Παράθεση από makis1024: “Έκανες τα απαιτούμενα wipe; Εάν όχι κάνε factory reset Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” εκανα Wipe Data - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache μετα περασα την dev και τωρα μου βγαζει αυτο
μηπως γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο και τι πρεπει να κανω? περασα καινουργια dev και με το που ανοιξε μου εβγαλε αυτο το οποιο οτι και να πατησω επανερχεται παλι...
Καλησπέρα!! Θέλω να κάνω ένα clean install και μετά να βάλω καινούργια dev. όπως έκανα και την πρώτη φορά που πήρα το κινητό. Πρέπει να κάνωformat από twrp πρώτα ή απλά κάνω πάλι τα ίδια βήματα όπως την πρώτη φορά? Έχω κρατήσει back up.
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από psilos: “τι σημαίνουν τα κενα γνωρίζει κάποιος? ” Συνήθως αυτά το κενα εμφανίζονται στα φλασαρίσματα. ” Δεν εκανα καποιο φλασαρισμα εκείνη τη στιγμη... Θα το παρατηρησω και σημερα και αν είναι θα επανελθω. Ευχαριστώ!
παιδες!!! Μια ερώτηση... Οταν σερνουμε απο κατω προς τα πανω βγαζει ενα πληκτρολόγιο και μια μπαρα αναζήτησης... Υπάρχει τρόπος να μην υπάρχει αυτο εκει?
Παράθεση από panospc: “Αν μιλάς από το μικρόφωνο του τηλεφώνου δοκίμασε να κάνεις wipe τις dalvik cache και cache από το recovery ” απο το κινητο μιλάω... Πρεπει να κρατήσω back up ή δε θα σβηστεί τιποτα?
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από psilos: “Αυτο έκανα αλλά δε μου κατεβάζει το αρχείο... Ευχαριστώ! ” Τα αρχεία κατεβαίνουν κανονικά στον υπολογιστή...! ” θα δοκίμασε από τον υπολογιστή... Ευχαριστώ!
καλημερα! Θα ήθελα να ρωτησω αν μπορώ να αποθήκευση ένα στιγμιότυπο από την οθόνη... δλδ αυτό που βλέπω τώρα να το κρατήσω σαν εικόνα... Επίσης παρατήρησα ότι όταν έκανα "μετονομασία" σε κάποιες επαφές πατώντας ok και γυρίζοντας πίσω μου έβγαζε το όνομα που είχε κ πριν χωρίς να είναι κάπου άλλου αποθηκευμένο το καινούργιο...
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από psilos: “Δεν ξερω τι αλλο πρεπει να κανω... κατεβασα μονο το πρωτο αρχειο γιατι τα υπολοιπα 2 ΔΕΝ τα κατεβαζει απο ενα σημειο κ μετα.... μαλλον θα πρεπει να κρατησω το κινητο ως εχει... ” Έχεις χρόνο να σου στείλω το Miui setup για τους Drivers να κάνεις το Fastboot? ” Εχω ναι... ευχαριστω