Καλημερα εχω το note 4(mido) και ειμαι με την xtrv 8.5.3.Για να περασω την αρωμα πρεπει να κανω μονο τα wipes;Αν μετα θελω να επιστρεψω στην 8.5.3 ποια ειναι η διαδικασια;Ευχαριστω
Νομίζω ότι πριν το fr,πρέπει να κάνεις πρώτα αποσύνδεση και κατάργηση του mi account σου.Μετα ο φίλος σου στο σεταρισμα θα βάλει τον δικό του μι λογαριασμό(ας κάνει και αίτηση για ξεκλειδωμα)και έλεγχο boot loader. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ φίλε μου, παρήγγειλα απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη ένα ,note 4 global προχθές και το παρέλαβα σε μια ημέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την επωνυμία της επιχείρησης: honorbuy Την Διεύθυνσή της (URL):Xiaomi EU Direct Shipping, European Warehouse - HonorBuy Mobile Shop Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Note 4 global 4/64 Την ημερομηνία αγοράς: 20/7 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 ημερα([b]EU Warehouse Express shipping)[/b] Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Οχι Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειαστηκε και ελπιζω να μη χρειαστει ποτε. Τα σχόλι…
Μπορω να ακολουθησω αυτον τον οδηγο,με τη δευτερη μεθοδο; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Καλησπερα επειδη ειμαι σε διαδικασια αλλαγης συσκευης θελω απο την ελληνικη να παω σε global stable.Μπορειται να μου υποδειξεται καποιον οδηγο;Ευχαριστω
Έχω πρόβλημα με το Bluetooth.Συνδεεται κανονικά με του αυτοκίνητου,αλλά κάνει συχνές αποσυνδέσεις με ένα άλλο που είναι συνδεδεμενο στο aux για μετάδοση μουσικής. Αυτή τη στιγμή τρέχει την τελευταία ελληνική dev, αλλά μου το έκανε και με τη global stable.Καμμια συμβουλή; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εμένα πριν λίγο το ιδιο μού έβγαλε,πατησα reboot και όλα πήγαν καλά.Ανοιξε μετά από λίγο μέ τήν ελληνική dev. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρθε με global 8.2.2.0,να δοκιμασω να ξεκλειδωσω με αυτη η να περασω πρωτα global dev; Συγνωμη για το "πρηξιμο" Δεν χρειαστηκε αλλαγη ρομ,ξεκλειδωσε με αυτη που ηρθε.
Καλησπερα εχω το global και θελω να ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη.Ακολουθω αυτον τον οδηγο; Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO Δεν υπαρχει stable,μονο dev;
Το γύρω γύρω από τα εικονίδια των εφαρμογών,αν παρατηρησεις το aqua mail+send anywhere εχουν ενα γαλαζιο πλαισιο .f63a4f16838a92621b897597ee0be81c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι νομιζα οτι κατι πρεπει να ξετικαρω στις ρυθμισεις.Εχω το default θεμα.Δεν θελω να αλλαξω τα εικονιδια απλα να αφαιρεσω το πλαισιο γυρω απο τα εικονιδια