Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 179.
-
@Sakkas Takis καταρχήν τσέκαρε εάν σου κλείδωσε ο bootloader. MIUI 9 θα μπορούσες να έχεις βάζοντας την ελληνική dev ρομ που ανεβαίνει κάθε βδομαδα και είναι εξαιρετική από άποψη διαχείρισης μπαταρίας και ραμ. Μόλις ξεκλειδώσεις, πέρνα μεσω adb εντολών το twrp για την συσκευή σου και μετά πέρνα την ελληνική ρομ
-
καλημέρα, σε hennessy και nikel , περάστηκαν οι ρομς απροβλημάτιστα. Το μόνο πράγμα που με 'ξενίζει' μέχρι στιγμής είναι το εξής: όταν γίνεται αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ, τα κάνει όλα μόνο του αυτόματα και δεν σου δίνει την δυνατότητα της επιλογής ή της παρέμβασης με αποτέλεσμα όταν ανοίγει τελικά να μήν έχει εγκατεστημένο το supersu που είχα πριν την αναβάθμιση και να πρέπει να μπαίνω στο twrp και να το κάνω μόνος μου. Άσε που το εικονίδιο του supersu δεν μου εμφανίζεται καθούλου εδω και 3 ρομς. Επιπλ…
-
καλησπέρα, επιβεβαιώνω ομαλή εγκατάσταση της 7.11.16 σε Redmi Note 4 (nikel) μέσω ΟΤΑ. Αφού δουλευτεί λίγο, θα αναφέρω εντυπώσεις και σχόλια στο νέο νήμα που θα ανοιχτεί
-
Παράθεση από andreas157: “Παράθεση από instant_diver: “καλησπέρα σε όλους περάστηκε την Παρασκευή σε nikel μέσω OTA απροβλημάτιστα. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει...wifi, gps, bluetooth, δεδομένα... και φυσικά ως τηλέφωνο !!! Είμαι στα 51% μπαταρία κι έχω 4ώρες17λεπτά SOT με ταυτόχρονη χρήση gps εφαρμογής και ομιλίας μέσω bluetooth ακουστικού για 3 συνεχείς ώρες και wifi και εφαρμογή fb για 1μιση ώρα. ” 4.5 ώρες SOT με 51% μπαταρια και nikel δε πανε μαζι ” βρε άπιστε Θωμά .....!!! δεν υπαινίσσομαι ότ…
-
καλησπέρα σε όλους περάστηκε την Παρασκευή σε nikel μέσω OTA απροβλημάτιστα. Όλα δουλεύουν όπως πρέπει...wifi, gps, bluetooth, δεδομένα... και φυσικά ως τηλέφωνο !!! Είμαι στα 51% μπαταρία κι έχω 4ώρες17λεπτά SOT με ταυτόχρονη χρήση gps εφαρμογής και ομιλίας μέσω bluetooth ακουστικού για 3 συνεχείς ώρες και wifi και εφαρμογή fb για 1μιση ώρα. Σε hennessy δεν περάστηκε με ΟΤΑ διότι στα 115ΜΒ περίπου μου έβγαζε σφάλμα. Έβαλα arΩma αφού έκανα πρώτα factory reset. Και σε αυτήν την συσκευή όλα πρίμα.…
-
Παράθεση από alxdjo: “@gkalen I fixed it. Fastboot Chinese dev rom και αφου έβαλα το mi account μου στο επόμενο reboot το έκανε unlock. Τώρα πέρναω αρωμα αλλά έχει κολλήσει στο super user. το έκανα reboot ήδη γιατί είχε κολλήσει και στο magisk στο ίδιο σημείο ” συγνώμη για την κουτή ερώτηση αλλά , TWRP εγκατέστησες αφού έβαλες την κινέζικη ρομ?
-
Παράθεση από alxdjo: “Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από alxdjo: “@gkalen Μαλλόν δεν είδες το Edit μου. Με το που το είπες έκατσε. Αλλά ο unlocker μου φαιλαρει ασχήμα τώρα ” @alxdjo δοκίμασε με μια προηγούμενη έκδοση unlocker ” cGIUBJK.png Σε 1.1.0317.1 και 1.1.0121.1 και πάλι στο 50% ” Καλησπέρα. και σε μένα που έπαθα το ίδιο πριν 1μιση μήνα και είχα ακριβώς τους ίδιους μπελάδες με σένα, μου δούλεψε τελικά το αγγλικό ξεκλειδωτήρι miflash_unlock-en-2.3.803.10. το είχα βρει εδώ μέσα ψάχνοντ…
-
Παράθεση από Ocampos: “Πάντως μετα την αναβάθμιση σε 8.5.3.0 και εγώ αντιμετωπίζω προβλήματα με την μπαταρία, τελειώνει αρκετά πιο γρήγορα... ώστε να χρειάζεται να το φορτίζω 2 φορές την ημέρα με την ίδια χρήση που πριν το φορτίζα το βράδυ ” Θα δεις αισθητή διαφορά εάν βάλεις την 7.11.2 που βγήκε στο προηγούμενο Σ/Κ, και σε θέμα μπαταρίας και σε θέμα ram.
