Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 179.
-
Παράθεση από kapazo: “Για εμας τους παραξενους ειναι δυνατον να προστεθει η επιλογη για on screen buttons και η δυνατοτα να τα βαζουμε με οποια σειρα θελουμε; Γιατι ειμαι και αριστεροχειρας και δεν βολευει να φτανω με τον αντιχειρα το πισω. Εχω δοκιμασει τον τροπο που πειραζεις το αρχειο buildprop αλλα δεν λειτουργησε. ” Αριστερόχειρας είσαι , δεν εισαι παράξενος. Λογικό είναι να μην σε βολεύουν τα κουμπιά πλοήγησης. Αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε το Virtual softkeys από το playstore . Δωρεάν και δεν…
-
Παράθεση από aetorraxi84: “Κανενα νεο για την xtrv 7.10.19 στο nikel εχουμε; ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44884/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44885/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44886/ Από 100% έως 29% σε 21 ώρες , με 7 ώρες ανοιχτή οθόνη λόγω πλοήγης με gps. Wifi ανοιχτό 4 ώρες αθροιστικά. Σήμα 4G Cosmote καμπάνα στην Σαλονίκη κι επαρχεία. Ήχος ακουστικού πεντακάθαρος. Bluetooth δεν έχω δοκιμάσει. Δεν έχει σβήσει από μόνο του και δεν έχουν κλείσει στο ά…
-
Σε hennessy δικό μου που είχε πέσει σε bootloop και αντιμετώπιζα το ίδιο θέμα, είχε εκφορτιστεί η συσκευή ολοκληρωτικά (λόγω του bootloop φυσικά) και το είχα αποχαιρετήσει όπως ετοιμάζεσαι να κάνεις κι εσύ. ΜΗΝ το κάνεις. Ασε το λίγο ήσυχο για να ηρεμήσεις κι εσύ καταρχήν. Εφόσον μπορείς και μπαίνεις σε fastboot , όλα διορθώνονται με λίγη ηρεμία. Σιγούρεψε ότι έχεις όλους τους drivers για την συσκευή σου. Έχε κατεβασμένη μια σωστή fastboot rom για το κινητό σου, αποθηκευμένη στον υπολογιστή σου.…
-
Παράθεση από dreamlord1970: “για redmi note 2 που φοράει stable XTRV τώρα πάνω την 8.5.0.2 πια από τις δύο κάνει η XTRV ή η AROMA? ” από stable σε dev rom και το αντιστροφο , θελει factory reset H arΩma έχει ένα αυτοματοποιημένο εγκαταστάτη (installer) o οποίος σε καθοδηγεί βήμα-βήμα στο τι θες ΕΣΥ να εγκαταστήσεις στο κινητό σου από εφαρμογές και τί όχι, ενώ με την xtrv απλά εγκαθίστανται όλα όσα έχει μέσα της η ρομ και δεν διαλέγεις εσυ τι θες να μπει.
-
Καλησπέρα πέρασε επιτυχώς σε nikel χωρις factory reset και σε hennessy με factory reset. Μέχρι στιγμής όλα κυλούν απροβλημάτιστα από χθες τα μεσάνυχτα. Στο hennessy λείπει από το φάκελο 'Εργαλεία' το mi account , ο σαρωτής και η αριθμομηχανή είναι γραμμένη ώς Mi calculator για όποιον ενδιαφέρεται chefs ...σας ευχαριστώ για ακομα μια φορά για τα όσα μας προσφέρεται
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Θα πρέπει να αφαιρέσεις το λογαριασμό Mi από τη συσκευή προτού την παραδώσεις. ” ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . πολύ απλή είναι η λύση τελικά ε?!!! .... κι εμένα ο νους μου πήγαινε σε factory resets, fastboot roms κλπ. Αν αντιμετωπίσω καμία δυσκολία, θα ξαναενοχλήσω σε αυτό το νήμα και πάλι ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα σας, είμαι κάτοχος του Redmi Note 3 (hennessy) και πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα το Redmi Note 4 (nikel). Αμφότερες οι συσκευές έχουν ξεκλείδωτο bootloader και φοράνε την 7.10.19 μέσω arΩma installer. Χρησιμοποιώ πιά το nikel και θέλω να δώσω το hennessy στην σύζυγο. Επειδή φοβάμαι μην κάνω κανένα λάθος προτού την παραδώσω, η ερώτηση μου είναι η εξής: Αφού πάω στο mi account που φαίνονται και οι 2 συσκευές και διαγράψω το hennessy , την δίνω την συσκευή όπως είναι και βάζει την νέα SIM ή…
