Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ =============== Δεκ 18th 2016, 9:56pm =============== Και κάτι ακόμα αν θέλω να περάσω μια ελληνική rom είτε stable είτε developer, πάνω από global θα πρέπει να ξεκλείδωσω τον bootloader?η περνάει απευθείας από πάνω;
-
Αλλαγη ρομ
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα έχω το redmi 3 prime και φοράει την beta global 6.12.5και θέλω να βάλω την stable 8.0.2. global. Χρειάζεται να κάνω factory reset? Η απλά τη περνάω από πάνω;
-
καλημερα στην παρεα ολα πολυ καλα σε mi 3 το μονο που παρατηρω στο δικο μου ειναι η καταναλωση της μπαταριας την κατανσλωνει πολυ γρηγορα,αντε να κρατησει μιση μερα χωρις μεγαλη χρηση.
-
καλημερα και απο μενα μολις περασα και γω τη νεα rom στο mi 3 πανω απο την 6.6.16 χωρις format .κανενα προβλημα ολα φαινονται καλα,πολυ καλη δουλεια ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ασχολουνται.τελικα τα xiaomi ειναι πολυ γερα για να πεθανουν
-
LETV LE1 PRO ONE PRO Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone Καλή επιτυχία σε όλους μας, πάντα τέτοια
-
Καλό μήνα σε όλους. Και καλή επιτυχία
-
Καλησπέρα στην παρέα μόλις έβαλα σε ένα φίλο που έχει το mi4 την 6.2.4 βάσει των οδηγιών κ του κάνει reboot μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα κ για λύση τι κάνω; στο δικό μου mi3 είναι όλα καλά
-
ευχαριστω για το ππροβλημα μου εφταιγε η εφαρμογη του messenger.τωρα ολα καλα σασ ευχαριστω παντωσ για την καλη δουλεια που κανετε
-
Συγνωμη για τα κεφαλαια δεν φωναζω.ναι τα εκανα κ τα 2 ρεβοοτ οπωσ ελεγε απλα μηπωσ ειναι θεμα των εφαπμογων κ πρεπει να τισ απεγκαταστησω κ να τισ περασω παλι ?
-
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΙ 3 ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ Κ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ Μ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ Μ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΙ 3 ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Κ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ Κ ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΣ Κ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
παιδιά κ το δικό μου mi 3 κάνει συνέχεια reboot. Ελπίζω σε γρήγορη λύση
-
Rom5.12.3
ΜήνυμαΚαλημέρα σας.έχω ένα πρόβλημα από εχτες που έβαλα την νέα rom .το τηλ κλείνει κ ανοίγει μόνο του.όπως επίσης όταν πάω να κατέβασε την rom από το κινητό δεν μπορώ.με ρωταει από τις λήψεις αλλά όταν λέω ναι δεν το κάνει.μήπως γνωρίζει κάτι σχετικα μαύρο το θέμα;το τηλ είναι ένα mi 3
-
Πρόβλημα με rom 5.12.3
ΜήνυμαΚαλημέρα σας έβαλα έδρες την νέα rom στο mi 3 και το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ότι κλείνει κ ανοίγει πάλι μόνο του Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι;επίσης κ όταν πάω να κάνω την rom από το σάιτ απευθείας από το κινητό δεν το παίρνει.μου ζητάει λήψη λέω ναι αλλά δεν το κατεβάζει.αυτό συνέβη κ με την αμέσως προηγούμενη rom.Αν γνωρίζεται κάτι θα σας ήμουν υπόχρεους .σας ευχαριστώ.
-
Σ ευχαριστώ φίλε μου. Μήπως γνωρίζεις ποτέ θα βγει καινούρια rom για το mi 3 γιατί διάβασα ότι η5.10.15 κρασαρει;
-
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει. Τώρα όταν κάνω εγκατάσταση rom από cwm θα πρέπει να κάνω πάντα wipe data user η όχι για να μην χάνω κάθε φορά τα data μου; ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Exchange account
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Τελικά το πρόβλημα με τον exchange account το έλυσα κατεβάζοντας το mailwise κ τώρα δουλεύει κανονικά το εταιρικό μου mail. Οπότε έχει πρόβλημα ή εφαρμογή ελπίζω να βρείτε λύση. Ελπίζω να βοήθησα. Κ πάλι καλημέρα σε όλους.
-
Exchange account
ΜήνυμαΠαρατήρησα ότι στον imap λογαριασμό δήλαδη στον εταιρικό δεν υπάρχει επιλογή συγχρονισμού ημερολογίου κ επαφών όπως αντίστοιχα έχει το hotmail 3 επιλογές, email, ημερολόγιο, επαφές. Μήπως είναι bug του exchange λογαριασμού; το τηλ είναι ένα mi3 κ έχει την 5.1.23.αντιμετωπιζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; δήλ συγχρονισμού του εταιρικού λογαριασμού με το ημερολόγιο;