Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 95.
-
ερωτηση μπορειτε να κανετε περικοπη εικονας με την καινουρια ρομ?
-
μεχρι στιγμης ολα καλα με την ρομ.... απλα ενα θεμα χαθηκε η ΠΕΡΙΚΟΠΗ εικόνας.... Μήπως ξερει καποιος καποιον αλλο τροπο;;;; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από stelios1987: “ρε παιδια δεν μπορω να βρω το σουπερυσερ.ζιπ;;;; εκανα κατι λαθος;;;;;;; EDIT: καποιος σας παρακαλώ μια λυση;;;;; ” Δεν το χρειάζεσαι η ROM έχει ενεργοποιημένο το ενσωματωμένο root της MIUI. Αν παρόλα αυτά θέλεις να το βάλεις, υπάρχει στον κεντρικό κατάλογο της SD. Αν δεν το βρίσκεις κάντο extract από το φάκελο supersu που υπάρχει μέσα στο zip της ROM. P.S. Σε παρακαλώ να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνήματα. Αν θέλεις να προσθέσεις κάτι σε ένα μήν…
-
ρε παιδια δεν μπορω να βρω το σουπερυσερ.ζιπ;;;; εκανα κατι λαθος;;;;;;; EDIT: καποιος σας παρακαλώ μια λυση;;;;;
-
Παράθεση από anestisleon: “Γεια σας παιδια σημερα εφαγα ηττα απο το φιλαρακι μου με mi3 βαλαμε πολλα βιντεακια στο youtube και η φωτεινότητα ηταν πολυ χαμηλη σε μενα τα ειχαμε ρύθμιση στο μη αυτόματο και τερμα φωτεινότητα. Εχω κανει ηδη wipe και τα συναφή και κατι ακομα σε performance σε καποιες εφαρμογές αφησε πισω, παιζει ρολο η ρομ? ” οχι χωρις πλακα τα βαλαμε διπλα και μπορω να πω οτινεχω εργαλειο μπροστα στο δικο του!!!!!!δεν ξερω τι εχει ισως φταιει απο τη ρομ αλλα πολυσξοταδι ρε παιδια!!!…
-
Παράθεση από anestisleon: “Γεια σας παιδια σημερα εφαγα ηττα απο το φιλαρακι μου με mi3 βαλαμε πολλα βιντεακια στο youtube και η φωτεινότητα ηταν πολυ χαμηλη σε μενα τα ειχαμε ρύθμιση στο μη αυτόματο και τερμα φωτεινότητα. Εχω κανει ηδη wipe και τα συναφή και κατι ακομα σε performance σε καποιες εφαρμογές αφησε πισω, παιζει ρολο η ρομ? ” τι να κανουμε ρε ανεστη πρωην ναυρχιδες ειχαμε!!!!! πληρωσαμε και εχουμε εργαλεια!!!!!
-
Παράθεση από stelios1987: “Παράθεση από anestisleon: “Γειά σας παιδια το βγάζει σε ενα φιλαρακι στο mi3w και δεν μπορει να απενεργοποιηθει ” ναι οντως και το δικο μου!!!!!το ιδιο κανει πως το απενεργοποιουμε;;;;;;; ”
-
Παράθεση από anestisleon: “Γειά σας παιδια το βγάζει σε ενα φιλαρακι στο mi3w και δεν μπορει να απενεργοποιηθει ” ναι οντως και το δικο μου!!!!!το ιδιο κανει πως το απενεργοποιουμε;;;;;;;
-
καλησπερα παιδια βρηκα ενα προβλημα στις ρυθμισης εισερχομενων κλησεων οταν επιλεγω το αναποδογυριστε για σιγαση δεν λειτουργει το κινητο εξακολουθεί να χτυπαει κανονικά
-
Παράθεση από anestisleon: “Παράθεση από kostakislarisa: “Τι είναι αυτό που μου εμφάνισε τώρα; Το εμφάνισε σε κανέναν άλλο; ” Και σε μενα το εμφάνισε στο redmi note 3 ” και σε μενα στο mi3w..............!!!!!
-
καλησπερα γτ δεν μπορω να εγκατστησω απο οταν το εκανα μαρσμαλοου (mi3) το τιτανιουμ μπακαπ;;;;ουτε που μου το κατεβαζει απο το πλει στορε!!!!εστω και ροοτ να μην ημουν παλι θα κατεβαινε θα το εγκταστουσε και απλα δεν θα λειτουργουσε, τωρα ουτε το εγκαταστατει καν!!!! ο λογος;;;;ευχαριστω εκ των προτέρων, φοβερη δουλεια απο το τιμ!!!!
-
Παράθεση από GnF: “όποιον θέλεις να μπορεί να σε πάρει ακόμα και όταν το dnd είναι ενεργό. γι'αυτό λέγεται εξαίρεση. ” και αν δεν θελω ΚΑΝΕΝΑΝ τι επιλεγω ;;;;
-
ο χαζος!!!!!! ο πανηλιθιος!!!!! ευχαριστω συγγνωμη πραγματικα τι επιλεγω εκει ;;;;;
-
φυδικα οτι βλεπεις στο σκρινσοτ