Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 152.
-
Ουτε το clear data διορθωσε την κατασταση. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Ανακαλυψα bug, δε ξερω αν ειναι γνωστο ή εχει αναφερθει ξανα. Στο playstore, σε ολες τις εφαρμογες(οσες δοκιμασα δηλαδή) οταν παταω read more κανει force close το playstore. Δοκιμασα restart, clear cache αλλα δεν αλλαξε κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Οχι οτι με ενοχλεί, απλά δε το πολύ χρησιμοποιώ! Επισης προτεινεις την χρηση του redmi note 2 tool? Αν ναι, με τι ρυθμίσεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από spoulk: “ ” Παράθεση από mol: “Παιζει καποιο update σε 5.1 ή 6.Χ??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Δεν έχω δει κάτι ... Αλλά με βάζει στην πρίζα ο @klag να φτιαξω ένα CM rom 5.1 , παρ'οτι δεν θέλω ίσως αργότερα αν βρω λίγο χρόνο επιπλέον να κάνω κάτι και γι'αυτο ... Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” περιμενω την cm σου! το gmail μπορουμε να το διαγραψουμε τελειως;
-
Παιζει καποιο update σε 5.1 ή 6.Χ??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Νταξει, σε data σίγουρα θα τραβάει πολύ ενεργεια. Αν και πρώτη φόρτιση, νομιζω τα παει αρκετα καλα στην αυτονομια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Μεχρι στιγμης φυσιολογική καταναλωση εχω εχω... Ετσι όπως το κοβω, παει για 3μιση-4 ωρες sot? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
για παρακολουθα το. δες τι χρησιμοποιησε τη μπαταρια
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από mol: “ok, θα το κανω απευθειας απο twrp με τα απαραιτητα wipes (ολα δηλαδη) παντα εχω roms στην micro sd για παν ενδεχομενο!!! mm δεν υπαρχει για το note 2 απ οσο ξερω. η cm που φοραω ειναι 5.1 ” Ωραία , να το δοκιμασουμε κι αυτό να δούμε τι παίζει.. Και αναμένουμε feedback.. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας ” μολις την περασα. wipe τα παντα εκτος micro sd. ολα οκ προς το παρων. σεταρω εφαρμογες/παιχνιδια. ελπιζω η μπαταρια να ειναι σε καλα επιπεδα!!…
-
ok, θα το κανω απευθειας απο twrp με τα απαραιτητα wipes (ολα δηλαδη) παντα εχω roms στην micro sd για παν ενδεχομενο!!! mm δεν υπαρχει για το note 2 απ οσο ξερω. η cm που φοραω ειναι 5.1
-
κατοχος redmi note 2 ειμαι με cm και θελω να δοκιμασω την καστομ(RedmiNote2_Hermes_6.4.7) σου! αρκει η διαδικασια να γινει μεσω twrp ή να προχωρησω σε καθαρη μεσω miflash πρωτα και μετα την δικη σου; ευχαριστω!
-
VIVO XPLAY 5 6GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.43 Inch Super AMOLED Dual Curved 2K Screen Android 6.0 HiFi 3.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Redmi Note 2 ROMs
Μήνυμαεχει δοκιμασει κανεις την slimiui που βρισκεται στους xda;
-
τεxνικος θεσσαλονικη???
Μήνυμαπαρε νεο τηλεφωνο. ηδη "πεταξες" αδικα τα ευρω σου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PetranEVO: “Καμία θήκη ρε παιδιά τι προτείνετε να αγοράσω μέσω ebay ?” Κοίταξε για νιλκιν. Ειτε back, είτε flip Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από mol: “Πήρε κανεις την flip case της νιλκιν? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Φιλε μου εγω την εχω δει μονο απο κοντα σε αλλο παιδι που τη ειχε!!Ηταν πολυ καλη....!!!Εγω θα σου προτεινα αμα θελεις σε flip cover case αυτην εδω:Leaf Lock Style Magnetic Flip Pouch Wallet Case Cover For XiaoMi RedMI1S/2/Note2 | eBay ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα...και φθηνη...και η μεσα η υποδοχη που βαζεις το κινητο ειναι απο σιλικονη....αρα το καλυπτεις απο ολες τις πλε…