Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 229.

• Αγορα xiaomi redmi note 3

K4rMa - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Λογικα κανα skroutzoμαγαζο η αποθηκη vickmall .. σιγα το συγκλονιστικο ρε παιδια

• Καμια λυση για τα μηνυματα του ; να του ερχονται μεχρι να του περασω την ελληνικη ; Ενω μπορει να στειλει δε λαμβανει τα μηνυματα.. να ειναι καμια ρυθμιση ;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Νομίζω πως είναι ώρα να κάνει μετάβαση => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 ” Συμφωνώ αλλά παρατηρησα αυτό : ΠΡΟΣΟΧΗ !!! πρέπει να έχετε Developer ROM για να δουλέψει Stable ROMs δεν υποστηρίζονται ακόμη Νομιζω οτι η miui7 7.019.0 lhncn Που εχει ειναι stable ;

• Φίλος παρελαβε redmi note 3 απο etotalk με επεξεργασμενη rom miui7 7.019.0 lhncn ειναι MIUI Stable αυτη? Ειχε τα ελληνικα μέσα...... 1) Μπορει να στειλει sms αλλα δε μπορει να λαβει δε τα βλεπει καθολου... Με ειπε οτι ελαβε μονο 1 sms verification μονο απο το viber αλλα απο επαφες σε ελληνικα νουμερα τιποτα.... ενω μπορει να στειλει κανονικα σε αλλον επισης οι κλησεις λειτουργουν κανονικα.. τι να φταιει ; 2) Κατεβασε το Instagram και παταει συνδεση μεσω facebook για να δημιουργησει λογαριασμο γι…

• Δε με κοβω να κουνιεμαι απο 5.12.31

• Ρε παιδες σοβαρα τωρα ακομα με αυτο ασχολειστε? Σας θελω λιγο σοβαρους μια ψηφοφορια ηταν... απο τη αρχη ελεγε το 70% ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ απο αλλους παραγοντες στους οποιους ειμαστε πιο χαμηλα... ξερετε τι τζιρο τους κανουν εκει στην Ινδια ? Sold out σε κατι δευτερολεπτα? Κανε ενα Lock το θεμα και παμε του χρονου παλι για παταγο.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “Παραγγειλα χθες και εγω ενα σε χρυσο. Ελπιζω να μη μετανιωσω για το χρωμα μιας και μου αρεσε και το γκρι. Twrp πως περασατε χωρις να ειναι ανοιχτο το bootloader? Ελπιζω να το εχουν ξεκλειδωσει μεχρι να ερθει για να κατσω να τα κανω μια και εξω. Πιστευω οτι λαθος τους που τον κλειδωσαν εξαρχης. Μεγαλο ατου των κινεζικων να μπορεις να περνας οτι ρομ θες χωρις πολλα πολλα. ” 5-6 Post απο πάνω σου Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Παράθεση από kostsokale: “Μάγκες μόλις μου ήρθε το tracking number. Πόσες μέρες θα κάνει να έρθει Ελλάδα; Και πως θα μου έρθει σπίτι μου; ” Τέλη τρίτης εβδομάδας θα παραλαβεις αρκει να φυγει συντομα και να μη σε πιασει η γιορτη του πιθηκου στη κινα. χαχαχαχα

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από yakamuki: “Πιστευω είναι απο τις καλύτερες προσφορες αν αναλογιστει κανεις την αξιοπιστια του καταστηματος. ” Να συμπληρώσω απλά πως όσοι θα πάτε για μια τέτοια παραγγελία τρέξτε, ή μάλλον ΤΡΕΞΤΕ γιατί σε λίγες μέρες ξεκινά μία από τις μεγαλύτερες γιορτές στην Κίνα και όλα θα παραλύσουν. Άρα παραγγείλετε από πριν, μπας και προλάβει το δέμα σας να βγει εκτός συνόρων. ” Καλά τα λες.... Year of the Monkey - Tην ειχα πατησει το 2013 με γιορτη του φιδιου. To 2016…

• όντως φοβερη η rom πολυ σταθερη απο τη 5.11.26 ηρθα σε αυτην και με κοβω να αλλαζω παλι σε κανα μήνα.

