Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 407.

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Πραγματικά δεν κατάφερα και πολλά πράγματα. Τα apps για μηνύματα και το ρολόι που εχει το xiaomi με έχουν βολέψει πολύ. Υπάρχει τρόπος να τα παρω μεμονωμένα και να τα βαλω στο umidigi?

• Υπάρχει τρόπος να μαζέψω τα APPS που έχω στο xiaomi mi max 2 και να τα εγκαταστήσω σε umidigi χωρίς να χρειαστεί να τα περασω ένα ένα;

• Καλή Χρονιά σε όλους με χαρά υγεία κι ευτυχία Έχω το xiaomi mi max 2 για 1 1/2 χρόνο και τώρα τελευταία μου κανει νερά με τη διάρκεια της μπαταρίας Έτσι άρχισα να μελετώ τι επιλογές αντικατάστασης του εχω. Πάνω σε αυτό παρακαλώ για τις εισηγήσεις σας Ψάχνω κάτι περίπου στη τιμή του mi max 2, στις διαστάσεις του, κυρίως να είναι λεπτό για να βολεύει στη τσέπη, με δυνατότητα να συνδέεται στο WiFi και με 5GHz και καλό speakerphone. Η δυνατότητα για φωτογραφίες δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχουν κινέζικα π…

• Εκτύπωση μέσω printer που είναι ενωμενο με WiFi στο ιντερνέτ Με app που παραπέμπουν στη κάρτας sent to δεν έχω πρόβλημα και εκτυπώνω μία χαρά. Με apps που ανοίγει η επιλογή κοινοποίηση δεν μπορώ να εκτυπώσω γιατί δεν υπάρχει στις επιλογές τις συγκεκριμένης κάρτας το εικονίδιο του printer. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να ανοίγει η καρτα sent to αντί αυτή με τη κοινοποίηση; Ευχαριστώ πολύ

• Γενική συζήτηση για το Mi Max 2

cy67 - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Στον δεύτερο χώρο του τηλεφώνου μου ξαφνικά χάθηκαν όλα τα μηνύματα! Δεν επανέρχονται με τίποτα στο κίτρινο φάκελλο μηνύματα του τηλεφώνου. Σε άλλο app που κατεβάζω απο το playstore μπορώ να να επαναφέρω τα αποθηκευμένα μηνύματα μου. Μπορώ να κάνω κάτι για να ενεργοποιήσω το κίτρινο φάκελλο για τα μηνύματα χωρίς να διαγράψω και να ξανά δημιουργήσω το δεύτερο χώρο του τηλεφώνου? Ευχαριστώ πολύ

• Το να μην ακούς το κουδούνισμα του τηλεφώνου όταν σε καλούν ή να μην έχεις καμία ειδοποίηση όταν λαμβάνεις μύνημα δεν είναι ένα απλό bug. Το χειρότερο είναι ότι στις αναβάθμισεις του miui που ακολουθούν οι προγραμματιστές της miui δεν μπορούν να το διορθώσουν. Είναι κρίμα γιατί πίστευα ότι η xiaomi είναι σοβαρή εταιρεια και πέρα από τα στάνταρ που παρουσιάζουν άλλες κινεζικές εταιρείες

• Γιατι ενω εχω ενεργοποιημένη τη εντολή να ενεργοποιηθεί η αρχική οθόνη και την ηχητική ειδοποίηση οταν λαμβάνω sms δεν συμβαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Τις πρώτες φορές που έλαβα sms ήταν ολα οκ μετά ξαφνικά και απο μόνο τού δεν ενεργοποιεί τις εντολές που γράφω πιο πάνω.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49256/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49257/

• Παράθεση από cy67: “Χωρίς να ενεργοποιώ το αθόρυβο για κάποιες κλήσεις, όχι για όλες και όχι συνεχόμενες δεν κουδουνιζει όταν με καλούν. Υπάρχει εξήγηση για αυτό; κάνω κάτι λάθος και δεν το αντιλαμβάνομαι; ” Υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν από μόνες τους να μετατρέπουν κατά βούληση το τηλέφωνο σε αθόρυβο;

• Χωρίς να ενεργοποιώ το αθόρυβο για κάποιες κλήσεις, όχι για όλες και όχι συνεχόμενες δεν κουδουνιζει όταν με καλούν. Υπάρχει εξήγηση για αυτό; κάνω κάτι λάθος και δεν το αντιλαμβάνομαι;

• Καθε φορά που εχω εισερχόμενη κλήση ανακοινώνεται ηχητικά το όνομα αυτού πού καλεί! Πώς γίνεται απενεργοποίηση αυτής της εντολης; Ευχαριστώ.