-
@demakhs Ιησούς Χριστός Νικά .... 2319 σελίδες? δεν υπάρχει περίπτωση να εμπλακώ σε αυτό !!! Θέλω να ζήσω την ζωή μου εκτός υπολογιστή. Να χαρώ την οικογένεια μου πριν δω τα ραδίκια ανάποδα ! Να προλάβω να πάρω και να χαρώ σύνταξη. επ ευκαιρία , δεν κάνουμε κόντρες ποιός έχει βάλει τις περισσότερες ρομς στο κινητό του. Εγώ έχω μόνο ενάμιση χρόνο σε εβδομαδιαία βάση σε hennessy και λίαν προσφάτως σε nikel. Υπήρξαν ρομς που σε άλλους καθόταν τέλεια και σε μένα ο κακός χαμός. Πάντα τις έβαζα με fac…
-
Παράθεση από demakhs: “bandit, όλοι και όλα το φωνάζουν...η τελευταία rom δεν τα πάει καθόλου καλά!!! ” Καλησπέρα, επέτρεψε μου να διαφωνήσω .... χρησιμοποιόντας αρχικά την rom που φορούσε όταν το παρέλαβα και λίγο αργότερα την τελευταία απροβλημάτιστη xtrv του Ιουνίου, τολμώ να πω ότι στην συσκευή μου δεν έχει βγάλει το παραμικρό 7.10.12 ... ούτε force closures, ούτε KLO bug report και η μπαταρία από το 100% στο 30% μου βγάζει SOT περίπου 5μιση ώρες που για μένα είναι εξαιρετικό ....άσχετο αλλά…
-
Παράθεση από Bodai: “@geozn8 το ξέρω ότι είναι κουλό όλο αυτό. Αλλά είσαστε λίγοι που έχετε προβλημα με τους 160 χαρακτήρες και προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει. Γιατί η rom δεν φταίει, αν έφταιγε θα είχε προβλημα και ο @MIUI_ART και ο @demakhs και πολλοί άλλοι. Φταίει κάτι (μάλλον συνδυασμός πραγμάτων) σε σας, και αυτό προσπαθώ να βρω. @giorgos01 πάρε το swiftkey μέσα απο το zip της rom ” Παλαιότερα όταν είχα θέματα στην δικιά μου συσκευή ενώ αλλοι δεν είχαν, κάποιος από τους chefs με συμβούλεψε …
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμα@Dimarxoukos όταν φτάσεις στο σημείο που πρέπει να γραψεις τον λόγο που θες να ξεκλειδώσεις τον bootloader, γραψε ότι θες να βάλεις ρομ από την Ελληνική κοινότητα Xiaomi-miui.gr και θα σου απαντήσουν εντος 2-3 ημερών αντι για 10-15. Έχουν μεγάλο σεβασμό για την κοινότητα μας και ξεκλειδώνουν γρήγορα
-
@varitimos84 στην τελευταια xtrv 7.6.10 ειχα απιστευτο battery drain.. οποτε πηγα στην xtrv stable 8.5.6.0 (χωρις FR) οπου λειτουργει το κινητο μπομπα !! 1) αξιζει να τη περασω?? απο battery drain πως τα παει? 2) θα χρειαστω FR? Από stable σε dev rom και το αντίστροφο, χρειάζεται πάντοτε factory reset. Με την παρούσα rom, έχω ήδη 5 ωρες και 22 λεπτά Screen On time και είμαι στο 35 % αν αυτό σε βοηθάει καθόλου
-
Παράθεση από mcos82s: “Καλησπερα σας! Έχω κινητό redmi note 4 (nikel) & επιτέλους τo αναβαθμισα σε miui 9! Ομως, η μνήμη (3 RAM) είναι χαμηλή από ότι ήταν πριν! Από τα 1.7 GB που ηταν xtrv aroma 7.6.10, τώρα πανω-κατω 1 GB με επίσης xtrv aroma 7.10.12! Τι γίνεται; Σας ευχαριστώ θερμά! ” και στο δικό μου nikel που την πέρασα χθές βράδυ έκανε το ίδιο. Μετά από 2-3 επανεκκινήσεις για άλλους λόγους , έστρωσε. Δώσε της λίγο χρόνο, άσε την να τρέξει λίγο και το βραδάκι κάνε της 1-2 reboots. Επίσης , θ…
