Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 102.

• Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

• Καλησπερα θελω να πουλησω το redmi note 3 pro και θα κανω την διαδικασια που αναφερει ο lallasgr :Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση Ποια fastboot rom θα βαλω και που θα την βρω ?Θα πρεπει πρωτα να κανω ελεγχο εαν ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος?Σωστα?

• Γεια σας και παλι για ποιον λογω το συστημα android βρισκεται μονιμα πανω απο το 8% ενω θα πρεπει να παιζει στα 4-5%?

• Σας ευχαριστω παρα πολυ.Εισασταν κατατοπιστικοι.τα διαβασα και στην γυναικα μου για να συμμορφωθει.

• Η αληθεια ειναι οτι χθες η γυναικα μου ειδε τουλαχιστον 2 ωρες (youtube,viber,facebook).Η φωτεινοτητα ειναι η παρακατω.Για το συστημα android τι μπορω να κανω?

• Καλησπερα εχω στην κατοχη μου απο την 1/7 το RN5 και εχω διαπιστωσει οτι πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια.Ειναι λογικο στο GSAM να χανει 73% χρηση μπαταριας σε μολις 11 ωρες και 46 λεπτα.Γνωριζεται κατι γιαυτο?

• ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση.

• Καλημερα τελικα ειναι ξεκλειδωτο το bootloader.Ομως εχει πεσει το συστημα αναζητησης της miui και δεν μπορω να βρω την fastboot rom.Βρηκα την 9.5.3.0 Global Stable Fastboot ROM | 26.06.2018 | V9.5.3.0.MBFMIFA.Να την περασω με miflash?

• Η ολη διαδικασια του βιντεο βημα βημα αφορα και το RN4 με κωδικο 02-Β324-162588?Δεν ξερω εαν εχει κλειδωμενο η ξεκλειδωτο τον bootloader.Εχει σημασια αυτο?Εχω κατεβασει πιστευω την τελευταια εκδοση του miflash αλλα δεν βρισκω την fastboot Rom για το κινητο μου.Μηπωε θα μπορουσατε να με βοηθησετε?Ευχαριστω πολυ

• Καλησπερα θελω να πουλησω ενα RN4 και αυτο που εχω κανει ηδη ειναι επαφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν πλεον ειναι καθαρο προς πωληση.Με αυτον τον τροπο εχουν σβηστει τα παντα και πλεον ειναι ετοιμο να το χρησιμοποιησει ο νεος κατοχος του χωρις κανενα προβλημα?Σας επισηναπτω φωτο απο το about phone και απο το mi account.

• εχω το τροποποιημενο cust.img αρχειο rar στην επιφανεια του υπολογιστη μου .Πως θα κανω την αντικατασταση του original cust.img μέσα στον φάκελο images που έχω την Official fasboot ROM?ειμαι αδαεις οπως ανεφερα και παραπανω.

• συγχαρητηρια για την βοηθεια που προσφερεται σε αδαεις σαν και εμενα.Θα ηθελα να ρωτησω κατι για τον οδηγο.Ειναι σημαντικο το πεδιο που αναφερεται στον οδηγο για την αντικατασταση το original cust.img μέσα στον φάκελο images που έχουμε την Official fasboot ROM απο το τροποποιημένο cust.img ?Εαν το παραβλεψω θα εχω καποιο θεμα με το κινητο?

• Xiaomi Redmi Note 4 Pro

pompiere2001 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

οντως τα δεδομενα αλλαξαν ομως το αρχικο προβλημα μου ειναι και παραμενει η μπαταρια .Δεν κραταει σχεδον ουτε μια μερα.Εχω βαρεθει να το φορτιζω.Μηπως φταιει η Rom?

Μήνυμα

Και τι κανουμε γιαυτο?εχω σημαντικο προβλημα με την μπαταρια.Δεν μπορω καθε λιγο να το εχω για φορτιση.

Μήνυμα

Και ομως μολις τωρα δες τις γραφει το gsam.

• Συγνωμη δεν το ηξερα οτι θα προκαλουσα ιδιαιτερο προβλημα απλα ψαχνω απεγνωσμενα μια απαντηση στο προβλημα μου.Και παλι συγνωμη θα περιμενω καποια βοηθεια στο πρωτο θεμα που ανοίξα ---> Xiaomi Redmi Note 4 Pro

• Καλημερα εχω και εγω ενα αναλογο προβλημα με την μπαταρια το note 4 pro.Μεσα σε λιγες ωρες μπορει να χασει το 50%.Επιπλεον εχω βαλει το GSAM Battery και μου βγαζει ενδειξεις με αρνητικο προσημο.Τι φταιει?Μηπως η rom?

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ για ολα. =============== Σεπ 1st 2017, 8:46am =============== Καλημερα εχω και παλι το ιδιο προβλημα με την μπαταρια του redmi note 4 pro.Βεβαια δεν ειχε λυθει εντελως απλα το αφησα να περασει.Με το ζορι κραταει μια μερα.επιπλεον οπως θα δειτε και εσεις στο Gsam battery καποιες ενδειξεις εχουν αρνητικο προσημο.Εχω 2 νεες καρτες sim στα slot.Μηπως φταιει η Rom?Καποια βοηθεια σας παρακαλω

• Καλησπερα ο Οδηγός εγκατάστασης της MIUI 9 ROM ειναι και για το Redmi note 3 pro (Kenzo) ή θα πρεπει να περιμενω?Ευχαριστω πολυ

• Γεια σας εχω ενα Xiaomi Redmi Note 3 Pro και ενα Xiaomi Redmi Note 4 Pro και θα ηθελα tempered glass απο Ελλαδα ή ακομα και απο το εξωτερικο.Παρελαβα πριν απο λιγες ημερες ενα γυαλακι για το note 4 pro της Nillkin αλλα δεν εφαρμοζει περα ως περα δειτε τις φωτο και θα περιμενω βοηθεια.Ευχαριστω πολυ