Sidnick μου έτυχε σε δέμα που είχα δηλωμένος 60 ευρώ. Ξεκινήσαν και το κάνουν πολύ συχνά αυτό βάζουν ένα υποτυπώδες 3 ευρω. Εκτός και αν το ανοίξουν και κάνουν εκτίμηση αξίας που δεν νομίζω(ποτέ δεν ξέρεις βέβαια). Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά
Ωχ τωρα το δα bodai. Ευχαριστω. Παντως πρεπει να εστρωσε η cache γιατι υο προβλημα με τα κολληματα στην home screen που ειχα δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε.. Το dolby atmos οταν ειναι ανοιχτο επηρεαζει πολυ το performance και την μπαταρια?
Παράθεση από rose from hell: “παιδια τι λεει το κινητο αξιζει? εγω ακύρωσα την παραγγελια απο geekbuying φοβηθηκα μηπως περασει τελωνειο ειχα παραγγειλει και 2 θηκες απο vickmall Silicon Case High Quality Protective Soft Case Phone Shell For Xiaomi Redmi 4 Prime/Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32GB ROM Smartphone- Transparent οι οποιες ήρθαν σημερα εγω θηκη και δεν εχω κινητο icon_lol.gif βασικα θα τις βαλω αγγελια για πουλημα ” Φιλε, μην φοβασαι. Τωρα αν θες να σαι σιγουρος 100 τις 100 παρτο απο vic…
Μια απλη tpu αγορασε η μια χρωματιστη σιλικονενια απο ebay. Αλλιως την hard case της nlkin. Αναλογως ποσο μεγαλη θες να ειναι ποσο να προστατευει το κινητο
Λοιπον, neutron, bullet force, spotify, mixcloud, soundcloud, youtube, videoder, gmail, google maps, oasth, google keep, google calendar, truecaller, tune in radio, swiftkey, viber kai skype. Το super su δεν το χω αναβαθμισει χειροκινητα. Τωρα αν εκανε αναβαθμιση μονο του δεν ξερω. Πως μπορω να δω?
Έλα όμως που υπάρχουν.. Όχι ρε συ δεν έχω βάλει κάτι. Τώρα εντάξει αν έχω βάλει κάποια εφαρμογή που είχα σε προηγούμενα κινητά και προκαλεί πρόβλημα αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά το κάνει κάποιες φορές. Τι λες να φταίει λες να ναι hardware?
Καλησπέρα παιδιά, έχω το redmi 4 prime εδώ και 2 μέρες. 2- 3 φορές μου χει κολλήσει στο home screen στον launcher και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται μόνη της. Η μπορώ να πιέσω το power button ν ανοιγοκλείσει η οθόνη και επανέρχεται . Το έχει πάθει κανείς?
Παιδιά ποιο twrp κατεβάζω για το redmi 4 pro ? TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. Στην λίστα δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο. Πάντως demakhs αν έχει το redmi 4 pro δεν νομίζω ότι υπάρχει global official...
Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω ένα xiaomi redmi 4 prime από vickmall το οποίο θα έχει εγκατεστημένη την official stable china/english rom. Έχω ήδη κάνει τις διαδικασίες και έχω πάρει τον κωδικό ξεκλειδώματος απ την xiaomi. Πάμε τώρα στις ερωτήσεις... Για να προχωρήσω σε unlock τοu bootloader μέσω του miunlock θα πρέπει να πάω πριν προχωρήσω σε ξεκλείδωμα του bootloader να κατεβάσω την Official developer και να την εγκαταστήσω; Ας μου απαντήσει κάποιος σ αυτό και μετά επανέρχομαι...