Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 167.
-
Παράθεση από makis1024: “Ψάξτο λίγο μου φαίνεται ότι οι ημέρες για claim είναι 180. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Step 1 - Open dispute right away You can open a disputeA buyer asks for a seller's help in resolving an issue with a transaction. in the Resolution CenterLocated in My Account, the PayPal resource for resolving issues between buyers and sellers. to contact a seller directly and resolveA buyer and seller come to an agreement and close the case, or PayPal comes to a decision and clo…
-
RF386823835SG Στο 17track RF386823835SG Καθ 'οδόν Σιγκαπούρη(Singapore Post) Ελλάδα(ELTA) Τελευταίο γεγονός -- 2016-04-18 11:40 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-04-11 19:53 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD 2016-04-18 11:40 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-04-11 19:53 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-04-09 19:53 Received from Customer Στο Ελτά λένε : * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 11-04-2016 * 19:53 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ και προφορικά μου είπαν το ίδιο και ότι…
-
Εγώ από 5\4 με δύο τηλέφωνα παραγγελία, το ένα ήρθε πριν το Πάσχα και το άλλο στο sgpost λέει από τις 18-4 ότι είναι Ελλάδα και στα Ελτα απάντησαν ότι έχει φύγει από Σιγκαπούρη στις 11-4. Έστειλα mail στο vickmall και περιμένω απάντηση, διαφορετικά θα ανοίξω duspute στο paypal. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από MANVLIS: “Σε redmi note2 32gb που παρέλαβα εγκατέστησα την dev 6.4.21 μέσω twrp και wipes όλα καλά σε πρώτη φάση και σε λιγότερο από 20 min. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνε του τώρα την παλικαριά και κάνε ένα nandroid backup, μια που πάει σε ξένα χέρια, που ότι και να του κάνει να έχεις ένα σημείο αφετηρίας. Πάρε το και βάλε το στον υπολογιστή σου, για παν ενδεχόμενο. Γιατί στην στραβή εσύ θα φταις που δεν προνόησες. "Ουδείς π…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από MANVLIS: “Καλησπέρα και Χρόνια Πολλλά σε όλη την παρέα. Σήμερα παρέλαβα to Note 2 323 gb από vickmall και φοράει GTV 5.12.17/beta TWRP 2.87.0 by cloud. Για να περάσω την ελληνική dev ρομ αντιγράφω το ζιπ της ρομ και μέσω TWRP ακολουθώ τα βήματα στην αρχή by caeser για Install την ελληνική ρομ. Σωστά; ” Ναι το δεύτερο στάδιο με την αναβάθμηση, μην βάλεις όμως την 6.4.28, η 6.4.21 μια χαρά ήταν. Καλορίζικο. Από την χαρά σου έβαλες τρεία λ στο πολλά, και ένα τρ…
-
Παράθεση από makis1024: “Δες το autostart. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Που βρίσκεται το autostart, γιατί ψάχνω και δεν το βρίσκω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
* 20/04/2016 * Arrival at Destination Post (Country: GR) * 17/04/2016 * Despatched to overseas (Country code: GR) * 15/04/2016 * Received from Customer Το γράφω γιατί νομίζω ότι είναι πολύ γρήγορη αποστολή, από vickmall. Σήμερα το είδα και έπαθα. Το δικό μου στην αρχή του χρόνου έκανε 25 ημέρες από το ίδιοι μαγαζί. Ελπίζω σε λίγες ημέρες να το έχει ο φίλος.
-
Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι στην εφαρμογή του instagram δε μου έρχονται οι ειδοποιήσεις όπως σε άλλες εφαρμογές, εκτός και ανοίξω τη εφαρμογή. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι παρόμοιο. 6.1.29 dev , απόλυτα ευχαριστημένος από τη ρομ σε όλα τα άλλα επίπεδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk