Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 152.
-
Για δοκιμασε με την δικη του μπαταρία Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από topmar: “Καλημέρα, 3η φορά μέσα σε 20 μέρες που κάνει μόνο του resart ή shutdown το RN2 με την τελευταία Stable του gkalen......κάποιος άλλος με το ίδιο θέμα? ” μηπως αλλαξες κατι σε θεμα ή γραμματοσειρα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mol: “δε θελω τετοια! φυσικα σε καθε οδηγο, οπουδηποτε ακολουθω κατα γραμμα την διαδικασια! σε λιγο ξεκιναω. πιστευω ολα να πανε καλα” Για την ιστορία, όλα πήγαν καλά! Πλέον είμαι με gkalen stable Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
εχω το prime με cm12.1 θελω να περασω gkalen stable. *1. να ακολουθησω αυτον οδηγο πρωτα; θα περασει και το twrp μαζι με την ελληνικη fastboot; και μετα να βαλω του gkalen; ή 2. κλασικα wipes με twrp και ινσταλλ του γκαλεν (οπως κανω σε καθε φλασαρισμα); *απ τη μια θα ηθελα αυτον τον τροπο να καθαρισει τελειως η συσκευη
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από LeonTsi: “Θα ήθελα να μου πεί κάποιος με rn2 πως πηγαίνει ή μπαταρία του γιατί σε μένα είναι τραγική...με την 6.8.4 εβγαλα μέχρι 5+ ώρες sot ” Με 5+ ώρες αρχηγόπουλο είσαι.. ούτε στον παπά να μην το πεις.Λίγες ROMs προσφέρουν τέτοιο SOT που έβγαλες.. μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού. ” πλακα μας κανεις;;;;; με το ζορι 4 ωρες να πιασω και αυτο με light χρηση, με heavy να βγαλω 2μιση-3
-
Παράθεση από Panos Batsoulis: “Σε redmi note 2 δε δουλεύει το led notification σε κλήσεις κ μηνύματα.τα εχω ενεργοιποιησει εκανα κ clear data σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά αλλα τιποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” στο δικο μου λειτουργουν κανονικα τα leds!!!!