Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 249.
-
μετα απο χρήση σχεδον μιας εβδομαδας το mi5s τα πηγε πολυ καλα απο μπαταρια και μακαρι να συνεχισει ετσι και καλυτερα κατα τα αλλα μια χαρα. Καλή χρονιά!!
-
Όλα καλά και στο mi5s καλά Χριστούγεννα να έχουμε παιδιά!!
-
Στο redmi pro όλα καλά απλώς στα σχετικά με το τηλέφωνο γράφει xiaomi.eu αντί για xtrv.
-
Παιδιά μερικές φορές στο mi5s παω να βαλω το δακτυλικό και μου γραφει αυτό... cover the fingerprint scanner completely and apply pressure το κανει σε κανεναν αλλον αυτο?
-
Η μπαταρία απο το mi5s τα παει πολύ καλά...
-
Παιδιά παρέλαβα το mi5s σήμερα πέρασα την ρομ αλλά έχω ένα θέμα μερικές φορές το δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει μια αργεί έχει κανένας άλλος τέτοιο θέμα?
-
Καλημέρα παιδιά πήγα να κατεβάσω για το redmi pro την xtrv 6.11.10 αλλα στο link έχει την παλιά την 6.11.3
-
@gkalen το redmi pro τρώει κάποια κολλήματα στο facebook και instagram αλλά το πιο σοβαρό είναι η μπαταρία κατεβαίνει σαν νεράκι δηλαδή max 4 και κατι ώρες ενεργή οθόνη...με καθόλου δεδομένα μόνο wifi.
-
δεν συνδεεται και παλι με τπτ δοκιμασα και τον Marshall και το αλλο τον 7.1.0.0
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Tasos12koufales: “δεν συνδεεται με τπτ στο adb τι να κανω? ” Ανέβασε ένα screenshot από την διαχείριση συσκευών.. ”
-
παιδια εχω προβλημα μου ηρθε το redmi pro με unofficial rom περασα official dev με το miflash το κινητο γραφει μεσα οτι ειναι ξεκλειδωτο αλλα τωρα παω να περασω την ελληνικη και δεν συνδεεται με τπτ στο adb τι να κανω? το βαζω κανονικα σε fastboot mode ακουω συνδεεται αλλα δεν δειχνει τιποτα στο adb εκανα και αυτο μια χαρα το βρηκε αλλα στο adb για να περασω το recovery μολις παω τπτ δεν φενεται το κινητο Fix ADB device - Unauthorized/waiting for device/Offline errors!!.
-
@MIUI_ART για το redmi pro (omega) υπάρχει πιο καινούργια stable ρομ 8.0.7.0 MIUI ROM for Redmi Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
ρε παιδια παλι χωρις ρομ σημερα τι γινεται...
-
@gkalen για το redmi pro (omega) ποτε θα εχουμε stable?
-
κατω απο το βιντεο ετσι λεει ενας
-
παιδιά διάβασα ότι κάνει αυτή η θήκη για το κινητό Luanke TPU Soft Protective Case for Xiaomi Redmi Note 3 Pro-3.41 Online Shopping| GearBest.com ορίστε και το βίντεο youtube.com/watch?v=XOtwcMeK1wg&feature=youtu.be αληθεύει?
-
Παιδιά έκανα την αναβάθμιση και τα mb φευγουν σαν νερακι απο 900 πηγα 90 με χρηση σχεδον καθόλου μονο fb messenger παρατηρήσετε εσείς τιποτα τέτοιο?