Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 908.

• Παράθεση από amavroudis: “Το TWRP εγκαθίσταται μέσω fastboot εντολών. Δες στο αντίστοιχο νήμα των TWRP. Κάνοντας λοιπόν εγκατάσταση μέσω fastboot με εντολές της rom συνεχίζεις σε εγκατάσταση του TWRP πλάι μέσω εντολών σε fastboot και μετά εγκατάσταση magisk για το root... ” Μισό λεπτό γιατί μπερδεύτηκα. Έχω ήδη εγκατεστημένο το recovery mode orange fox. Τώρα πού έκανα την αναβάθμιση σέ miui 13 (me το script όπως έλεγαν οι οδηγίες όχι με recovery mode) πρέπει νά ξανά flasharo το recovery mode με …

• Παράθεση από giannnis12: “@blackm76 recovery με adb και μετά το magisk μέσω recovery. Πιο πίσω έχω δώσει λινκ με το magisk που λειτουργεί κανονικά Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας ” Σε ποίο λινκ αναφέρεσαι φίλε μου;στις φωτογραφίες; Recovery έχω ήδη orange fox. Απλά μετά την εγκατάσταση της καινούριας ρομ με miui 13 στο Poco x3 pro μου με script apo Windows (όπως έλεγαν οι οδηγίες) όταν πάω στο recovery mode δεν εμφανίζεται ο εσωτερικός χώρος της συσκευής μου.για αυτό ρ…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από giannnis12: “Δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά στο δικό μου με miui13 a12 μια χαρά έβαλα και recovery και magisk με τους κλασικούς τρόπους και συναλλαγές με ενθικη και άλφα κάνω μέσω των εφαρμογών τους ” όταν λες με κλασικούς τρόπους; πώς τό έκανες δηλαδή; ” Miui 13 και Android 12.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71076/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71077/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71078/ …

• Παράθεση από giannnis12: “Δεν ξέρω για άλλες συσκευές, αλλά στο δικό μου με miui13 a12 μια χαρά έβαλα και recovery και magisk με τους κλασικούς τρόπους και συναλλαγές με ενθικη και άλφα κάνω μέσω των εφαρμογών τους ” όταν λες με κλασικούς τρόπους; πώς τό έκανες δηλαδή;

• Παράθεση από Octaviastikos: “Ο μοναδικος τρόπος για android 12 είναι εδώ... Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM) ” Αύτος ο οδηγός είναι για ρομ me miui 13 που την εγκαθιστούμε με fastboot; δουλεύει;το δοκίμασε κάποιος;

• Παράθεση από giannnis12: “Εγώ στο note 10 μια χαρά έβαλα και orange fox και magisk ” Πώς τό έκανες; Έχεις rom me miui 13 πού την εγκατεστησες με script;;

• παρακαλω ενημερωστε με γιατι θελω να κανω root.μπορω να κανω οπως εκανα παντα με το magisk;;;η όχι; Και αν δεν μπορώ με τον γνωστό τρόπο υπάρχει άλλος τρόπος;

• Παράθεση από amavroudis: “Δε νομίζω ότι σηκώνει root... Να μας πει κάποιος που γνωρίζει. ” ναι παρακαλω ενημερωστε με γιατι θελω να κανω root.μπορω να κανω οπως εκανα παντα με το magisk;;; πληροφοριακα την περασα την rom με miui 13 στο poco x3 pro μου.πολυ γρηγορα και ευκολα χωρις σφαλματα.....απλα τωρα το ξανα στηνω απο την αρχη. προς το παρον μου φαινεται πολυ σταθερη.

• Παράθεση από amavroudis: “Αν προσέξεις λίγο καλλίτερα τις οδηγίες που σου παρεθεσα θα δεις ότι έχεις και ένα δεύτερο script για τις αναβαθμίσεις και δε χρειάζεται να διαγράψεις τα αρχεία σου. Θα ενημερωνεσαι, αλλά εγκατάσταση με script... Και κάποια στιγμή όλοι ελπίζουν να βγει twrp και να αλλάξει η διαδικασία εγκατάστασης... ” οποτε τωρα κανω καθαρη εγκατασταση με script και μετα οταν θα βγει η αναβαθμιση θα κανω απλη αναβαθμιση με script και δεν χανω αρχεια.αυτο ειναι τελειο. το magisk θα μπορ…

• Παράθεση από tomsak: “Καλημέρα Επειδή την πέρασα εχθές το βράδυ. Κατεβάζεις το αρχείο zip της rom και κάνεις αποσυμπίεση στον υπολογιστή σου στο φάκελο που θα σου δημιουργηθεί υπάρχει μέσα το αρχείο windows fastboot first install πατώντας δεξί κλικ πάνω του κάνεις εκτέλεση ως διαχειριστής εφόσον όμως έχεις βάλει πρώτα το τηλέφωνό σου σε fastboot mode. Παίρνει περίπου τρία τέσσερα λεπτά για να γίνει πλήρης εγκατάσταση όμως έχεις στο μυαλό σου ότι κάνει πλήρη διαγραφή όλων των δεδομένων. Μόλις ολο…

