Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 332.

• κατεβασε το κουρτινακι που ενεργοποιείς το gps και κρατα το δαχτιλο σου πανω στο gps να σε παει κατευθειαν στις ρυθμισεις του gps

• Χρόνια σας πολλά

• samsung δηλαδη. περιμενε να σου απαντησει καποιος αν ξερει.

• δωσε περισσοτερες πληροφοριες. για ποιο κινητο μιλαμε,τη ρομ εχει κτλ

• Παράθεση από panino: “Επειδη ασχολουμαι πρωτη φορα γινε λιγο ποιο σαφης. Ποιον οδηγο απο ολους να ακολουθησω, ποια rom να διαλεξω και οτι αλλη πληροφορια νομιζεις. Ευχαριστω ” πηγαινε στην αντιστοιχη ενοτητα για το τηλεφωνο σου εδω και ψαξε οτι πληροφορια θες

• Παράθεση από kostrikala: “σε ποση ωρα πιστευεις θα ερτηουνε τα λινκ και τα δυο στο εμαιλ μου ? κ ποση ωρα θελουν μετα να κατεβουνε ? ” στο πανω μερος της σελιδας αριστερα Συνομιλιες (ΠΜ) μην γεμιζουμε το θεμα αρχηστα post...

• Παράθεση από kostrikala: “δηλαδη παιδια καθε φορα ασ πουμε σε 3 μηνες που θα βγαινει καινουργια αναβαθμιση stable rom απλα την κατεβαζεισ κ κανεις το βημα δευτερο απο τον οδηγο την βαζεισ χυμα στη συσκευη κ επειτα κανεισ αναβαθμιηση οπω λεει σωστα ? και τωρα που θα κανω τα βηματα απο την αρχη επειδη το εχω το κινητο 2-3 μερεσ επαφεσ εικονεσ και αφαρμογεσ θα διαγραφουνε ? ” ναι για να κανεις update το 2 βημα. ναι θα διαγραφουν τα παντα

• Παράθεση από kostrikala: “και τις δυο τισ εστειλεσ ? και να ρωτησω και κατι ακομη στον οδηγο λεει στο βημα δευτερο πωσ βαζουμε την ελληνικη ρομ χυμα μεσα στο τηλεφωνο ενταξει αλλα σε μορφη zip η την τρεχουμε και αυτη στο winrar οπωσ στην αρχη τησ διαδικασιας με την εργοστασιακη ?? ” εστειλα την fastboot πρωτα μετα θα στειλω την αλλη. σε μορφη zip δεν κανεις extact τη stable

• Παράθεση από kostrikala: “σε ευχαριστω παρα πολυ [email protected] ” οταν ανεβει θα σου ερθει mail με ενα link απο το WeTransfer

• Παράθεση από alprio: “δηλαδη να το καω αυτο απο την σελιδα της εθνικης? η δεν χρειαζεται?σε ενα αλλο φορουμ μου ειοπαν οτι δεν γινεται να κανω top up με καρτα λογω capital control. μονο με εμβασμα. αν δεν κανω verify και παω σε μαγαζι να ψωνισω η κανω μια αγορα ονλινε σε ελλαδα θα φαω πορτα? ” δεν μπορείς να βάλεις χρήματα απο ελληνική κάρτα. Μόνο με έμβασμα λογο CC .Αν δεν το κάνεις τώρα το verify οταν πας να κάνεις αγορά απο κάποιο αλλο κατάστημα online θα σου πει να κάνεις verify τοτε. Οπότε …

• Παράθεση από kostrikala: “συγνωμη δεν τα εξηγησα ισωσ καλα ετσι οπωσ τα λε ειναι και αυτο καταλαβα κι εγω οποτε χρειαζομαι την εργοστασιακη καταρχασ να την περασω πρωτα συμφωνα με τον οδηγο και επειτα εχω καταληξει να βαλω την stable την τελευταια που εχει βγει δηλαδη την [Stable V7.1.3.0] Xiaomi Redmi Note 2 . αλλα δεν μπορω να κατεβασω καμια απο τις δυο . ” οκ.προφανως πρεπει να εχεις καποιο προβλημα με τη συνδεση σου.μπορουμε να τα στειλουμε τα αρχεια αλλα θα χρειαστει παρα παρα πολυ ωρα.μήπω…

