Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone

• καλησπέρα και χρόνια πολλά. αν τελικά επικρατήσει το σενάριο της πρωινής ώρας τότε με μεγάλη χαρά μου θα παρευρεθώ (δουλεύω στις 14:00)

• RE:

mutunas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από mutunas: “καλησπέρα, έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και έχω περάσει την ελληνική stable 7.1.18 με τον οδηγό του forum. όλα δούλευαν άψογα, μέχρι που σήμερα το απόγευμα και ενώ μίλαγα στο τηλέφωνο, ή συσκευή έκανε reboot. από εκείνη τη στιγμή η συσκευή δεν μπορεί να εκκινησει με τίποτα (μετά από πολύ ώρα ξεκινάει, μένει για λίγη ώρα στην αρχική οθόνη κλειδώματος και μετά ξανά κάνει reset. ξαναπέρασα από το twrp την rom, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. καμιά ιδέα;” Δυστυχώς το πρόβλη…

• ok. θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου και ελπίζω το πρωί να ανοίξει κανονικά. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

• η μπαταρία είναι στο 30% κα συνδεδεμένο στο pc οπότε φορτίζει. πέρασα ξανά τη rom με advanced wipe -> επιλεγμένα όλα εκτός από sd (που περιέχει το zip της ελληνικής rom). πάλι ξεκίνησε και μετά από κάμποση ώρα με έβγαλε εκεί που επιλέγω γλώσσα. δεν μπορούσα να πατήσω τίποτα και μετά από λίγο έκανε restart

• καλησπέρα, έχω ξεκλειδώσει τον bootloader και έχω περάσει την ελληνική stable 7.1.18 με τον οδηγό του forum. όλα δούλευαν άψογα, μέχρι που σήμερα το απόγευμα και ενώ μίλαγα στο τηλέφωνο, ή συσκευή έκανε reboot. από εκείνη τη στιγμή η συσκευή δεν μπορεί να εκκινησει με τίποτα (μετά από πολύ ώρα ξεκινάει, μένει για λίγη ώρα στην αρχική οθόνη κλειδώματος και μετά ξανά κάνει reset. ξαναπέρασα από το twrp την rom, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. καμιά ιδέα;

• redmi note 3 pro unlock

Μήνυμα

Είναι στο how to που αφορούν το resmi note 3 pro...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από efyv2: “Και ακόμα, το κάνει σε κανένα ενώ κάνω scroll να σκοτεινιάζει η οθόνη; Δεν κλείνει εντελώς. Ενώ κάνω κάποια εργασία σκοτεινιάζει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Και εμένα το κάνει. Και φταίει η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας... Την απενεργοποιεις μέχρι την επόμενη αναβάθμιση

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dikout: “λοιπον , οταν επιλεγω το πακετο της ρομ που εχω εγκαταστησει ,ζηταει συνδεση στο ιντερνετ και υστερα απο λιγο μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η επαληθευση της ενημερωσης ,αδυναμια επαληθευσης του πακετου ενημερωσης , ,,,,υπαρχει αλλος τροπος να εγκαταστησω την ρομ ,,εαν παω να κανω ξεκλειδωμα χωρις την εγκατασταση της κινεζικης θα δημιουργησω καποιο προβλημα στηννσυσκευη ή δεν θα ξεκλειδωσει απλα:” Φίλε μου για να μπορέσεις να βάλεις china dev (ώστε στη συνέχεια να ξ…

