Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 169.
-
παιδια συγγνωμη για την ατυχη περιγραφή,οντως η οθονη δεν είναι καταμαυρη εχει μια αποχρωση από την εικονα που εχω ορισει στην οθονη κλειδώματος απλα επειδή η εικονα είναι σκουρου χρωματος το αποτέλεσμα είναι η οθονη να παιρνει ένα σχεδόν μαυρο φοντο. παντως νομιζω ότι όπως ηταν πιο πριν (που φαινοταν δηλ καθαρα η εικονα στην οθονη κλειδώματος ) ηταν καλυτερα.. κ παλι συγγνωμη για το μπερδεμα..
-
κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?
-
Έκανα ξανά καθαρισμό δεδομένων κ όλα καλά στο κέντρο ασφαλείας κ για μένα ☺
-
επιβεβαιωνω κ εγω τα παιδια παραπανω.πριν λιγο περασα την 5.1.16 κ όταν παω να κανω καθαρισμο στο κεντρο ασφαλειας αφου μου βγαζει πρωτα ένα σωρο 'σκουπιδια' κ παω να προχωρησω μου βγαζει το μνμ ''δυστυχως η διαδικασια com.miui.securitycenter εχει σταματησει''.:(((((((((((
-
παιδες δεν εχω ακομα αναβαθμισει λογω των bug.Μου εχει ερθει ειδοποιηση από το ΟΤΑ updater.μια κ η rom βγηκε φιξαρισμενη λεω να κανω την αναβαθμιση.Η (χαζη) απορια μου είναι,θα περαστει η φιξαρισμενη ρομ?ή θα περαστει η αρχικη με τα bug στους ηχους κ μετα πρεπει να περασω από πανω το fix?
-
Παράθεση: “4:3 : , 3.120χ4.208 = 13,13 16:9 : , 2.368χ4.208 = 9,96” παλι καλα που μας ξεστραβώνεις!!!τι θα καναμε χωρις εσενα αρχηγεεε!!! hail hail
-
tora33 εγω την καμερα τοσο καιρο την εχω 16:9 κ νομιζα ότι ηταν 13ΜΡ!!!! μονο στο 4:3 δηλ δινει 13?κ στο 16:9 ποσα ΜΡ μας δινει 8??
-
κ μενα το γραφικο του Bluetooth είναι οκ.
-
ευχαριστω πολύ παιδια για τις απαντησεις σας.καλη χρονια σε ολους κ επισης δημιουργικη στην super ομαδα μας!!! beer
-
καλησπέρα παιδια.που βρίσκουμε την προσθηκη που μπηκε στο τελευταιο update περι αυτοματου κλεισίματος κ ανοιγματος του τηλ?επισης την λειτουργια που η επιφανεια εργασιας γινεται μικροτερη κ αρα πιο βολικη για να την δοκιμασω ετσι από περιεργεια?
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαView image: Screenshot 2014 12 25 11 56 24 mi3 με ελληνικη ρομ 4.12.12 42246 points!!! assaultrifle
-
takisfrag τελικα θα περιμενω την επομενη αναβαθμιση να δω αν θα δουλεψει το OTA updater.ετσι κ αλλιως η 4.12.19 εχει πρόβλημα με το Spotify από ο,τι διαβασα,οποτε (αφου το χρησιμοποιω αρκετα) καλα είμαι στην 4.12.12.αρα νεοτερα το σαββατο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!! beer
-
Παράθεση: “Ο/H apollo_il έγραψε: Φίλε Apollo_il μπορείς και μέσω OTA δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα !! φιλε τακη όχι δεν μπορω.οταν μπαινω στο ΟΤΑ μου γραφει "δεν υπαρχει ενημερωση για τη ρομ τωρα'' και όταν μπαινω μετα στην διπλα καρτελα της ρομ κ κανω χειροκίνητα ελεγχο μου βγαζει σφαλμα... Φίλε μου κάνε αυτό που σου λέει ο bodai και πες μας ,Πάντος σε εμένα γίνεται κανονικά ! ” τιποτα παιδια...:( σκέφτομαι να βγαλω τον ΟΤΑ UPDATER και να τον βαλω παλι ή να κανω την αναβαθμιση μεσω pc..
-
Παράθεση: “Φίλε Apollo_il μπορείς και μέσω OTA δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα !! ” φιλε τακη όχι δεν μπορω.οταν μπαινω στο ΟΤΑ μου γραφει "δεν υπαρχει ενημερωση για τη ρομ τωρα'' και όταν μπαινω μετα στην διπλα καρτελα της ρομ κ κανω χειροκίνητα ελεγχο μου βγαζει σφαλμα...
-
κ εγω ακομα στην 4.12.12 ειμαι.μεσω του OTA δεν μπορούμε να την παρουμε..την κατεβαζω στο pc κ την ριχνω στο κιν??
-
μια ψηφος κ από εμενα!Apollo_il. minigun
-
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ SMS!
Μήνυμαόχι το κυκλακι είναι γκρι δεν εχει καποιο χρωμα.Το περιεργο είναι ότι μεχρι προχθες μια χαρα με εβγαζε στο hangouts hmm !τι να πω,ισως εγινε καμια αναβαθμιση κ πλεον σε βγαζει στη 'μαμα' εφαρμογή.οποτε τωρα μπαινω στο hangouts κ από εκει βρισκω το ονομα κ στελνω sms. σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση σου φιλε μου.
-
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ SMS!
Μήνυμαχαιρετω ολη την παρεα, λοιπον εχω εγκατεστημενο το hangouts.σημερα παρατηρησα ότι πατωντας το κυκλακι μηνυματων διπλα στο ονομα μιας επαφης για να στειλω μνμ δεν με βγαζει απευθειας στο hangouts όπως πρεπει κανονικα αλλα στην προεγκατεστημενη εφαρμογή μνμ του κινητου!εννοείται ότι το hangouts εχει ηδη οριστει ως η κυρια εφαρμογή μηνυματων,κοιταξα και στα δικαιώματα αλλα κ εκει όλα ηταν οκ.εχει ιδεα κανεις τι μπορει να γινεται?το απεγκατεστησα το εβαλα παλι αλλα χωρις αποτέλεσμα ΥΓ:καθαρα ενημερω…
-
ΕΦΑΡΜΟΓΗ YOUTUBE ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
Μήνυμαμετα τον καθαρισμο δειχνει να διορθωθηκε το πρόβλημα!σε ευχαριστω παρα πολυυυυ εισαι αρχηγος!!!
-
ΕΦΑΡΜΟΓΗ YOUTUBE ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
Μήνυμακαλησπέρα σε ολη την παρεα, μετα το τελευταιο update όταν συνδεθω ιντερνετ (με wifi ή δεδομενα) κ αποσυνδεθώ μετα μου βγαζει στην οθονη ''δυστυχως η εφαρμογή youtube εχει σταματησει''.από κατω ακριβως εχει επιλογες:αναφορα στη miui ή οκ.πρεπει να πατησω μια από τις 2 για να φυγει.είναι σπαστικο γιατι μπορει να το κανει συνεχομενα μεχρι κ 4-5 φορες ενώ την ιδια στιγμη πχ παω να μπω στις επαφες μου ή στα μνμ.απεγκατεστησα την εφαρμογή την εγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια.θα περιμενω το επομενο update…