Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 122.
-
Παράθεση από foler79: “Και σε εμένα στο mi4 έχει εξαφανιστει η εφαρμογή του τηλεκοντρόλ, υπάρχει κάπου μόνη της ή κάποια αντίστοιχη στο play Store που να δουλεύει καλά; ” cancro-fix2-6.11.10.zip
-
Παράθεση από foler79: “Και σε εμένα στο mi4 έχει εξαφανιστει η εφαρμογή του τηλεκοντρόλ, υπάρχει κάπου μόνη της ή κάποια αντίστοιχη στο play Store που να δουλεύει καλά; ” μπηκε fix,, δες την συζητηση για την νέα ρομ
-
οι ελλείψεις που είδα ως τώρα...εκτός και αν δεν είδα καλά όπως έγραψα και πιο πριν το τηλεχειρηστήριο για MI4 και στην κάμερα λείπει ο χρόνος έκθεσης που έφτανε τα 32''.
-
Μετα από ένα διάστημα με stable ξανά στις developer. Καλή φαίνεται στο mi4. Μία ερώτηση.Το τηλεχειριστήριο σαν εφαρμογή έχει βγει. Δε το βρίσκω. Αντίστοιχη αν συμβαίνει αυτό υπάρχει στο play store.
-
Καλημέρα. Τελικά ούτε σ αυτή την ενημέρωση δεν επανήλθε η ρύθμιση του χρόνου έκθεσης στην κάμερα. Υπενθυμίζω έφτανε στις προηγούμενες εκδόσεις τα 32sec και τώρα μόνο 2 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18620/ Κατά τ άλλα συνεχίζει να είναι καλή η ρομ. Μια ερώτηση όποιος χρησιμοποιεί CPU-Z αν μπορεί να δει το cpu load. Εμένα δουλεύει απο 20 έως 40% χωρίς να τρέχω κάποια εφαρμογή.
-
Δεν είδα εν τάχει αν το έχει αναφέρει κι άλλος για τον χρόνο έκθεσης στην φωτογραφική. Έφτανε πριν τα 32δευτ και τώρα σ αυτή την αναβάθμιση πάει έως 2s. Δεν ξέρω αν φαίνεται παράξενο αλλά το χρησιμοποιουσα. Κατά την άλλα θεωρώ ότι πάει καλά αυτή ή ρομ.Βελτίωση στην μπαταρία,καποιες υπερθερμάνσεις βελτιώθηκαν από την προηγούμενη.Σ ε γενικές γραμμές όλα καλά.
-
Παράθεση από pangio2: “είμαι στο ''Σύνδεση στο λογαριασμό Mi'' Λέει αυτη η συσκευή εχει συσχετιστεί με υφισταμενο ID λογαριασμού μi (160****__7). Πρέπει να εισαγετε κωδικό για να επαληθευσετε τη συσκευή. (αριθμος ξεκλειδωματος:3f.......7ΖΥ) Τί κανω; ” έτσι για όποιον του συμβεί... να πω τι έκανα... Έβγαλα την κάρτα σιμ από το κινητό. Την έβαλα σε ένα άλλο. Μπήκα στο imi.com και δήλωσα ότι δεν θυμάμαι το κωδικό. Έδωσα αριθμό τηλεφώνου και μου έστειλε μήνυμα επιβεβαίωσης με έναν 6ψηφιο κωδικό. Από…
-
είμαι στο ''Σύνδεση στο λογαριασμό Mi'' Λέει αυτη η συσκευή εχει συσχετιστεί με υφισταμενο ID λογαριασμού μi (160****__7). Πρέπει να εισαγετε κωδικό για να επαληθευσετε τη συσκευή. (αριθμος ξεκλειδωματος:3f.......7ΖΥ) Τί κανω;
-
ρε παιδια πως μπορω να παρακαμψω το βημα ευρεση συσκευης...δε θυμαμε να εχω λογαριασμο στο Mi. Εχω κολλησει εκει και δε πάει παραπέρα
-
θέλω αυτό Xiaomi Mi Pad 2 16GB
-
Miui 8 Beta testing
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Κοίτα, η νέα MIUI V8 που δοκιμάζουμε σε Mi-3 & Mi-4 από εχθές είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ROM. Πέρα από τις πολύ όμορφες αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές που έχει, είναι πάρα πολύ καλή σε ταχύτητα & Αυτονομία. Και να φανταστεί κανείς ότι είναι σε PRE-BETA στάδιο .... Οπότε πιστεύω πως η νέα MIUI 8 θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχεις τώρα.... ” Αυτό άκουσα ''V8'' ....και είπα ότι θα υπομένω. Να είστε καλά ρε παιδιά. Περιμένουμε