• Παιδιά, τώρα που βγήκε ελληνική dev, μπορούμε να την εγκαταστήσουμε κατευθείαν μέσα από το κινητό (με κλειδωμένο bootloader) , και έτσι να έχουμε πλήρως ελληνική συσκευή; Είμαι με 7.1.20 Στάλθηκε από το Lenovo A5500-HV μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mutunas - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από gkionis: “καλημέρα στην παρέα . Έχω εδώ και λίγο καιρόμ το pro . Ήρθε με την αγγλοκινέζικη οπότε πήρα όλα τα update . Πριν είχα το Redmi Note 3 . είχα στείλει αίτημα για ξεκλείδωμα και μία μέρα πριν το δώσω νομίζω ( δεν θυμάμαι ) μου ήρθε μύνημα για ξεκλείδωμα . τώρα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε αυτό το τηλέφωνο ? πως μπορώ να τσεκάρω αν όντως μου είχε έρθει μύνημα για ξεκλείδωμα ? ποια διαδικασία σε περίπτωση που μπορείς να ξεκλειδώσεις πρέπει να ακολουθήσεις ?” Θα συνδεθεις στο λο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “Να ρωτησω κατι αλλο? Η ελληνικη ρομ που προσφερει το φορουμ για τα αλλα μοντελα της xiaomi ειναι full ελληνικη rom με βαση V7 ΜIUI που παταει σε Android 5.1.1 ? Οποτε καποια στιγμη περιμενουμε να παρει dev rom (και ακομα καλυτερα πανω σε Αndroid 6.0) το κινητο για να την μετατρεψουν σε ελληνικη?” Τα παιδιά εδώ φτιάχνουν τις Ρομ πατώντας πάνω στις official. Αν η συσκευή που σε ενδιαφέρει έχει official με miui 7, τότε κάποια στιγμή τα τσακάλια θα την βγάλουν... Για το δικό μας, υπάρχει …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xristosnay: “Παράθεση από Project_P: “Νεα ερωτηση Στο link που ανεβασα εχει 2 Global, μια Recovery και μια για FastBoot. Στον οδηγο για unbricking / flashing λεει οτι το τηελφωνο πρεπει να ειναι σε download mode (και οχι FastBoot). Οποτε πρεπει να κατεβασω την εκδοση Recovery αν θελω να το κανω με την ιδια διαδικασια? η Fastboot εκδοση ομως ειναι .tgz σαν αυτη που δινει για να περασεις την κινεζικη. Επισης η Fastboot που εβαλα τωρα να κατεβει ειναι 1.3GB ενω αυτη απο το λινκ του @Pa…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “Όχι δεν ισχύει!!Το έχουν γράψει μέσα στα σχόλια διάφοροι ότι την έβαλαν προσπάθησαν και πήραν πάλι το ίδιο έρρορ!!!” Κρίμα και χαρηκα... Μου ήρθε και χτες το μήνυμα από xiaomi πως μπορώ να ξεκλειδώσω... Στάλθηκε από το Lenovo A5500-HV μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Project_P: “Νεα ερωτηση Στο link που ανεβασα εχει 2 Global, μια Recovery και μια για FastBoot. Στον οδηγο για unbricking / flashing λεει οτι το τηελφωνο πρεπει να ειναι σε download mode (και οχι FastBoot). Οποτε πρεπει να κατεβασω την εκδοση Recovery αν θελω να το κανω με την ιδια διαδικασια? η Fastboot εκδοση ομως ειναι .tgz σαν αυτη που δινει για να περασεις την κινεζικη. ” μέσω recovery η διαδικασία περάσματος της rom περιγράφεται εδώ Xiaomi MIUI Official Forum μέσω fastboot εδώ …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xristosnay: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από akisjes: “Παιδιά έχω ένα θέμα ” Με τον κωδικό που έχεις δεν μπορείς να το ξεκλειδωσεις? ” Παράθεση από akisjes: “δεν είναι κωδικός permition μου είχε έρθει.Σύνδεσα το κινητό σε fastboot και με τον unlocktool πήγε κλασικά στο 50% αλλά δεν είναι κουφό με permition του απλού να ξεκλειδώσω το pG ” Για να καταλαβω και εγω που περιμενω το μηνυμα απο τη xiaomi, θα μου ερθει κωδικος που μετα θα χρησιμοποιησω για το unlock και αν τον χασω (π.χ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akisjes: “Στο 50% μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Δηλαδή όντως το permition να συνδέεται με τον λογαριασμό? ” Το ίδιο μύνημα δε βγάζει και σε όσους έχουν πάρει permition με το pro; Το πρόβλημα είναι όπως έχουν γράψει σε προηγούμενα post οι server, που απαιτούν να έχεις dev rom Στάλθηκε από το Lenovo A5500-HV μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από akisjes: “δεν είναι κωδικός permition μου είχε έρθει.Σύνδεσα το κινητό σε fastboot και με τον unlocktool πήγε κλασικά στο 50% αλλά δεν είναι κουφό με permition του απλού να ξεκλειδώσω το pro????” Δε νομίζω πως το permition είναι συνδεδεμένο με συσκευή. Αυτό που καταλαβαινω είναι πως το permition συνδέεται με λογαριασμό. Οπότε αν ο λογαριασμός έχει δικαίωμα να ξεκλειδώσει, τότε ότι τηλέφωνο του συνδέσεις θα το ξεκλειδώσει. Εξάλλου , αν το unlock permition συνδεόταν με συσκευή, τότε δ…

• Παράθεση από sakasa: “Παιδιά χθές παρέλαβα το Redmi note3 pro με την multilanguage rom. Πολύ ωραίο αλλα έχω δύο προβληματάκια, ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. Το πιο σοβαρό είναι ότι ενω φαίνεται να είναι συνδεμένο στο δίκτυο της κινητης (μου βγάζει το όνομα και οι μπάρες του σηματος είναι 3-4) είναι εκτός δικτύου και αυτό το καταλάβαίνω τυχαία αν προσπαθήσω να παρω τηλέφωνο ή με πάρει κάποιος στο σταθερό και μου ρωτήσει γιατι έχω κλειστο το κινητό. Επανέρχεται η κατάσταση στα φυσιολογι…

• εγω το redmi note 3 pro ψηνω, αλλά δε θα με χαλάσει και το redmi 3!!! XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool