Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 167.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από MANVLIS: “@George Kaggelaris Και εγώ αυτή την απορία έχω. Θα ενημερώσω μόλις έχω κάτι πιο συγκεκριμένο ” Μπας και ήταν σε ευρωπαϊκή αποθήκη; Τι πήρες ” 2 note 3

• Παράθεση από makis1024: “@MANVLIS , με singpost σίγουρα, έτσι; XTRV the Greek miui definition ” Ναι το track τελειώνει σε SG, οπότε προφανώς ναι =============== Ιαν 9th 2017, 10:01am =============== 2017-01-09 08:32KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS τελευταία ενημέρωση, οπότε δεν πρέπει να έχει extra χρεώσεις

• @George Kaggelaris Και εγώ αυτή την απορία έχω. Θα ενημερώσω μόλις έχω κάτι πιο συγκεκριμένο

• Παραγγελία απο greekbyuing στις 29-12 και στις 4-1 Κ.Δ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), ITEM IN CONTA K.D. AEROFTOMIOU (SISTIMENA) Θα δούμε πως θα έρθουν και αν θα ζητήσουν extra Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά το θέμα με την αλλαγή φωτογραφίας στην οθόνη κλειδώματος, το βρήκα και ήταν θέμα του launcher. Επέστρεψα στο mihome, ειδήσεις την άκρη κανονικότατα και μετά επιστροφή στον launcher της επιλογής μου και δουλεύει μία χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και το τελευταίο τηλέφωνο ήρθε τυλιγμένο με φυσαλίδες γύρω από το κουτί του. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ που παρέλαβαν προχθές, ή συσκευασία ήταν με φουσκάλες. Περιμένω και 1 ακόμα σε 1-2 ημέρες και ενημερώνω μόλις το παραλάβω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η "ΜΙΞΗ" (θεμάτων) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

MANVLIS - - Tips & Tricks

Μήνυμα

Όταν πάω στην επιλογή Ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος>Άλλα και επιλέξω μία εικόνα μου γράφει αδυναμία φόρτωσης εικόνας. Σαν ταπετσαρία δεν μπορώ να βαλω μία δκή μου εικόνα?

• Παραγγελία από 29-8 , σήμερα παρέλαβα από vickmall τηλέφωνα lenovo. Πρέπει να είναι νέο ρεκόρ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά έκανα συγχρονισμό με το Mi cloud και τώρα όταν ανοίγω τις επαφές μου εμφανίζει του αριθμούς τηλεφώνου καιόλες τις πληροφορίες διπλές και με την ένδειξη pref δίπλα από τον αριθμό. ΕΠίσης κάνοντας αποσύνδεση από το Mi λογαριασμό μου με ρωτάει να διατηρήσει στη συσκευή τα αντίγραφα. Μήπως αν του πω να τα διαγράψει σβηστούν οι διπλές εγγραφές. Edit : Μόλις συνδέομαι στο λογαριασμό mi τις επαφές τις δείχνει χωρίς τις διπλές εγγραφές, αλλά δε με αφήνεια να τις επεξεργαστώ, μου γράφει ότι η επαφ…

• Εγώ σήμερα ψώνια με paypal όπως παλιά και δε χρειάστηκε να γεμίσω το ταμείο, όπως παλιότερα. Για δοκιμάστε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα που κοιτούσα στο vickmall για το Rn2 είναι out of stock. Υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν την παραγωγή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH ΣAΣ ΓIA ΠIΘANA ΠPOBΛHMATA ΠOY ANTIMETΩΠIΣATE ΣTIΣ 3/8 KAI ΣAΣ ΠPOΣΦEPOYME ΔΩPEAN 1GB ΓIA MIA EBΔOMAΔA, OΠOTE EΣEIΣ EΠIΛEΞETE MEΣA ΣTON AYΓOYΣTO. ΣTEIΛTE '1000' ΣTO 1256 MEXPI TIΣ 31/8 ΓIA NA TO ENEPΓOΠOIHΣETE Αυτό το μνμ πήρα σήμερα από την cosmote, σχετικά με το πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, με 4g έχω τώρα δεδομένα, να δούμε μέσα στην ημέρα πώς θα εξελιχθεί. ΕΥτυχώς το ανακαλυψα το βράδυ καιδεν πείραξα το τηλέφωνο εκτός από ένα reboot. Θα δοκιμάσω και με 3g Edit Και με 3G που δοκίμασα δείχνει να δουλεύει...