• Στις τρεις πρώτες μέρες που έχω τό mi max 2 στα χέρια μου μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος.παρα το μέγεθος του είναι αρκετά ελαφρύ και βολικό στο χέρι και στη τσέπη.αρκετα γρήγορο και πολύ καλή οθόνη και μεγάλη διάρκεια στη μπαταρία, σημαντικό μειονέκτημα τό κουμπί για τό δακτυλικό αποτύπωμα πού είναι στο πίσω μέρος της συσκευής. δυνατότητα μετάβαση σε δεύτερο χώρο πρώτη φορά την βλέπω σάν δυνατότητα και τη δοκίμασα από περιέργεια. Μετέφερε τα πάντα με ταχύτητα και ευκολία εκτός από ένα πρόγ…

• Όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου εμφανίζει τη καρτέλα που ανέβασα. Καταλαβαίνει κάποιος τι είναι και τι πρέπει να κάνω;

• Έχω στα χέρια μουτις τελευταίες 5 μέρες το υπό αναφορά τηλέφωνο και μπορώ α πω ότι οιπρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές.Αρκετά κομψός σχεδιασμός, πολύ καλή ανταπόκριση στη λειτουργία του, πολύ καλόμε τη σύνδεση στο ιντερνετ, άνετο με τις συνδέσεις Bluetooth (δεν δοκίμασα ακόμα να συνδέσω μετο του αυτοκινήτου, κάτι που δεν κατάφερα να πετύχω με τρία προηγούμενα κινέζικα τηλέφωνα πουείχα). Αυτό που μου άρεσε περισσότερο η καθαρότητα της οθόνης και το ότι δεν φαίνονται καθόλου τα δακτυλικά απο…

• xiaomi mini youth router

cy67 - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Η κάτι δεν κάνω σωστά γιατί τον δίσκο τον βλέπω αλλά στις Λήψεις όχι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24149/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24150/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24149/

Μήνυμα

Στις Λήψεις, τρεις τελίτσες δεν υπάρχει τίποτα..... Λέει απλά ότι δεν κατέβηκα αρχεία.

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση φίλοι. Να καταλάβω ότι ο ρουτερ έχει δικό του client άρα εγώ κάνω λάθος που κατεβάζω από το play Store και προσπαθώ να τους συνδέσω με τον εξωτερικό δίσκο που έχω τοποθετήσει; πως θα βρω τον torrent client του ρουτερ; Από το MI WIFI που κατέβασα από το Site δεν βρήκα κάτι σχετικό. Συγνώμη που σας ζαλιζω με άσχετες ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια θέματα.

Μήνυμα

Το flud που χρησιμοποιώ αλλά και κάνα δυο άλλους που δοκίμασα δεν μπορεί να δει τον εξωτερικό δίσκο που έχω τοποθετήσει. Στο τηλέφωνο λέει ότι δεν είναι προσβάσιμο και στο tv box ότι το folder που επιλέγω δεν είναι writable. Όμως και στα δύο και με το es Εξερεύνηση και με το MI WIFI βλέπω και επεξεργαζομαι το δίσκο κανονικά. Ισως μπορεί να προτείνετε κάποιο torrent client;

Μήνυμα

Με το Mi WiFi βλέπω το δίσκο και τα folder του κανονικά. Το θέμα είναι πως να ορίζεται ένα από αυτά σαν αυτό που θα κατεβαίνουν τα τελικά torrent. Επίσης μια παρατήρηση, ετρεξα το app σε TV box και εμφανίζεται μόνο στη ορίζοντα θέση στη τηλεόραση. Προφανώς είναι σχεδιασμένο για τηλέφωνο. Μπορεί να γίνει κάτι με αυτό;

Μήνυμα

Παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει από το τηλέφωνο μου να διαχείριζομαι τον εξωτερικό δίσκο που έχω τοποθετήσει στο router? Πχ να να γίνεται αποθήκευση torrent file που κατεβάζω με το τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ

• mlais m7

cy67 - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Ναι φίλε με fat32 σε δύο usb 7 και 4 mb το es Explorer τα είδε και μμετέφερε ααρχεί. Δοκιμασε και ένα usb 2Τ που παρέλαβα σήμερα απο το ebay χωρίς ανταπόκριση . Αυτ ό θέλω να το ελέγξω ακόμα περισσότερο γιατί ααμφιβάλλω γγια την ποιότητα του usb που αγόρασα. 13 ευρ ώ γι α usb 2T από την αρχή μου φάνηκε περίεργο. ππάντως σας εευχαριστώ πολύ για την αάμεση ανταπόκριση. Να είστε πάντα καλά