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να δοκιμάσει μετάβαση σε παλαιότερη Version απλά με ένα Flash με TWRP Reocvery, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να αρχίσουν να κρασάρουν διάφορες εφαρμογές. Σε αυτή την περίπτωση μόνο ένα Factory Reset και ξανά Flash την ROM που θα περάσεις (Παλαιότερη Version) μπορεί να σου διορθώσει τα προβλήματα, ή απλά ξανακάνεις Flash την ROM που είχες πριν ξεκινήσεις το Downgrade. ” θα υπομένω μάλλον και θα περιμένω επόμενη. Αυτό που με χαλάει είναι ότι έπιασαν οι ζέστες και όταν πρ…
-
Mi4 LTE Υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση και κατανάλωση νεράκι την μπαταρία. Για να γυρίσω προηγούμενη άπλα flash από την εφαρμογή κάνω;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από pangio2: “Πήγα να περάσω και στο ρυζάκι αλλά δεν μπαίνει καν στην recovery Εχει την προηγούμενη 6.4.14. Και με την χρήση των μπουτόν δεν μπαίνει. Ανοίγει σβήνει το λογότυπο mi. Βγάζω μπαταρία και κάνω εκκίνηση.Καμιά ιδέα πως θα συνεχίσω!!!! ” Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις μόνος σου οπωσδήποτε από Recovery...Πέρασέ την από την εφαρμογή Αναβάθμιση και θα μπεί μόνο του σε recovery για να την περάσει EDIT: Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, το Hongmi για να μπει re…
-
Πήγα να περάσω και στο ρυζάκι αλλά δεν μπαίνει καν στην recovery Εχει την προηγούμενη 6.4.14. Και με την χρήση των μπουτόν δεν μπαίνει. Ανοίγει σβήνει το λογότυπο mi. Βγάζω μπαταρία και κάνω εκκίνηση.Καμιά ιδέα πως θα συνεχίσω!!!!
-
Καλησπέρα Σε ΜΙ4 LTE. Στο άλμπουμ η επιλογή διαγραφής πολλών φωτογραφιών δεν εμφανίζεται αν γίνει επιλογή μεσαία γραμματοσειρα. Τρώνε πολύ χώρο οι επεξηγήσεις και κρύβεται χωρίς να υπάρχει τουλάχιστον κύλιση. Εμφανίζεται στο Μ και στο S forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13321/
-
XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Αν δε είχα πάρει το mi4 LTE αυτό θα έπαιρνα!!!!
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από pangio2: “Έχω ένα τηλέφωνο που κάνει και για ''τοστιέρα''. Χρειάστηκα το sygic σήμερα και ενώ ήταν σε λειτουργία δέχτηκα κλήση (ευτυχώς). Το σοκ από την θερμοκρασία που είχε το τηλέφωνο δεν περιγράφεται. Στην κυριολεξία έκαιγε. Το έχω ενάμιση μήνα και δεν υπάρχει έλεγχος στάθμης μπαταρίας. Σερφάρω -βλέπω βίντεο κάνω κλήσεις η μπαταρία δεν πέφτει...90% ...μετά από μια ώρα άντε να πάει στο 89%. Κλείνω το τηλέφωνο του βάζω φορτιστή κλειστό ως δια μαγίας η μπατα…
-
Παράθεση από NasDriver: “Φίλε pangio2 χρήση Developer ROM ή αλλιώς Beta ROM, σημαίνει ότι αποδέχεσαι να γίνει Beta Tester...κακώς τα βάζεις με την εταιρεία ή με την όλη διαδικασία...απλά και μόνο γιατί χωρίς άτομα που επιλέγουν να γίνουν Beta Tester δεν θα πάρεις ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ νέα Stable ROM αν επιλέξεις να πας σε Stable. Όπως γίνεται με χιλιάδες κινητά που μένουν σε μία ΡΟΜ από τότε που βγήκαν ή με ανούσια updates που θέλει η εταιρεία και μόνο. Πίσω στην ουσία...ποιο είναι το πρόβλημα ? Σε ποιο …
-
Έχω ένα τηλέφωνο που κάνει και για ''τοστιέρα''. Χρειάστηκα το sygic σήμερα και ενώ ήταν σε λειτουργία δέχτηκα κλήση (ευτυχώς). Το σοκ από την θερμοκρασία που είχε το τηλέφωνο δεν περιγράφεται. Στην κυριολεξία έκαιγε. Το έχω ενάμιση μήνα και δεν υπάρχει έλεγχος στάθμης μπαταρίας. Σερφάρω -βλέπω βίντεο κάνω κλήσεις η μπαταρία δεν πέφτει...90% ...μετά από μια ώρα άντε να πάει στο 89%. Κλείνω το τηλέφωνο του βάζω φορτιστή κλειστό ως δια μαγίας η μπαταρία βρίσκεται στο 8%. Το βάζω να φορτίσει όλη νύ…