• Παράθεση από kostas234: “Λοιπόν καταρχήν πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο το bootloader στο τηλέφωνο εφόσον έχεις κάνει backup κλείνεις το τηλέφωνο και πατάς volume down μαζί με το power για να μπεις σε fastboot έχεις κατεβάσει τη ROM στον υπολογιστή έχεις περάσει τους drivers για το τηλέφωνο κάνεις αποσυμπίεση και κάνεις δεξί κλικ εκτέλεση διαχειριστείς το αρχείο windows fastboot first install with data format μα αυτό κάνεις καθαρή εγκατάσταση και ξανά στήσιμο το τηλέφωνο από την αρχή και τα κάνει όλ…

• Παράθεση από bilias78: “σκεφτομαι να περασω το για λιγο το magisk ισα ισα για να βγαλω τις διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες (συμπεριλαμβανομενου και του chrome που με εχει πρηξει) και μετα να το απεγκαταστησω. Την τελευταια φορα που το εκανα, δηλ εγκατασταση και απεγκατασταση το magisk πετυχε θεωρειτε οτι υπαρχει καποιο ρισκο και οτι μπορει να παρουσιαστει καποιο προβλημα? ” Αν είναι μόνο για αυτό μην κάνεις root καί χρησιμοποιήσεις magisk. Για τον Chrome συγκεκριμένα υπάρχει ο kivi browser πο…

• παιδια θεωρω σωστο να ενημερωσω μηπως χρειαστει καποιος βοηθεια για την συγκεκριμενη συσκευη που εχω και εγω. Πληροφοριακα να ξερετε στο poco x3 pro μου περασα με επιτυχια την POCOX3Pro_V12.5.9.0.RJUMIXM (vayu). συγκεκριμενα.... 1)ηρθε ειδοποιηση στην εφαρμογη αναβαθμισης.... 2)εκανα download απο εκει 3)εκανα εγκατασταση απο orangefox(φοβαμαι να κανω εγκατασταση απο τον updater,δεν εχω κανει ποτε.παντα απο revovery mode κανω.αν κανω απο εφαρμογη αναβαθμισεις την εγκατασταση της ρομ ειναι το ιδιο…

• οποιος εχει προβλημα με τον twrp μπορει να δοκιμασει και orangefox. και εγω στο poco x3 pro μου ειχα προβλημα με την εγκατασταση και εφταιγε to recovery και οχι η rom. μολις εβαλα orange fox διορθωθηκαν ολα.

• Το εύχομαι φίλε μου να γίνει γρήγορα για νά την πάρουμε καί εμείς την αναβάθμιση.. ευχαριστώ καί καλές γιορτές

• Παιδιά το Poco X3 pro θα πάρει miui 13 ; γιατί στις λίστες τίς Xiaomi τουλάχιστον αυτή πού έχει ανακοινωθεί δεν βλέπω την συσκευή μου.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από blackm76: “μηπως εχει να κανει με την απαντηση σου στο post 1.467 ;;;; ” Δεν αποκλείται καθώς έχουν γίνει αλλαγές στον Updater πρόσφατα. ” Οπότε φίλε μου θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση για να δω αν θα έρθει ειδοποίηση από τον updater.προς το παρόν πέρασα κανονικά την xtrv stable 12.5.7. Αν καί δεν είδα πρακτικά ακόμα κάποια διαφορά με την προηγούμενη έκδοση. Και πάνω σε αυτό το θέμα είδα ότι το σέ μερικές ρομ για άλλες συσκευές λέει ότι έχει το καινούριο …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν ξέρω... Κανονικά θα έπρεπε να σου έρθει ειδοποιήση όπως ήρθε και σε εμένα στο MI 10 LITE 5G ” μηπως εχει να κανει με την απαντηση σου στο post 1.467 ;;;;

• παιδια ειδα οτι εχει ενημερωση απο εδω απο την σελιδα αλλα γιατι δεν ηρθε ειδοποιηση στο poco x3 μου απο την εφαρμογη ανναβαθμισης;;;στην προηγουμενη εκδοση ειχε ερθει ενημερωση.τωρα τι εχει συμβει;;;

• Παράθεση από bilias78: “ναι δεν το προσεξα, οποτε το εγκαθιστω μεσα απο τον twrp, θα βρω οδηγιες απο καποιο βιντεο στο youtube μην σας ζαλιζω. Ευχαριστω πολλα.. ” OrangeFox Recovery Downloads Εδώ μέσα τα Βρίσκεις όλα.ειναι η μόνη απόλυτα συμβατή recovery για Poco X3 pro.