Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 99.
-
Χαιρετώ τους πάντες!! Όλα καλά μέχρι στιγμής στο redmi 2 2gb. Το μόνο που έχω να πω είναι λίγο μεγαλύτερη θερμοκρασία και επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν σβήνω έναν αριθμό από από το ιστορικό κλήσεων μετά από επανεκκίνηση του τηλεφώνου αυτός ξαναεμφανίζεται. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάνεις;;;
-
Παράθεση από chdarmas: “αδέρφια έχει περάσει κανείς τη ρομ σε Xiaomi_Redmi_2_TD? εντυπώσεις? ” Την έχω βάλει εγώ στο δικό μου. Μια χαρά μου φαίνεται χωρίς προβλήματα ίσως να είναι λίγο καλύτερη η κατανάλωση μπαταρίας. Δοκίμασε την δεν θα έχεις πρόβλημα.
-
Γειά σε όλους!!!! Στο redmi 2 2gb όλα καλά μέχρι στιγμής το μόνο που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας και η θερμοκρασία είναι λίγο μεγαλύτερη από την προηγούμενη.
-
Καλημέρα σε όλους!! Την έβαλα και εγώ στο redmi 2 2gb όλα οκ μια χαρά η καινούρια Rom!!!!Μια ερώτηση ο browser δεν έχει ελληνικά όπως και στην προηγούμενη σωστά;; Γιατί ο δικός μου είναι στα αγγλικά.
-
Γειά σε όλους!!Με τις δύο τελευταίες Rom αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα ακουστικά μου τα οποία είναι xiaomi αλλά και με άλλα που έχω δοκιμάσει. Δεν βλέπει τα πλήκτρα της εντάσεις και το κεντρικό όταν με καλούν αντί να απαντά στην κλήση αυτό την απορρίπτει. Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή στην Rom που να ελέγχει τα ακουστικά και αν μπορώ να την βρω και να της κάνω καθαρισμό δεδομένων;;
-
Οκ ευχαριστώ!!!Δεν άλλαξα κάτι το μόνο που έκανα ήταν η αναβάθμιση του supersu. Θα περιμένω την επόμενη rom μήπως και στρώσει!!!!
-
Αυτό με την αναβάθμιση του supersu από το PlayStore υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξει κάνεις;;;;
-
Ευχαριστώ gkalen για την γρήγορη απάντηση!! Και εγώ με της κλήσης χωρίς ακουστικά δεν έχω πρόβλημα. Μπορεί να έγινε πατάτα με το supersu.
-
Γειά σε όλους!! Έχω ένα πρόβλημα δεν δουλεύουν τα κουμπιά από το hands-free ούτε και το μικρόφωνο. Τα βλέπει κανονικά το τηλέφωνο και ακούω κανονικά μουσική και αυτούς που με καλούν αλλά αυτοί δεν μπορούν να με ακούσουν. Πριν από δύο Rom δούλευαν κανονικά. Τα hands-free είναι xiaomi και σε άλλο τηλ. που τα δοκίμασα δουλεύουν καλά.Εχει κάνεις άλλος τέτοιο πρόβλημα;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μία συμβουλή είναι να μην Αναβαθμίζετε ΠΟΤΕ από το PlayStore το SuperUser, αλλά να κάνετε χρήση μόνο αυτό που συνεδεύει την ROM. H Rom θα αναβαθμιστεί όταν πρέπει στην νέα έκδοση του Super User, και έτσι δεν θα έχετε ΠΟΤΕ πρόβλημα... ” Εμείς το κάναμε γιατί δεν το ξέραμε και χάθηκε. Τώρα αν το κατεβάσουμε από το PlayStore όπως λέει gkalen στην επόμενη αναβάθμιση θα εξαφανιστεί ξανά;;; Αυτά και ευχαριστούμε για την ROM που μας δώσατε για ακόμη μια φορά!!
-
Γειά σε όλους!!! Την έβαλα όλα μία χαρά ευχαριστούμε gkalen!!! Αλλά έχω χάσει το ροοτ!!! Έχει αλλάξει κάτι;;; δεν το βρίσκω πουθενά.
-
Αυτό εννοώ και βρήκα ότι το πρόβλημα το κάνει όταν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο SwiftKey. Όταν βάλω το πληκτρολόγιο της Google δουλεύει μια χαρά. Τι να πω παράξενο
-
Εννοώ το κενό ανάμεσα από τις λέξεις που γράφεις σε πρόταση που θέλεις να googlaris . Αλλά άμα δουλεύει σε εσένα αυτό μάλλον κάτι δεν πάτησε καλά.
-
Μια ερώτηση στις νέες rom miui 8 δεν μπορούμε να διαλέξουμε διαφορετικό ήχο κλήσης και κάθε sim;;;; Γιατί δεν βρήκα κάτι.