• Παιδιά μόλις ανακάλυψα ότι με τη ρομ που πέρασα 6.5.26, ενώ όλα καλά με bluetooth και μπαταρία δεν έχω δεδομένα και το κακό είναι ότι αύριο φεύγω για διακοπές. Να κάνω restore ή υπάρχει καμία άλλη λύση γιατί τα δεδομένα είναι πιοο σημαντικά από bluetooth

• RE:

MANVLIS - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από teodkats: “Καλό μήνα σε όλους! Τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να <<πεθάνουν>> και το εννοώ. Στο θέμα μας τώρα, η μπαταρία μετά από σκληρή χρήση μας άφησε χρόνους και είναι καιρός για καινούργια, 1) το θέμα είναι από που να βρω original (για να μην έχω προβλήματα) και άμεσα διαθέσιμη! 2) τι φορτιστή χρησιμοποιείτε εκτός από το original; κάθε πρόταση δεκτή από Ελλάδα και από το εξωτερικό. Ευχαριστώ ” Καλό μήνα αδερφέ.Συμφωνω για το o…

• Με τη ρομ αυτή (6.5.26) έχω και αρκετά χαμηλότερη θερμοκρασία μπαταρίας. 30 έως 37 βαθμούς. Δεν έχω λύσει το θέμα με εικόνα στην οθόνη κλειδώματος ακόμα βέβαια. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από MANVLIS: “Αγαπητοί θέλω να ξεκαθαρίσω τα βήματα για να περάσω σε miui 8 αν τα έχω καταλάβει. 1) Factory reset με όλα τα wipes 2) καθαρή εγκατάσταση fastboot rom όπως περιγράφει ο caeser. 3) Μετά μέσω twrp install κάποια από τις τελευταίες dev rom και μετά κάνοντας επανεκίνηση θα έχω περάσει σε miui 8 ” Τι βήμα 1 δεν χρειάζεται όταν κάνεις καθαρή εγκατάσταση fastboot rom, γιατί αυτό το κάνει η ίδια η rom και το mi flash tool ή το sp flash tool. Θα σου συνιστ…

• Τελικά πέρασα την 6.5.26 και μάλλον διορθώθηκε το πρόβλημα του bluetooth. Θα περιμένω βέβαια 2-3 φορτίσεις, αλλά μου παρουσιάστηκε ένα μικρο πρόβλημα με την οθόνη κλειδώματος. Στο μενού ταπετσαρία -οθόνη κλειδώματος είναι ανενεργό (γκρι ανοικτό) και δεν μπορώ να αλλάξω την εικόνα στην οθονη κλειδώματος, και ούτε μου δίνει την επιλογη ταπετσαρία πατώντας για λίγα δευτερόλεπτα τις τρεις γραμμές στην αρχική οθόνη. Μηπως είναι της ρομ ή δεν κάνω κάτι σωστά. καλό ξημέρωμα

• Αγαπητοί θέλω να ξεκαθαρίσω τα βήματα για να περάσω σε miui 8 αν τα έχω καταλάβει. 1) Factory reset με όλα τα wipes 2) καθαρή εγκατάσταση fastboot rom όπως περιγράφει ο caeser. 3) Μετά μέσω twrp install κάποια από τις τελευταίες dev rom και μετά κάνοντας επανεκίνηση θα έχω περάσει σε miui 8 με την όποια ρομ έω εγκαταστήσει? Τέλος για τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές, κάνοντας backup με titanium τις εφαρμογές, αν τις κάνω restore θα κάνω δουλειά ή θα πρέπει να τις εγκαταστήσω από την αρχή για καλ…