Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 140.

• Παράθεση από xnikos: “ να φανταστώ ότι έχεις unofficial γι αυτό και θες να περάσεις άλλη για να ξεκλειδώσεις...λογικά μετά δεν θά' χεις πρόβλημα από official dev 6.0 σε XTRV 6.0 δες τον οδηγό: πέρασμα πρώτη φορά την ελληνική........ ” ναι, αυτον τον οδηγο κοιταω τωρα, κατεβαζω το image απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum για το redmi note 3 pro ,την china dev. απλα κανει αιωνες μεχρι να κατεβει...... αξιζει να βαλω την τελευταια XTRV ? το λεω επειδη ειναι dev. μηπως εχει προβληματα;

• μπορει καποιος να μου πει σε ποια ακρβως φαση γινεται η αλλαγη απο android 5 σε 6 απο τα βηματα που διαβασα στην πρωτη σελιδα; επισης θα βαλω τωρα σε ενα redmi note 3 pro με ανδροιδ 5,1,1 αυτη εδω miui_HMNote3Pro_6.12.8_e4c7e48bf4_6.0 china dev. για να ξεκλειδωσω και μετα ελεγα να παω στην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.12.8.zip μηπως πρεπει και εγω να παω σε κατι αλλο πρωτα;

• Έχω το ίδιο πρόβλημα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Narsilea - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από DownUnder: “καλα κουκουρουκου ολος ο λαος σε ολα τα φορουμ αντιμετωπιζει αυτο το ηλιθιο προβλημα σιγα μη σκασω απλα θα περιμενω τιποτα απο ΟΛΑ τα τιπς δεν δουλευει και οι εξαιρεσεις απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα ας μας ελεγε η xiaomi πως δε γινεται τι διαολο way of marketing ειναι αυτο?” Φίλε σορρυ για την καθυστέρηση, εγώ το έκανα αυτό σε ένα redmi note 3 pro Kate και έβαλα μια Official global που μου πρότεινε ένα παιδί εδώ μεσα(μερικά ποστ πίσω) και αυτή είχε την επιλογή bind στι…

• ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ......ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ....!!!!!! Στις επιλογες "developer options" κατω απο την επιλογη "enable oem unlock" ειχε μια επιλογη "Mi unlock status" μπηκα εκει και πατησα να συνδεθει η συσκευη με τον λογαριασμο για να προχωρησω σε ξεκλείδωμα....!!!!! βγήκα εκλεισα συσκευη μπηκα σε fastboot και απλα ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!!!! Αυτα

• Παράθεση από Narsilea: “Παράθεση από demakhs: “Πάτα στο Android fastboot phone, δεξί κλικ, ενημέρωση, από τον υπολογιστή μου, xiaomi, XiaoMiFlash κ πήγαινε τέρμα να βρεις τον driver Google... Ποια συσκευή είπαμε έχεις?? Έχεις Εγκατεστημένο το miflash, ναι?? ” Άνοιξα το διαχείριση συσκευών έκανα δεξί κλικ ενημέρωση, από τον υπολογιστή μου, c: xiaomi, xiaomi miflash, Google driver και σε αυτή την φάση ανοίγει 2 επιλογές α) amd64 β) i386 από εδώ και πέρα τι κάνω;;;; Sent from my Redmi Note 3 using …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από SV8PKJ: “Τους ταραξα στα thanks και ανέβηκε Level ο λογαριασμός έπειτα ξεκλειδωσα δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο. ” Μπορει και να μην ήταν τυχαίο. Εχουν κατά καιρούς ακουστεί διάφορα σχετικά με το level στο en.miui.com & τα ξεκλειδώματα” Εγώ έκανα download το app του forum τους, από την σελίδα τους en. Miui. Com έκανα login και ξεκίνησα τα Like σε όλες τις αναρτήσεις... Για κάθε Like βλέπω ένα "+1" να εμφανίζεται αλλά δεν ξέρω αν αλλάζει επίπεδο ο λογαριασμός μου, δεν …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Πάτα στο Android fastboot phone, δεξί κλικ, ενημέρωση, από τον υπολογιστή μου, xiaomi, XiaoMiFlash κ πήγαινε τέρμα να βρεις τον driver Google... Ποια συσκευή είπαμε έχεις?? Έχεις Εγκατεστημένο το miflash, ναι?? ” Άνοιξα το διαχείριση συσκευών έκανα δεξί κλικ ενημέρωση, από τον υπολογιστή μου, c: xiaomi, xiaomi miflash, Google driver και σε αυτή την φάση ανοίγει 2 επιλογές α) amd64 β) i386 από εδώ και πέρα τι κάνω;;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk EDIT :Το oem un…

