Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-129 από 129.
-
Ηδιες απλα με πληρως μεταφρασμενα ελληνικα. Επειδη εχω και γω το Mi4 με την προηγουμενη ελληνικη stable 5.3. Πες να μας τις εντυπωσεις σου σε κανα 2 μερες που 8α το εχεις λειγουργησει.
-
Εγω στο δικο μου χρησιμοποιω μονο stable rom απο en.miui.com καθως με βολευουν πιο πολυ τα αγγλικα. Ειχα την 6.5.2.0 μετα εβαλα την 6.5.3.0 και ειδα αρκετη μειωση της αποδοσης της μπαταριας. Περασα χθες την καινουργια 6.6.6.0 και το κινητο πλεον φυσαει. Αρκετα καλυτερα αυτονομια απο την προηγουμενη εκδοση και καλυτερη διαχειρηση της ram.
-
Εγκατεστησα την ελληνικη stable 5.3.0 στο Mi4 αλλα τα google apps δεν υπαρχουν ενω ελεγε οτι τα εχει ενσωματωμενα. Εκανα κατι λαθος? Το μονο που εκανα ηταν να την κατεβασω να την περασω στο κινητο και μεσω του updater να επιλεξω πακετο αναβαθμισης.
-
OK μολις περασα την 6.5.3 στο redmi 2, ολα μια χαρα προς το παρον. Τωρα λεω να αναβαθμισω το Mi4 του αδερφου μου, εχει την 5.3.0 ελληνικη stable. Περναω κατευθειαν την 6.2.0 μεσω updater?
-
Να ρωτησω κατι, εχω την 6.5.2 και λεω να βαλω την 6.5.3 stable μεσω updater. Πρεπει να κανω wipe cache ή κατι αλλο πριν την περασω?
-
Εχω το Redmi 2 με την 6.5.2 Global Stable απο Xiaomi MIUI Official Global Site. Στο updater μου βγάζει οτι υπαρχει update για 6.5.3. Να την κάνω απ το updater κατευθείαν ή να την κατεβάσω και να την βάλω χειροκίνητα μεσα απ το updater?
-
A ok. Επειδή ειμαι λιγο μπερδεμένος. Στο Mi4 ειχα βαλει την ελληνική stable. Οταν παω στα σχετικά τηλεφώνου μου λέει 5.3.0 | Developer. Δεν είναι η καινουργιά ετσι?
-
Γιατι αν την κατεβάσω κατευθείαν μεσω του updater τι θα γίνει? Ποια η διαφορά?
-
Εχω ελληνική stable έκδοση στο Mi4 μου. Μπορώ να κάνω την αναβάθμιση απευθείας απο το updater του κινητού ή πρέπει να την κατεβάσω χειροκίνητα και μετα να την επιλέξω μέσα απο το updater?