-
Παράθεση από bzanios: “Παιδιά ερώτηση γι αυτούς που την έβαλαν σε Hennessy. Αξίζει; Υπάρχουν βελτιώσεις για το κινητό μας; ” Έχει αισθητή διαφορά στην διαχείρηση ram και οριακά καλύτερη μπαταρία . Κλείνω το πρώτο 24ωρο χωρίς force closures , reboots ή άλλα παράξενα. Smart assistant δεν έχει σε μας . wifi και gps πιό ισχυρά από την προηγούμενη και ο ήχος ακουστικού στις κλήσεις πεντακάθαρος. bluetooth δεν δοκίμασα. Gps μου άργησε λίγο την πρώτη φορά , αλλά στις επόμενες φορές μου κλείδωνε εντος 4…
-
Καλησπέρα σε όλους σε nikel περάστηκε με επιτυχία. Ωραία και χρήσιμη η προσθήκη του smart assistant ! Σε αυτήν την rom παρατηρώ σημαντική βελτίωση της διαχείρισης ram και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας . Την κρατάω ως ρομ αναφοράς σε περίπτωση που στραβώσει κάποια μελλοντική διότι εκτός της καλύτερης ραμ και μπαταρίας, έχω γρηγορότερο κλείδωμα στο gps και σαφώς καθαρότερο ήχο στο ακουστικό κατά την διάρκεια κλήσης. Το 4G και το wifi ανοίγουν πιό γρήγορα από παλαιότερα επίσης. Σας ευχαριστώ για μι…
-
Παράθεση από aetorraxi84: “Το βαζω και εδω μπας και απαντησει κανεις Σε xtrv 7.10.19 για το nikel δεν υπαρχει επιλογη για 160 χαρακτηρες.... Στην προηγουμενη εκδοση υπηρχε...καμια λυση;δεν θελω να βαλω το android messages ” Πάτα το εικονίδιο 'Μηνυματα' . Μετά κράτα πατημένο το κουμπί Ξ κατω αριστερα στο κινητο. Θα σου εμφανιστούν οι ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Κάτω-κάτω στις Πρόσθετες ρυθμίσεις ανοιξε τον διακόπτη για τους 160 χαρακτήρες =============== Νοε 2nd 2017, 7:44pm =============== Παράθεση…
-
Παράθεση από bzanios: “Μόλις περάστηκε στο Hennessy. Όλα καλά με την εγκατάσταση. Ο Updater όμως δεν δούλεψε, αν και είχα περάσει το patch μέσα στην βδομάδα. Δοκίμασα 2-3 φορές , κατέβαζε καμιά 10 - 20 ΜΒ και σταματούσε εκεί. Τελικά κατέβασα την ρομ από το mail. Για να δούμε μπαταρία - Bluetooth κ.τ.λ. γιατί πάλι δεν υπάρχει ο scaner και για μια ακόμα φορά επέλεξα να εγκατασταθεί ο Opera αλλά τίποτα. Κατά τα άλλα όλα καλά. Μπράβο παιδιά. ” για τον scanner υπάρχει λύση. Κατέβασε το .apk από το λί…
-
Παράθεση από wizerakos: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από wizerakos: “Καλησπερα μια ερωτηση για το redni pro απο την 7.6.10 και μεχρι και την τελευταια ρομ που βγηκε την προηγουμενη εβδομαδα δεν μπορει να ρο δει το pc.εχω ακολουθησει ολους τους οδηγους για drivers και τα λοιπα αλλα τπτ μονο φορτιζει..ξερει κανεις τι φταιει..Ευχαριστω.. ” Αν όταν συνδέεις την συσκευή σου στο PC δεν εμφανίζονται σε αυτή καθόλου οι επιλογές για Μεταφορά αρχείων (ΜΤP) ή μεταφορά φωτογραφιών (PTP) ίσως φταίει και…
-
και στο Redmi note 3 (hennessy) μου, εβγαλε σφάλμα στο update patch (είμαι γνωστό 'κατσίκι' σε αυτά τα θέματα !!!). Κατέβασα την 7.10.26 απο το μειλ. Εγκαταστάθηκε απροβλημάτιστα πάνω από την 7.10.19. Στο φάκελο 'Εργαλεία" εξακολουθεί να λείπει ο σαρωτής και το mi account εικονίδιο για όποιον ενδιαφέρεται. Αν εντοπίσω ή αντιμετωπίσω κάποιο προβλημα κατά την χρήση, θα το αναφέρω στο νήμα που θα δημιουργηθεί για αυτήν την ρομ Σας ευχαριστώ πολύ και για αυτήν την νεά ρομ
-
Παράθεση από gkalen: “@Savvakos Κλειδωμένος είσαι , πας για ξεκλείδωμα .. Αν και δε δουλεύεις σωστά το adb , τουλάχιστον σε fastboot δούλεψε .. Ποια ρομ φοράει η συσκευή δεν είπες .. ” είχε ανεβάσει screenshot στο post 189 για την ρομ και του είχε απαντήσει ο BanditGr στο post 194. Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις για αυτήν την συσκευή διότι θέλει να την αγοράσει κουμπάρος μου και μάλλον θα φάω εγώ το ζόρι του ξεκλειδώματος και φλασαρίσματος !!!
-
Παράθεση από tzemam: “Παράθεση από aetorraxi84: “Οντως με την 7.10.19 xtrv τεραστια διαφορα στην αυτονομια της μμπαταριας ” Παιδιά κρατάει περισσότερο ή λιγότερο. Εγώ νομίζω ότι φεύγει γρήγοροτερα ειδικά από την 7.10.12 ” έχει σαφή διαφορά με την 7.10.12 . Δες στην προηγούμενη σελίδα που ανέβασα screenshots. και την πέρασα χωρίς factory reset πάνω από την 7.10.12 κάνοντας μόνο wipe cache & dalvik. φτου-φτου είναι η καλύτερη ρομ από αυτονομία που έχω βάλει μέχρι στιγμής
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651