Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 143.
-
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και την υποστήριξη που παρέχεται.Πρωτοπηρα xiaomi προ 3μηνου λόγω περιέργειας και οικονομικών στενοτητων, πλέον ομως δε βλέπω να φεύγω σύντομα απο εδω.Ελπιζω τα χριστούγεννα να μου κάνω δώρο το mi5s plus. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα]Ολα καλά στο RN3pro. Τωρα ψαχνω πως βγαινει η γραμμη των κουμπιων απο την οθονη[/quote] Ρυθμισεις-προσθετες ρυθμίσεις-πληκτρα-τικ στο τα πληκττα οθόνης μπορούν να κρυφτουν-swipe προς τα κατω Κάποιος έχει απαντήσει ήδη,δεν το είδα,συγνωμη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ολα καλα σε note 3 pro,ευχαριστω πολυ
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
gfilip - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ για τη βοηθεια ,εγινε η αναβαθμιση στην 6.9.29
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
gfilip - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα εχω στο τηλεφωνο μου την GTV 6.8.18 και θελω να περασω την 6.9.22.Πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο ή να την βαλω στην sd και μεσω tw να κανω τα απαραιτητα wipes και να την φλασαρω;
-
Προτάσεις για ταινίες και Σίριαλ
gfilip - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαThe Five βρετανική αστυνομική σειρα The night of με καταπληκτικό Turturro Trapped ισλανδική αστυνομική σειρα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν πρόκειται να ξεκλειδωσουμε δεύτερη συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό, πρέπει να περιμένουμε κάποιο διάστημα ; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα,εδωσα πριν λιγο το μι μαχ εχοντας κανει αποσυνδεση+διαγραφη απο το mi account=επαναφορα εργοστασιακων.Ο νεος κατοχος αντιμετωπιζει το εξης προβλημα με το σεταρισμα του τηλεφωνου.Δεν μπορει να περασει το google account του,του ζηταει να κανει login το account του προηγουμενου ιδιοκτητη. Του εδωσα τα user+pass μου για να προχωρησει στο στησιμο.Αυτο γιατι συνεβει και τι πρεπει να γινει τωρα;
-
Καλημερα,τελικα λογω του οτι το μεγεθος με δυσκολευει αποφασισα να το πουλησω και να μεινω με το note 3 pro μου.Για να το δωσω καθαρο ετοιμο για χρηση(να βαλει ο νεος κατοχος το mi account του) με την Hydrogen-V8-GTV-6-9-1,θα απενεργοποιησω το find my phone,αποσυνδεση απο το μι account του κινητου και τελος επαναφορα εργοστασιακων;