Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 249.
-
Παράθεση από gkalen: “@Tasos12koufales Λογικά θα αρπάξει σε λίγο αν έχουν βάλει τώρα πρόσφατα υποστήριξη 4g στη περιοχή σου .. Ίσως θέλει λίγο χρόνο μέχρι να το διαβάσει , αρκεί να μην είναι 800αρα , αν είναι 2100 όπως λες δε νομιζω να έχεις θέμα .. Ίσως επειδή μπήκε πρόσφατα να μην την έχει ακούσει ακόμα ή συσκευή .. Παίξε και λίγο με τις ρυθμίσεις LTE , κ.λ.π. ” Θα το ψαξω να δω τι παίζει...
-
@gkalen ολα μια χαρα με την ρομ αλλα εχω ενα θεμα εβαλαν 4G Vodafone στην περιοχή μου και δεν μπορω να πιασω με τιποτα 4G ενω κατι φιλοι μου διπλα με iphone πιανουν μια χαρα 4G τι να κανω? αλλου πιανω κανονικα τι να φταίει να μην εχει αυτη την μπάντα που εκπέμπει στην περιοχή μου? αλλα πήρα τηλέφωνο την vodafone και ρώτησα ποια εκπέμπει και μου ειπαν για 4G ειναι 2100...
-
@gkalen το μόνο πρόβλημα στο mi5 είναι ότι δεν έχει καλό σήμα όπως πριν...
-
Παράθεση από Bazilepap: “Έχετε ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δεν την εχω ενεργοποιημενη...
-
Η μπαταρία είναι φοβερή απο το mi5 και με δεδομένα ανοιχτα συνέχεια....
-
Η ρομ στο mi5 ειναι φοβερή και η μπαταρία το ιδιο πολυ καλη αν και ειναι πρωτη φορτιση ακομα... Το μονο αρνητικό είναι ότι μου φαίνεται οτι ζεσταίνεται αρκετά...
-
@gkalen για mi5 3gb την έφτιαξες? EDIT Σορρυ gkalen τωρα την βρηκα...
-
Παράθεση από dtsilog: “Πρόλαβες και το πήρες, εντυπώσεις; Με γεια! Πάνω κάτω ο ίδιος οδηγός είναι για τα περισσότερα κινητά. Να έχεις εγκατεστημένο το mi pc suite και το miflash στο pc σου. Εάν έχεις ξεκλειδώσει, το twrp που θα χρησιμοποιήσεις για το Redmi Pro (omega) βρίσκεται εδω: TWRP_omega. ” Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Tasos12koufales: “Γεια σας παιδια! Εχω το Xiaomi Redmi Pro αυτο με τις 2 καμερες για να περασω την ελληνικη ρομ ποιον οδηγο ακουλουθω? ” Πήρες το x20 ή τον x25; καλ…
-
@gkalen παρατήρησα στο mi5 ότι ζεσταίνεται αρκετά ειδικά όταν το φορτιζω με αυτή την ρομ και το σήμα του δικτύου δεν είναι καλο, δεδομένα και το άλλο μεγάλο θέμα είναι η μπαταρία με δυσκολία κρατάει μεχρι το απόγευμα...
-
Και γω στο mi5 εχω προβλημα με τα δεδομένα πρέπει να πιάσει Η+ αλλιώς δεν μπαίνει καθόλου με σκέτο Η...εγω έχω Vodafone
-
@gkalen μετα απο 3 μερες με την ρομ στο mi5 ρουφαει την μπαταρια σαν νερακι πεφτει παρα πολυ ευκολα σε σχεση με αλλες ρομ κατα τα αλλα ενταξει.
-
@gkalen ενσωνατωθηκε το three finger screenshot στο mi5?
-
@gkalen εχω την ρομ τωρα 2 μερουλες τρεχει νερακι αλλα εχω θεμα με το hotspot μολις παω να το ανοιξω λεει σφαλμα και δεν ανοιγει κατα τα αλλα μια χαρα ολα!
-
@gkalen πότε θα έχουμε το clean.zip για το mi5 3gb?
-
@gkalen χθες το κινητο μου εκανε κατι τρελα πραγματα οπως ημουν σε μια εφαρμογη οπουδηποτε πατιοταν μονο του το home button καταλαβαινα την δονηση αυτο το εκανε συνεχεια δεν μπορουσα να κανω τιποτα κανω reboot παλι τα ιδια και μετα δεν δουλευε καθολου το fingerprint τιποτα ηταν νεκρο... το αφηνω λιγο κανα 5λεπτο δεν το πειραξα καθολου και απο χθες δεν ξαναεκανε τιποτα...τι να υποθεσω να τα εχει παιξει το κινητο ή να ηταν ενα κολλημα της στιγμης?
-
Παράθεση από gkalen: “@Tasos12koufales Και για τους υπόλοιπους με Mi5 που έχουν τη συσκευή με 3g ram .. Θα έχουμε νέο Clean zip και για τις δύο συσκευές , απλά όσοι έχουν 3g ram θα κατεβάζουν και διαφορετικό Clean zip κάθε βδομάδα για να διορθώνουμε και το build.prop .. Όσοι έχουν με 4g ram θα έχουν το ίδιο Clean zip συνεχώς .. DOWNLOAD Gemini , Clean zip για μοντελα 4g ram Gemini-Clean.zip | by gkalen for Mi5 DOWNLOAD Gemini , Clean zip και BuildFix για μοντελα 3g ram Gemini-Clean-3gRam-6.8.4.z…
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Tasos12koufales: “@gkalen ολα μια χαρα η ρομ στο mi5 απλως τρωει ενα κολλημα στην εφαρμογη στο facebook παω να ανοιξω συνδεσμο και λεει δεν υπαρχει συνδεση στο διαδικτυο ενω εχω κανονικα ιντερνετ και πρεπει να κλεισω το Wi-Fi και να το ανοιξω παλι για να ερθει στα καλα του ” Μαλλον πρέπει να ρωτήσουν κι άλλον με Mi5 αν έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα που λες κι εσύ ... Γενικά για το Mi5 ίσως θα πρέπει να πούμε κάτι .... Απ'οτι είδα υπάρχουν συσκευές με 4g ram αλ…
-
@gkalen ολα μια χαρα η ρομ στο mi5 απλως τρωει ενα κολλημα στην εφαρμογη στο facebook παω να ανοιξω συνδεσμο και λεει δεν υπαρχει συνδεση στο διαδικτυο ενω εχω κανονικα ιντερνετ και πρεπει να κλεισω το Wi-Fi και να το ανοιξω παλι για να ερθει στα καλα του