• Παράθεση από kostrikala: “εχω αποφασισει για αυτη που εγραψα ναι αλλα πρεπει κ τισ δυο να κατεβασω για να κανω σωστα την διαδικασια . τι εννοεισ να δωσω το EMAIL μου σε πμ ? να μην το γραψω εδω ? ” εχεις μπερδευτει λιγο. Αυτη που προσπαθεις να κατεβασεις ειναι η fastboot (εργοστασιακη rom της xiaomi) που είναι εντελώς καθαρή απο περιττές εφαρμογές και εχει μονο αγγλικά και κινεζικά σαν γλώσσες.Αυτη την ρομ την περνάμε στο τηλέφωνο σαν βάση και μετα απο πανω περναμε οποία ελληνική rom θέλουμε είτ…

• Παράθεση από kostrikala: “απο pc προσπαθω αρχιζει να κατεβαινει κανονικα κ μετα σταματαει κ η fastrom και η stable hernes .. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει ουφφ! υπαρχει δυνατοτητα να μου τις στειλετε με drobox ? δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο ” θα την ανεβασω με WeTransfer αλλα θα αργησει παρα πολυ δεν εχω καλο Upload.δωσε μου το mail σου σε πμ

• Παράθεση από kostrikala: “παιδια θελω την βοηθεια σας με τιποτα μα με τιποτα δεν μου κατεβαζει την => hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz (Stable) για το redmi note 2 ξεκιναει κ σταματαει αποτομα κατεβαζει 17 MB μονο κ σταματαει .. γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ? κ επισης το ιδιο κ με την ρομ που θελω να περασω και δοκιμασα κα απο αλλο pc και αλλο browser αλλα τιποτα εχω απογοητευτει ! ” σε εμενα κατεβενει κανονικα.

• Παράθεση από elpa02: “Τζιφος. Υπαρχει περιπτωση να φταει που δεν εχω τα αρχεια στο C: ? ” Ναι. βαλτα στο c : και ακολουθησε κατα γραμμα τον οδηγο.

• Παράθεση από elpa02: “Ακολουθω τον οδηγο κανονικα και μολις φτασω στο σημειο να πατησω το flash μου βγαζει missmatching image and device error Το κανα 2-3 φορες τα ιδια. Το τηεφωνο εχει την 05.12.17 και κατεβασα τα αρχεια ποα τα λινκ που δινει ο οδηγος Καμμια ιδεα? ” Όταν δεν "θέλει" να flashαρει το MiFlash βάσει του οδηγού του caeser"Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash (καθαρή εγκατάσταση)"

• Μπραβο θαναση ευχαριστουμε

• καλησπέρα θέλω τη βοήθεια σας.! για το τηλέφωνο του @smatakis πήγα να βάλω την fastboot μέσω dos και μου έβγαλε failed στο System με αποτέλεσμα τα μην bootαρει το τηλέφωνο αργότερα μου είπε ο smatakis οτι ειχε περάσει Κινεζική ρομ από το en.miui από οτι είδα κάποια post πριν οι κινέζικες ρομ ειναι κλειδωμένες και δεν αφήνουν να περάσει η ελληνική fastboot ισχει αυτό; αν ναι πια fastboot βάζω ώστε να ειναι ξεκλείδωτή για να περάσω μετά την ελληνική;

• Παράθεση από smatakis: “Σ ευχαριστώ πολύ φιλαράκι, το βήμα 9 δεν κατάλαβα ακριβώς όμως! που γράφω, σε ποια γραμμή εντολών? ” δες τα ΠΜ σου