Αλλα το region σε India.Θα περιμενω μελλοντικες αναβαθμισεις .Ευχαριστω ολα τα παιδια της miui hellas για την βοηθεια που μου προσφεραν ολες αυτες τις ημερες .ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και και δινεται αμεσες λυσεις σε τυχον προβληματα μας.Ευχαριστω και παλι
GeorgeKaggelaris απο τον οδηγο ¨Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)" εκανα ολα αυτα που ελεγε και τελικα το προβλημα λυθηκε.Εγκατεστησα την global rom αλλα δεν εχει ελληνικα.Τι μπορω τωρα να κανω γιαυτο?Ευχαριστω και παλι ολους σας για την βοηθεια που μου προσφερατε αυτες τις ημερες.
παλι χαθηκε το Qualcomm QDloader HS-USB 9008 και εμφανιστηκε το android bootloader interface.δεν μπορω να κανω απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής γιατι μου βγαζει την δευτερη εικονα .
Georgios Kaggelaris γιατι εγω δεν βλεπω Qualcomm QDloader HS-USB 9008 στη διαχείριση συσκευών των Windows παρα μονο το redmi note 3forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37295/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37295/
NasDriver οπως θα δεις και παρακατω στην φωτο μπηκα σε edl mode και δες σε παρακαλω τα αποτελεσματα .θα πρεπει να σου θυμισω οτι δεν μπορω να μπω στο μενου-ρυθμισεις του κινητου για να κανω USB debugging .οποτε θα μπορω να περασω την Official Fastboot ROM που μου ανεφερε παραπανω ο Georgios Kaggelaris forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37294/
Καλημερα εκανα βημα βημα αυτα που οπως μου ειπατε.κατεβασα το αρχείο xdi_1.x.x.exe,το εκτελεσα και αφου επελαξα το Install Qualcomm Drivers και το script ολοκληρώθηκε πηγα στο επομενο βημα : Πριν συνδέσουμε το κινητό μας με τον υπολογιστή θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε τις επιλογές για προγραμματιστές (developer options) πατώντας επτά φορές επάνω στην έκδοση MIUI (Ρυθμίσεις / Settings - > Σχετικά με το τηλέφωνο / About phone - > Έκδοση MIUI / MIUI version). Στη συνέχεια, πάμε Ρυθμίσεις / Settings …
οπως σου έχω αναφέρει και σε προηγούμενο μήνυμα δεν μπορώ να μπω στο μενου- ρυθμίσεις ώστε να κάνω τις απαραίτητες ενέργειες για να βαλω τους οδηγούς.το κινητό έχει κολλήσει σε αυτό που βλέπεις στο βίντεο
Θα πρεπει να σου θυμισω οτι το τηλεφωνο εχει κολλησει και δεν μπαινει στο μενου-ρυθμισεις οποτε δεν μπορω να κανω τις ενεργειες που αναφερεται στο οδηγο Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 απο το σημειο αυτο και κατω οπως δειχνω στην φωτο .για να μην σε κουραζω και εσενα μονο εαν σου στειλω σε καποιο email τα δυο βιντεο που εχω τραβηξει θα δεις και εσυ οτι δεν μπορω να κανω τιποτα.
Οπως το αγορασα απο το vickmall δεν εκανα τιποτα παραπανω γιατι ειμαι ασχετος.Δεν θυμαμαι ποια rom ειχε και δεν ξερω αν ειναι ξεκλειδωτο το bootloader.