• Παράθεση από panagg: “καλησπερα και παλι. εχω το xiaomi redmi 2 note prime 32 gb αγορασμενο απο ελλαδα Tablets - Smartphones - Accessories | Youhou.gr απο την αρχη που το αγορασα δεν επιανε δικτυα 4g ουτε της wind ουτε της cosmote ενω σε αλλα τηλεφωνα δουλευει κανονικα το 4g.. Σημερα εβαλα την ελληνικη ρομ και δεν δουλευει παλι το 4g. Στελνω και μια φωτό απο το κουτι.. (αν φαινεται..) Υπάρχει τρόπος να δουλέψει ή να το ξεχασω? 3g πιανει κανονικα. ” Νομιζω πρεπει να πας αναλογα το παροχο που εχει…

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από spideman3: “ADMIN πρέπει να βγάλεις μια ανακοίνωση ότι όσα μέλη του MIUI Hellas έκαναν εγγραφή από τότε που ξεκίνησε ο διαγωνισμός να μπουν στα προφίλ τους στο en.miui.com και να φτιάξουν τα προφίλ τους. Μήπως θα έπρεπε με την εγγραφή στο sait να ενημερώνετε ότι πρέπει να κάνουν και εγγραφή στο en.miui.com? Με άρεσε η απάντηση σου admin τους ξεφτίλισες, τι τσαρουχιά ήταν αυτή!!!! όπως και ενός παιδιού του Sam. ” Μπα οχι δε εισαι αναγκασμ…

• Παράθεση από spideman3: “ADMIN πρέπει να βγάλεις μια ανακοίνωση ότι όσα μέλη του MIUI Hellas έκαναν εγγραφή από τότε που ξεκίνησε ο διαγωνισμός να μπουν στα προφίλ τους στο en.miui.com και να φτιάξουν τα προφίλ τους. Μήπως θα έπρεπε με την εγγραφή στο sait να ενημερώνετε ότι πρέπει να κάνουν και εγγραφή στο en.miui.com? Με άρεσε η απάντηση σου admin τους ξεφτίλισες, τι τσαρουχιά ήταν αυτή!!!! όπως και ενός παιδιού του Sam. ” Μπα οχι δε εισαι αναγκασμενος να βαλεις εικονες κλπ εφοσον οι κανονες τ…

• Πιστευω πως ηρθε η ωρα να αλλαξω rom ... μετα τη 5.11.26 ωρα για ενα refresh. Για να δουμε τι εχει γινει μετα απο 1 μηνα. Καλη χρόνια να έχουμε. Edit: Πωω επιτελους... αλλαξαν τα icons απο Chrome - Youtube - Playstore και δεν ειναι μεσα σε background... ομορφυνε το κινητο χ5 φορες πιο πολυ!!!

• Χρόνια πολλά σε όλους ευχές για ένα ανατρεπτικό 2016.

• Γελάν και οι πέτρες.... τραγικοί... φαγαν πολυ ζόρι... Ο αλλος λεει κανανε 2πλα και τριπλα accounts με τη ιδια IP λες και μπορει να δει τις IP με το membership που εχει... Α ρε καρναβαλια...

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Ρίξτε μια ματιά στο γρήγορο unboxing που του έκανα, συγχωρέστε με για την χαμηλή ένταση της φωνής(λόγω ''ωραίας κοιμωμένης'' θα έπεφτε παντόφλα αν μιλούσα δυνατά) youtube.com/watch?v=r-HoLRU6Nng&feature=youtu.be” Και xiaomi yi camera βλεπω.. μαχαιρια.. mi band... οργανωμενος ο unboxer!

Μήνυμα

Παράθεση από vpolixron: “Επειδή δεν ξέρω από προγραμματισμό,τι είναι η stable και τι η developer?Ποια είναι η ενδεδειγμένη συνήθως; ” xiaomi-miui.gr/community/lexicon/index.php/Lexicon/

Μήνυμα

Δηλαδή εφόσον βεβαιωθουμε οτι αυτο το Unlock tool δουλευει και οι κινέζοι αρχισαν ηδη να δινουν developer rom για το redmi note 3 στα downloads θα εχουμε επιτελους τη Ελληνική? MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• Στους 7 οι Ινδοι... και μονο που τους ηρθε κρυος ιδρωτας αυτες τις μερες .. φτάνει!!!!! Σε λίγο θα ειναι μπροστά....