Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 361.

• οκ. τελειωσε το φλασαρισμα.. ολοκληρωθηκε επιτυχως αλλα ....τωρα εμαφνιζει το ΜΙ.. απο κατω android με 3 τελειες πηγαινοερχονται,,, αλλα και παλι δεν μπουταρει να μπει μεσα στο μενου του... συνεχεια παλι κανει επανεκινσησ αλλα εμφανιζει και το andoid με τις τελειες που δεν το εμφανιζε........ τι κανω ρε παιδια?????

• εχω κατεβασει την ρομ. εχω ετοιμη την ρομ με τις αλλαγες που μου ειπες εχω το μιφλαση ετοιμο αλλα οταν παταω να ξεκινησει το φλασαριμα μου πεταει σφαλμα οτι cannot not found file flash_all_lock.bat.. τι πρεπει να κνω για να ξεκινησει το φλασαριμσα?? οκ ξεκινησε...αφου επελεξα (save userdata) για να δουμε.......

• Ευχαριστώ. Θα τα δοκιμάσω πιο αργά το απόγευμα και θα σου στείλω. Θα κάνω αποσυμπίεση και συμπίεση πάλι??

• developer xtrv ελληνική και είναι το nikel....

• μπιρεις να μου δώσεις ακριβώς τις οδηγίες?Δηλαδη πια ρομ κατεβάζω ?? Πώς διαγράφω το αρχείο που λες? Κάνω αποσυμπίεση και μετά συμπίεση πάλι? Απο την δική μας ρομ?

• Ξεκουμπωσα την καλωδίωση των πλήκτρων. Με το που συνδέω στον φορτιστή το ίδιο πράγμα....ανάβοσβηνει το mi συνεχώς.

• τα εχω δοκιμαασει ολα αυτα.. τπτ.. μια χαρα κουμπωσε η μπαταρια ...δν εκανα κατι λααθος..τι να πω..

• εαν το βαλω για φορτισει μολις το συνδεσω στον φορτιστη αναβει η οθονη και κανει επανεκινσηση συνεχως το ιδιο πραγμα.. οχι δεν πειραξα κατι αλλο.....

• Τα είχα δοκιμάσει και πριν αυτά έτσι ακριβώς.. αλλά το δοκίμασα και τώρα. Δυστυχως δεν γυρίζει σε ρεκοβερυ. Δεν μπαίνει μέσα..συνεχώς αναβοσβηνει το μι με δόνηση μαζί....

• Αλλαξα σήμερα μπαταρία στο note 4 . Διότι μετά από έναν χρόνο περίπου η μπαταρία του είχε φουσκώσει και ξεφορτιζε πολύ γρήγορα. Έτσι αγόρασα μια άλλη υποτίθεται ορίτζιναλ από αξιόπιστο κατάστημα. Την έβαλα κ το κινητό αναβοσβηνει στο Μι . Το κινητό έχει ξεκλείδωτο bootlοader. Με περασμενη την ελληνική xtrv rom. Έχω μέσα φωτό επαφές δεν θέλω να τα χάσω. Υπάρχει τρόπος να ανοίξει χωρίς να αλλη φλασαρω ρομ- λογισμικο. ? Με κάποιον τρόπο? Μπαίνει σε fastboot αλλά όχι σε ρεκοβερυ. Δεν μπορώ να μπω με…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να μπορεσω να περασω μια ρεκοβερυ οοιαδηποτε σε κλειδωμενο bootloader?? οπως θα θυμαστε εχω ενα note 4 με κελιδωμενο google account....δεν εχω βρει κανεναν τροπο να μπορεσω να παρακαμψω το βημα που ζηταει τον google λογαριασμο.....

• ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....ο λογαριασμος δεν επαναφερετε..εστειλα ενα μαιλ και περιμενω..

• Παράθεση από derveni: “Δες στο Google video για by pas του Gmail ” Είδα πάρα πολλά άλλα για χιαομι με miui 9.2.5 δεν βρήκα τπτ.. και κάποια που έχει με miui 9 δεν δουλεύουν. Παράθεση από theopan: “Άρα η καλύτερη λύση είναι μια προσπάθεια να γίνει ανάκτηση του διαγραμμένου λογαριασμού. Μεγαλύτερη απώλεια είναι το να χαθεί ο λογαριασμός google κατά τη γνώμη μου εκτός πάλι αν τον είχε απλά για να συνδέεται στα τηλέφωνά της και δεν λάμβανε ούτε email με αυτόν. Αλλιώς μήπως περνώντας καμιά fastboot r…

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από NasDriver: “Επίσης δες κι εδώ τι λένε σχετικά ---> Ομάδες Google Αυτό πυο κατάλαβα είναι ότι για να βγάζει ότι δεν υπάρχει το account μάλλον κάτι δεν δίνει σωστά στην ανάκτηση του account ” Σωστά βγάζει ότι δεν υπάρχει το google account γιατί διαγράφηκε. Αυτό που με παραξενεύει εμένα είναι γιατί δεν δίνει τη δυνατότητα να σεταριστεί με διαφορετικό email! Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Σε παλιότερες συσκευές android που είχα δώσει σε νέο κάτοχο, πριν τις …

• δεν γίνετε τπτ. Δεν δέχεται αλλο μαιλ. Πιο πίσω είναι ρυθμίσεις wifi . Είδα κάτι βιντεάκια πως μπορεί να γίνει κάτι αλλά επειδή η έκδοση είναι 9.2.5 είναι πολύ πιο ασφαλέστερη από αυτά που δείχνουν τα βίντεο.....

• IMG_20180326_204437 — Postimage.org

• Παράθεση από NasDriver: “Με κλειδωμένο bootloader αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι factory reset και στήσιμο από την αρχή...το δοκιμάσατε ? ” βεβαιως...το ζηταει παλι το μαιλ...

• οχι δεν ειναι ειρηνη..δυστυχως..στο gmail ειναι κλειδωμενο..βαζουμε το μαιλ. και λεει ο ογαριαμσος δεν υπαρχει..και φακτορυ να κανω παλι το ιδο βγαζει.. θελει να μπουμε με καποιο κολπο απο μεσα και να γινει επανφαρο απο μεσα.... διαφωνω για ολα υπαρχουν λυσεις..αρκη να υπαρχειδιαθεση για βοηθεια.....

• αγαπητε διαχειριστα πες μου εναν τροπο να παρακαμψουμε το μαιλ που ζηταει και να ανοιξει η συσκευη εστω και chat h pm...το εμαιλ δεν υπαρχει το διεγραψε εντελως απο την google..το κινητο εχει κλειδωμενο bootloader..προσπαθησα με ενα tool frp να το κανω... το συνδεω το κανει..ανοιγει η συσκευη δεν μου ζηταει τπτ απο τα βηματα για μαιλ λογαριασμους και τα σχετικα..σεταρετε.. και στο τελευταιο βημα ομως που παει να ανοιξουν τα εικονιδια του κινητου σαν πρωτη φορα .. με ξαναπεταει απο την αρχη του σ…