από Bangood (δεν κάνει να βάλεις λινκ-ονομασία μαγαζιου επιτρέπεται-νομίζω...) είχα παραγγείλει με Paypal κανονικά-γιατί δεν μπόρεσες εσύ δεν ξέρω- ένανε γύρω στις 35 μέρες να έρθει Ελλάδα(στέλνουν με swisspost και αργεί του σκοτωμού) δηλαδή να αλλάξει το -Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point- αλλά από εκεί και πέρα σε 4 μέρες το είχα στα χέρια μου... υπομονή λοιπόν.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιά το paypal που λές ότι …
-
Τα κλαίω?
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@geofust Είναι το δεύτερο post που κάνεις με το ίδιο θέμα σου, σου απάντησα στο προηγούμενο post, υπομονή. ” Απο λάθος μου βγήκε εδώ.... Δεν ξέρω αν μπορώ να το διαγράψω
-
Παράθεση από demakhs: “ @geofust εχεις tracking number που ξεκινάει με CH, δηλαδή Swiss Post? Αν ναι, θ αργήσει πολύ, αλλά θα έρθει,μην ανησυχείς!! Δεν έχεις πληρώσει με paypal? ” Τα tracking number αρχίζουν απο RU και τελειώνουν σε CH. Δυστυχώς δεν πλήρωσα με paypal. To b.....d, δεν δεχόταν paypal. Δεν ξέρω για ποιό λόγο. Παράθεση από derveni: “@geofust Μην φοβάσαι λόγω γιορτών φουλάρανε τα Ταχυδρομεία ” Μαζί με την πρώτη συσκευή, στις 16/12, παρήγγειλα και έναν αντάπτορα 4 σε 1, ο οπίος ήρθε!!…
-
Καλησπέρα κα καλή χρονιά. Στις 16/12 και 20/12, έκανα παραγγελία απο κινέζικο κατάστημα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ονοματίσω, μιάς και δεν είναι στα συνεργαζόμενα), 2 συσκευές redmi pro. Σε διαφορετικές ημ/νίες, με τον φόβο του εκτελωνισμού. Έκτοτε, η μόνη ειδοποίηση που έχω είναι αυτό.... Latest Event -- 2016-12-22 16:30 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point Στην άλλη συσκευή αλλάζει απλά η ημερομηνία. Είναι φυσιολογικό τόσο καιρό να μην έχω ενημέρωση? Μήπως να…
-
Τα κλαίω?
ΜήνυμαΚαλησπέρα κα καλή χρονιά. Στις 16/12 και 20/12, έκανα παραγγελία απο κινέζικο κατάστημα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το ονοματίσω, μιάς και δεν είναι στα συνεργαζόμενα), 2 συσκευές redmi pro. Σε διαφορετικές ημ/νίες, με τον φόβο του εκτελωνισμού. Έκτοτε, η μόνη ειδοποίηση που έχω είναι αυτό.... Latest Event -- 2016-12-22 16:30 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point Στην άλλη συσκευή αλλάζει απλά η ημερομηνία. Είναι φυσιολογικό τόσο καιρό να μην έχω ενημέρωση? Μήπως να…
-
Παράθεση από geofust: “Παράθεση από nickkon: “Το ζόρισες αρκετά. Αν δεν έχει φάει βραχυκύκλωμα από τα τελευταία πειράματα πιθανόν θα σου δουλέψει. Απενεργοποιημένο στο ρυζι ελπίζω έτσι; ” Έτσι...Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Θα ενημερώσω σε 2-3 μέρες για το αποτέλεσμα ” Επανέρχομαι για να σας ενημερώσω, οτι το ρύζι προφανώς, έκανε δουλειά. Μετα απο 2 μέρες, το έβγαλα σήμερα το μεσημέρι και μέχρι τώρα δουλεύει άψογα. Ευχαριστώ και πάλι nickkon.....
-
Παράθεση από nickkon: “Κακώς δεν το εκλεισες επιτόπου και δοκίμασες κιόλας να το φορτίσεςι. Αν ειναι κλειστο τώρα αστο ετσι. Αφου το καθαρίσεις και το σκουπίσεις να στεγνώσει όσο καλύτερα γίνεται απέξω, βάλε το μέσα σε ρύζι ολόκληρο και αστο για κανα 2-3 μέρες... Μη προσπαθήσεις να το στεγνώσεις με πιστολάκι. Μετά δοκίμασε να το φορτίσεις πάλι ” Τη ζημιά την έκανε η σύζυγος. Δεν ξέρω για την ποσότητα του καφέ που μπορεί να απορρόφησε. Αφού το σκούπισα όσο καλύτερα γινόταν, δοκίμασα να το ανοίξω.…