Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 332.
-
το scatter file είναι αυτό που έχει η fastboot που είναι ανεβασμένη εδώ. (και με της 2 έχει το ίδιο πρόβλημα και με v6 και με v7)
-
Καλησπέρα δοκίμασα τον οδηγό στο note 3g και μου έβγαλε 'PMT changed for the rom, it must be downloaded'. Ξέρει κάποιος τι κάνω; κάνω download αλλά δεν αλλάζει τπτ (το κινητό δεν είναι μπρικαρισμενο και ανοίγει κανονικά μετά την διαδικασία που έκανα) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostas234: “παιδια ενας φιλος εκανε εγκατασταση στο redmi note 2 ayth thn rom hermes_global_images_V7.1.3.0.LHMMICK_20160125.0000.13_5.0_global με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 αλλα δεν εχει ελληνικα του ειπα για την δικια μου να βαλει την ελληνικη αλλα μεσω update οπως εκανα και εγω δεν την περναει πηγα να την περασω μεσω του MiPhone2015731 και τις οδηγιες που γραφουνε αλλα βγαζει προβληματι μπορουμε να κανουμε ? ” είναι πολύ πιθανό να μην σου περάσει με κανέναν οδηγό από τους 2! αν …
-
γεια σας!! έχω παρατηρήσει (τουλάχιστον στο ΝΟΤΕ 2) ότι το twrp δεν συνεργάζεται με το Mi-flash και ότι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα με το σφάλμα: "0x80004005 Missmatching image and device error" ενω με το mi-recovery δεν συμβαίνει αυτό. οποίος το έχει παρατηρήσει να συμβαίνει στο τηλέφωνο του ας το επιβεβαιώσει.
-
Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από MpaKaKao: “Καλησπέρα χθες παρελαβα το redmi note 2 και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις confused.png 1.ενω ολα ηταν οκ σε καποια φαση ενεργοποιησα το 4G της cosmote (μεχρι τοτε ειχα 3g) και απο εκεινη την στιγμη και μετα μολις εκανα restart την συσκευη μου βγαζει μια ενημερωση οτι η καρτα sim εχει αλλαξει και ειναι μη ενεργη και οτι πρεπει να σταλει ενα διεθνες μηνυμα προκειμενου να λειτουργησουν και παλι καποιες λειτουργιες του κινητου οπως mi voice mi…
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Μπαίνω στο cloud στο i.mi.com και κάνω sign in αλλά οταν συνδέεται μπροστά από τα κουτάκια έχει κλειδαριά και δε μπορώ να τα δω. Από πάνω λέει sign in to upgrade your account και όταν το πατάω μου ζητάει να βάλω ένα recovery phone και όταν βάζω τον αριθμό μου λεει οτι αυτός ο αριθμός υπάρχει ήδη σε άλλο mi account. Τι γινεται? ” μήπως άλλαξες θέσεις στης sim?
-
Παράθεση από pechr: “Διατυπώνω προσωπική άποψη βάσει δικών μου συμπερασμάτων παρακάτω:Νομιζω ότι δεν πιάνει παντα ο καθαρισμος με absolute wipe όπως πιάνει με mi-flash ή spflash tools. Μετα απο δύο περιστατικά που ειχα κατεληξα ότι δεν ειναι τοσο βαθυς ο καθαρισμος με το absolute wipe. Ίσως να ήταν συμπτωση. Αλλα πριν βγαλουμε συμπερασματα ας το επιβεβαιωση κάποιος moderator, developer ή ο διαχειριστής. Το πόρισμα μου βγήκε απο τις εξής ενέργειες: 1. Έβαλα στην stable 7.1.3.0 με την διαδικασία κ…
-
εγκατασταση recovery
Μήνυμαξερει καποιος πως περναμε ΜΟΝΟ το TWRP μεσω fastboot ή spflshtool ή με miflash;
-
Παράθεση από giorgosmc: “Παιδια κλειδωμα συσκευης δεν εχει το τηλεφωνο? δεν ενοω το μοτιβο οταν κλειδωνει η οθονη αλλα οταν το κλεισεις και το ανοιξεις γιατι το μονο που βλεπω ειναι κλειδωμα καρτας sim και τιποτα αλλο ” το μοτίβο είναι το κλείδωμα οθόνης. αν θέλεις μπορείς να το αλλάξεις αντί για μοτίβο να σου βγάζει pin
-
Παράθεση από MpaKaKao: “Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας Στεφανε μου γραφεις οτι το κινητο κλειδωνει αυτοματα αναλογα με τον χρονο που του εχεις ορισει αλλα εγω δεν εννοω αυτο εννοω το αυτοματο κλειδωμα οταν κλεινει το flip case το οποιο λογικα λειτουργει με το proximity sensor οπως οταν μιλας και κλεινει η οθονη και οταν το περνεις απο το αυτι σου ανοιγει αυτοματα για να τερματησεις την κληση ” ρυθμίσεις =>κλείδωμα οθόνης => πρόληψη άτυχων κλίσεων =ΟΝ
-
Παράθεση από MpaKaKao: “Καλησπέρα χθες παρελαβα το redmi note 2 και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις confused.png 1.ενω ολα ηταν οκ σε καποια φαση ενεργοποιησα το 4G της cosmote (μεχρι τοτε ειχα 3g) και απο εκεινη την στιγμη και μετα μολις εκανα restart την συσκευη μου βγαζει μια ενημερωση οτι η καρτα sim εχει αλλαξει και ειναι μη ενεργη και οτι πρεπει να σταλει ενα διεθνες μηνυμα προκειμενου να λειτουργησουν και παλι καποιες λειτουργιες του κινητου οπως mi voice mi message κτλ.. ξερει κανεις …
-
- Μπαταρία 4000mAh
-
Παράθεση από makis1024: “Λογικά με τον οδηγό του caeser αλλιώς δεν το χρειαζόταν μέσω cmd, διότι το πρόβλημα λύνεται από μόνο του μέσω του δικού σου οδηγού. ” πολλές φορές όταν τρέχεις τον οδηγό βγάζει και στο cmd "missmatching image and device error" για περίπου 10-20 δευτερά που απλά το αγνοείς και το αφήνεις να συνεχίσει την διαδικασία για αυτο ρωτισα