Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-143 από 143.
-
Καλημέρα μετά από 5 ημέρες χρήσης του εν λόγω κινητού θα ήθελα να γράψω τις εντυπώσεις μου. Το προηγούμενο μου κινητό ήταν το s7edge από το οποίο ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, ενώ από τα χέρια μου έχουν περάσει διάφορες ναυαρχίδες. Λόγω οικονομικής στενότητας αποφάσισα να προχώρησω σε αγορά φθηνοτερου κινητού για εξυκονομηση χρημάτων και έτσι διαβάζοντας τόσες καλές κριτικές αποφάσισα να πάρω το RN3 pro. Δηλώνω κατενθουσιασμένος από την αγορά του. Ή μπαταρία του είναι βράχος, το κινητό είναι πολ…
-
Καλημερα,νεο μελος και νεος κατοχος της συσκευης απο εχθες.Το τηλεφωνο το αγορασα μεταχειρισμενο με ξεκλειδωτο bootloader και περσμενη την gtv 6.8.18. To παλικαρι που το αγορασα μου συνεστησε να κανω mi account και αιτηση για ξεκλειδωμα τα οποια και εκανα.Το ερωτημα μου ειναι οταν μου ερθει μηνυμα ξεκλειδωματος,ποια θα ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να κανω τα εβδομαδιαια update; Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ,απλα ειναι το πρωτο μου xiaomi και φοβαμαι μην κανω κα…