-
καλησπέρα Σε Redmi Note 3 (hennessy) , πέρασα την arΩma με προσαρμοσμένη εγκατάσταση πάνω απο την 7,9,21 χωρίς factory reset και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Επιβεβαιώνω κι εγώ την μή λειτουργία του calculator όπως επίσης και την εξαφάνιση του εικονιδίου mi account από τον φάκελο 'Εργαλεία' Σας ευχαριστώ πολύ για όλα
-
Σε nikel την πέρασα με arΩma installer και προσαρμοσμένη εγκατάσταση, χωρίς να προηγηθεί factory reset, πάνω από την τελευταία xtrv 7.6.10 και όλα κύλησαν ομαλά. Θα επανέλθω σε 2-3 μέρες αφού δουλευτεί λίγο Σε μένα, στο φάκελο 'Εργαλεία", λείπει το εικονίδιο του mi account. Η μπαταρία δείχνει να πέφτει αργά σε wifi με ενεργοβόρες εφαρμογές !!! Chefs ... ? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που δώσατε νέα πνοή στην συσκευή μου
-
Παράθεση από bluekamikaze: “Παιδιά καλησπέρα! επειδή τώρα βγήκε για nikel, ποια η διαφορά μεταξύ XTRV κ ΑΡΩΜΑ ? Ποια από τις δύο να κάνω εγκατάσταση; Ευχαριστώ πολύ! ” η arΩma είναι ρομ η οποία έχει installer (εγκαταστάτη) ο οποίος σε βοηθάει βήμα-βήμα να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές που θες εσύ και μόνο αυτές ενώ τις υπόλοιπες δεν τις εγκαθιστά
-
Καλησπέρα, εμείς οι Nikel-ιστές που έχουμε την XTRV 7.6.10, πιστεύετε ότι θα χρειαστούμε factory reset ή μπορούμε να την περάσουμε απ' ευθείας? Επίσης ... γιατί στις πρώτες γραμμές αναφέρετε ότι είναι η πρ'ωτη rom με MIUI 9 αφού η τελευταία (7,9,21)-έστω και με προβλήματα αρχικώς τα οποία λυθηκαν εν συνεχεία - είχε MIUI9? Σας ευχαριστώ πάρα πόλυ για τα όσα μας προσφέρετε καθημερινά και ιδίως σήμερα για το Nikel !!!
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπράβο σου Μπορείς να βάλεις την τελευταία, αλλά καλό θα ήταν να κατεβάσεις και το τελευταίο TWRP ---> TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI ” Σας ενημερώνω ότι τα κατάφερα !!! Πέρασα το twrp 3.1.1. by geoanto555 και αφού έκανα factory reset , πέρασα την 7.9.21 fixed με arΩma installer με πλήρη εγκατάσταση (διότι την είχα άχτι που μου χάλασε την συσκευή) και μέχρι στιγμής όλα άριστα
-
Μήνυμακαλησπέρα σε όλους κάθισα το μεσημέρι με ηρεμία κι έβαλα την συσκευή σε fastboot mode κι έλεγξα μέσω adb με fastboot devices και δεν την έβλεπε ο υπολογιστής. ούτε τα windows την αναγνώριζαν . Παρόλα αυτά , μιας και είχα κατεβάσει τα sp tools και την china dev, έκανα την σχετική προεργασία και προσπάθησα να συνδεθώ. Πατώντας το download, ούτε με Vol - , ούτε και με τα δύο volumes πατημένα συνδεόταν και μετά από 30 δεύτερα μου έβγαζε timeout error. Σε κάποια προσπάθεια, κρατώντας το Vol- συνδέθηκ…
-
Παράθεση από thanostonia: “Παιδια γιατί μου βγάζει αυτό και δεν μπορώ να περάσω twrp? ” καλησπέρα προχθές που έκανα την διαδικασία , χρησιμοποίησα το twrp που κατέβασα από εδω ->TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI είναι το 13ο από κάτω στην λίστα