Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 361.

• θελει να βοηθησει κανεις????? ακουει κανεις??

• Παράθεση από NasDriver: “Σίγουρα βάζει τα σωστά στοιχεία ? Δείτε σε κάποιον που είχε στείλει εμαιλ αν το βάζει σωστά...για το mi account μιλάς με την xiaomi, για το google account δεν ξέρω εάν υπάρχει ανάλογη δυνατότητα ” mi account οχι δεν ειχε κανει..για το google θελω μια λυση...μην νομιζεις τπτ οτι ειναι κλεμενο και δεν ξερω γω..υπαρχει κανονικα αποδειξη αγορας απο skyroytz ειναι 4 μηνων..και δεν με ξερεις απο σημερα.. ειμαι 2-3 χρονια μελος vip εδω...

• Παράθεση από NasDriver: “Αυτό το δοκιμάσατε ? ---> Recover your Google Account - Google Account Help ” το δοκιμασα. δεν υπαρχει καν λογαριασμος λεει..ειναι δυνατον?? υπαρχει αλλος τροπος να ανοιξει η συσκευη? με καποια ρομ ισως?

• Ακριβώς...!!

• Μπορει να προτείνει κάποιος ειδικος κάτι?? Τι κάνω? Μπορώ να περάσω νέα ρομ

• φιλη μου ηλιθια εσβησε το google mail τις. τον λογαριασμο της εντελως.. καναμε επαναφορα το κινητο. και ζηταει να βαλουμε το μαιλ. το βαζουμε αλλα επειδη εχει διαγραψει τον λογαριασμο τις δεν τον βρισκει..?? γινετε αυτο..?? και δεν μπορουμε να ανοιξουμε το κινητο...

• like και από μένα....μόνοι πρώτοι.!! 144 alxioa

• Root mi A1

ALXIOA - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Εγω το έκανα ακριβώς όπως τα γράφει το λινκ...Επομένως με την 12.27. τι κινητό είναι αυτό κ δεν ασχολείται κανείς? Είναι δυνατόν να μην υπάρχει λύση για τα update??

• Root mi A1

Μήνυμα

Το έκανα κ αυτό που λες.. κατεβάζω το update και δεν μπορεί να το κάνει install. Μένει καρφωμένο στο σημείο που κάνει install.

• Root mi A1

Μήνυμα

Πως να κάνετε root χωρίς να χάσετε τα updates https://forum.xda-develope...posed-t3701009 Θέλω βοήθεια σε κάτι. Ακολούθησα την οδηγό στην σελίδα 1. Αφού φλασαρα την τον που λέει με miflash . Έπειτα προσπάθησα να κάνω την ενημέρωση Δεκεμβρίου 65mb. Η ενημέρωση κατέβηκε αλλά δεν γινόταν install. Το έκλεισα το άνοιξα είχε κόλληση εκεί. Οπότε ξεκλείδωσε bootloader μπήκα στην ρεκοβερυ κ φλασαρα το magik 14 που λέει.εκανα reboot. Άνοιξε η συσκευή είχε εγκαταστήσει κανονικά το magic manager. Έβαλα κ το…

• Xiaomi Mi-1 A1 και ΜΙUI?

Μήνυμα

επανερχομαι οπου διαβασα και κοιταξα εαν το ρουταρο χανω τα updates... υπαρχει καποιος ολος τροπος για ρουτ?

Μήνυμα

Καπου είχα διαβάσει ότι δεν κρατάει μόνιμα το root και μετά από reboot χάνεται.??? Κάτι τέτοιο.....

Μήνυμα

Υπαρχει κάποιος οδηγός για root και twrp ??? Το στοκ android είναι σφαίρα. Σε σύγκριση με το 5χ έχει υπερδιπλάσια ταχύτητα. Τα έβαλα δίπλα δίπλα τα σύγκρινα και το διαπιστωσα

• Οκ. Ναι το είδα και γω. Ευχαριστώ =============== Νοε 25th 2017, 5:37pm =============== Μολις βγήκε.. ευχαριστουμε

• Δεν έχω λάβει το email με την νέα ρομ 7-11.23. Γιατί?? Ενώ είμαι vip.μπορει κάποιος να μου στείλει το λινκ με ένα μήνυμα??? Ούτε ενημέρωση μου βγάζει ο έλεγχος που κάνω... 1

• Στην 7.11.16 υπάρχει ..!! Πέρασε αυτήν και το δεις...

• Πολυ γαμάτη η προσθήκη faceid με την τελευταία αναβάθμιση.. χαχαα.. πολύ μου άρεσε.! Κ παίζει πολύ σωστά κ γρηγορα

• Bluetooth

ALXIOA - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

ναι φιλε μου εννοειται. το εκανα ποσες φορες. με το ΜΙ6 οσες φορες το συνδεσα ξεσυνδεσα το βρηκε αμεσως. οπως και με ενα samsung j5-2017 ετσι για δοκιμη. με το ΜΙ ΜΑΧ2 δεν καταφερε να το εντοπιση καμια φορα. παρολο που εβαλα και την ελληνικη ρομ.. γιατι πριν μερες που το πηρα και ειχε global μεσα ουτε με αυτην καταφερε να συνδεθει.. και λεω ας βαλω την εληνικη ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ αλλα τπτ και με αυτην =============== Νοε 13th 2017, 2:30pm =============== Μπορω να πάρω backup με κάποιο τρόπο από το Mi6 τ…

• Bluetooth

ALXIOA - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Kαλημερα σας. εδω και καιρο χρησιμοποιω μια εφαρμογη στο κινητο μου Μ6 που συνδεεται με Bluetooth με ενα εκτυπωτακη μικρο και μπορω να τυπωνω αποδειξης. δουλευει αριστα. Πριν λιγες μερες λεω πηρα για τν ιδιο λογο ενα ΜΙ ΜΑΧ2 μιας και ειναι μεγαλυτερο σε μεγεθος θα βολεψει περισοτερο για την συγκεκριμενη δουλεια που θελω να κανω. αφου το ξεκλειδωσα και περασα σημερα την τελευταια ελληνικη xtrv οπως εχω και στο Μ6 και προσπαθω να το συνδεσω με Bluetooth με το εκτυπωτακη μου και δν μπορει να το βρε…

• τα ξαναγραφω. καινουργιο τηλεφωνο. ηρθε με 8 εκανε αναβαθμιση απευθειας σε 9 . εκανα καινουργιο λογαριαμσο μαιλ κωδικους τηλεφωνο ολα..εκανα αιτηση. εγκριθηκε μου ηρθε sms το εβαλα πατησε sent. μου εβγαλε τα πρασινα γραμματα οτι οκ aplication hasbeen successgully.. μετα οταν ανοιξα το tool μου γραφει Your device isn't supported by Mi Unlock... τι ζητημα το κανανε δηλαδη.?? αλλα λενε οι οδηγοι αλλα γραφουν οι σελιδες μεσα. δεν ξεκλειδωνω πρωτη φορα. 30 φορες την καναμε την διαδικασια.. και μεσα σ…