Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 179.
-
Ξεκλείδωμα μοτίβου
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είχες ξεκλειδώσει bootloader ? ” Εγώ όχι, είναι αγορασμένο από εδώ.. Ελλαδιστάν...
-
Ξεκλείδωμα μοτίβου
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μπορείς να μπεις cit πατώντας επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel και κάνε τεστ το touch. ” αφού είναι κλειδωμένο?
-
Ξεκλείδωμα μοτίβου
ΜήνυμαΝαι αλλά πλέον όταν περνάω το δάκτυλο πάνω από κάθε τελεία ξεκινάει από την αρχή από κάθε τελεία δλδ δεν ακολουθεί την προηγούμενη και βγάζει λάθος. Ούτε το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει. Έκανα και επανεκκίνηση τα ίδια. Edit: μάλλον πρέπει να του βγαλε τα μάτια η κόρη.
-
Ξεκλείδωμα μοτίβου
ΜήνυμαΠαιδιά το ίδιο συνέβη και στο κινητό της συζύγου μου. Το πήρε η μεγάλη κόρη και δώστου μοτίβα να το ξεκλειδώσε, με αποτέλεσμα να κλειδώσει τελείως. Είναι μονόδρομος το herd resetting?? Δεν υπάρχει τρόπος από την Googleη τη xiaomi? Δε βρίσκω κάτι ονλάιν... Help...
-
Παράθεση από johnbakk: “Μετα πο 40 λεπτα με temviwer ο Γιωργος (geontano555)το εφτιαξε .O ο ανθρωπος δεν παιζεται αναθεμα αν καταλαβα τι εκανε. Γιωργο χιλια χιλια χιλια χιλια χιλια χιλια ευχαριστω. ” Μπράβο παιδιά, παρακολουθούσα την εξέλιξη με αγωνία! Θρίλερ! Άντε καλοδούλευτο! Παιδιά, πόση ώρα παίζει να μου πάρει να κάνω backup-> format και να περάσω την νέα αναβάθμιση υπό φυσιολογικές συνθήκες?
-
Παράθεση από geoanto555: “στην υπογραφη μου υπάρχει ο δευτερος τρόπος για να το βαλεις, ΜΠορείς να περιμένεις μέχρι την επόμενη αναβάθμιση και να το κανεις τοτε . Πάρε backup γιατί θα χάσεις τα πάντα. ” "Τότε" εννοείς να κάνω το format? Έχω κάνει τόσες αναβαθμίσεις, τώρα έφαγε κόλλημα με την κρυπτογράφηση? Δεν παίζει στην επόμενη αναβάθμιση να μην ζητήσει κωδικό? Επίσης, backup κάνουμε μέσω twrp?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από FlyingDonkey: “Το έκανα, ” Βάζεις αν δεν εχεις το 04-10 twrp και δοκιμαζεις.Αν ζητάει κωδικό δεν το γλυτώνεις το φορματ. ” πφφφ... Θύμησε μου αν θέλεις πώς το τσεκαρω.. Είχαμε βάλει μαζί άλλο twrp αν θυμάσαι. Φορμάτ ντε και καλά δλδ? Αν περιμένω άλλη ενημέρωση?
-
Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Απλά μετάφρασε το μοτίβο σε κωδικό, όπως αν πέρναγες το μοτίβο πάνω από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Τι νούμερα προκύπτουν; Δώσε τα... ” Βασικα αποτύπωμα έχω και μοτίβο σαν δεύτερο. Δλδ αν είχα μιαν ευθεία στην πάνω γραμμή από αριστερά προς δεξιά να βάλω 1,2 και 3 ε? EDIT: Παράθεση από FlyingDonkey: “Παράθεση από amavroudis: “Είναι απλά τεστ αυτά. Μόλις βγεις διαγράφονται τα προσωρινά αρχεία. Μετά σου λέω, όταν ακούς κάτι χαμήλωσε την ένταση, μη το έχεις τόσο δυν…