• Ναι το έχω, η συσκευή είναι redmi note 3 pro Kate, αλλά δεν έχω το pc μπροστά μου, ίσως σε κάνα 30' μπορέσω να το κανω(τώρα που βρήκα και έναν άνθρωπο να βοηθήσει άμεσα!) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Narsilea: “Σορρυ ρε φίλε αλλά δεν βλέπω φως, πουθενά! Δεν λέει να ξεκλειδωσει με τίποτα, έκανα verify έκανα αποσυνδεση από όλα και τίποτα... Τίποτα! Δοκίμασα ωστόσο και σε άλλο ένα redmi note 3 pro που έχω και εκεί τίποτα! Γιατί τέτοια κατάσταση; και να ρωτήσω κάτι... Ξεκλειδωσε κάνεις πρόσφατα;;; ” Βάλε το κινητό σε Fastboot Mode κ συνδέσεις το στο pc, πως το βλέπει στην διαχείριση συσκευών (device manager). Κάπου είχα διαβάσει να πατήσεις μερικές φορές το fi…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μακάρι....και μην ξεχάσεις να αποσυνδεθείς μετά και από εκεί και από το κινητό...” Σορρυ ρε φίλε αλλά δεν βλέπω φως, πουθενά! Δεν λέει να ξεκλειδωσει με τίποτα, έκανα verify έκανα αποσυνδεση από όλα και τίποτα... Τίποτα! Δοκίμασα ωστόσο και σε άλλο ένα redmi note 3 pro που έχω και εκεί τίποτα! Γιατί τέτοια κατάσταση; και να ρωτήσω κάτι... Ξεκλειδωσε κάνεις πρόσφατα;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• OK δηλαδή γιαυτό την πάτησα; για να δούμε... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μου βγάζει στο 50%, οι δύο κάτω επιλογές δεν είναι ολοκληρωμενες (δεν το έχω μπροστά μου τώρα, κάτι για recovery phone και security questions Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Narsilea: “Παράθεση από kon.geo: “οταν εισαι σε fastboot πως βλεπει το κιν στο "device manager" ;” Εννοείς αυτό το Android phone που βλέπω; μετά αν πατήσω πάνω του βγάζει Android bootloader interface Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Από ότι διάβασα σωστά το βλέπει, Ο λογαριασμός είναι σωστός σε τηλέφωνο και unlock tool, αλλά δεν έχω περάσει τον αριθμό στον λογαριασμό, πρέπει; έχω αφαιρέσει την sim ούτως ή άλλως από την συσκευή Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kon.geo: “οταν εισαι σε fastboot πως βλεπει το κιν στο "device manager" ;” Εννοείς αυτό το Android phone που βλέπω; μετά αν πατήσω πάνω του βγάζει Android bootloader interface Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kon.geo: “1) τσεκαρε οτι εχεις σωστά το ακκαουντ 2) τσεκαρε οτι βλέπει σωστα το κινητο ο υπολογιστής 3) βαλε τον αριθμό σου στο miaccount αν δεν το έχεις κανει” Ο υπολογιστής πως πρέπει να το βλέπει το τηλέφωνο; εμένα δείχνει redmi note 3 Το κινητό εννοείς; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kon.geo: “Ξεκλειδωσες;” Όχι, πέρασα αυτή την ρομ που μου είπατε από πάνω, άνοιξα unlock tool και τίποτα... Κολλάει στο 50% βγάζοντας το μήνυμα που σας έγραψα παραπάνω... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Narsilea: “Παράθεση από kon.geo: “Παράθεση από Narsilea: “Δεν έχει τίποτα το τηλέφωνο! Η rom που μου είπες λέει qual com και MTK ενώ εγώ έχω hexacore και snapdragon... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Qualcommm special edition” OK το κατέβασα και το πέρασα στο τηλέφωνο μέσω updater ως εδώ οοοολα καλά. Δεν ξεκλειδώνει, συνεχίζει να βγάζει couldn't verify device, current account is different from the account on the device... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edit : τώρ…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kon.geo: “Παράθεση από Narsilea: “Δεν έχει τίποτα το τηλέφωνο! Η rom που μου είπες λέει qual com και MTK ενώ εγώ έχω hexacore και snapdragon... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Qualcommm special edition” OK το κατέβασα και το πέρασα στο τηλέφωνο μέσω updater ως εδώ οοοολα καλά. Δεν ξεκλειδώνει, συνεχίζει να βγάζει couldn't verify device, current account is different from the account on the device... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edit : τώρα έχω MIUI 8 GLOBAL 6.10…

• Δεν έχει τίποτα το τηλέφωνο! Η rom που μου είπες λέει qual com και MTK ενώ εγώ έχω hexacore και snapdragon... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk