Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 288.
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά, μετά την τελευταία αναβάθμιση στο 4g lte μου έχω παρατηρήσει το παρακάτω πρόβλημα σχετικά με το Dropbox. Στην αρχή δεν μπορούσα να κάνω login όπως γράφουν οι παραπάνω, μετά παρατήρησα ότι η εφαρμογή λείπει από το τηλέφωνο. Σε διάστημα 10 ημερών περίπου την έχω εγκαταστήσει 2 φορές και σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι πάλι λείπει από την συσκευή. Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς το παραπάνω πρόβλημα; From Tapatalk
-
υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με την RedMi 1S (Armani) V7.2.4.0 ? Ευχαριστώ
-
ok, κατάλαβα... δεν θα πειράξω τίποτα από αυτά, δεν χρειάζομαι root κ.λ.π. Ευχαριστώ
-
καλησπέρα, μόλις πέρασα από την 7.2.1.0 στην 7.2.2.0 και είδα τα παρακάτω: Dolby Atmos = πολύ ωραίο ! supersu.zip = δεν ξέρω τι κάνει..... Φάκελος TWRP = κενός...... κατά τ' άλλα όλα δουλεύουν τέλεια απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα Ευχαριστώ πολύ
-
καλησπέρα, χτες ήμουν έτοιμος να παραγγείλω την κάμερα από το gearbest αλλά με σταμάτησαν τα διάφορα σχόλια που διάβασα στο τέλος της σελίδας By Vassilis Brandino Mar-05/2016 06:03:05 Question: hi, i received four cameras, but it is telling me that it only works inside china! after that, it shut off. i can not use it here in europe. any ideas? I cant send it back because cost me 16euros! Reply: Hello Vassilis, For after sales issue, please go to our Support Center By volkan Mar-05/2016 05:03:39 …
-
Το TWRP το βρήκα στις 3 τελείες (πάνω δεξιά) => Επανεκκίνηση σε recovery Το Doldyatmos δεν το βρήκα πουθενά, όχι ότι το χρειάζομαι...... ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις., καλό απόγευμα
-
μόλις την πέρασα και εγώ με επιτυχία με τα γνωστά βήματα: Ρυθμίσεις /Σχετ. με το τηλ./ Ενημερώσεις συστήματος κ.λ.π Screenshot_2016_03_15_15_38_57_com_android_setti.png είδα τα νέα κουμπιά: Ρυθμίσεις Google, Swift Key, Yi Home Τα παραπάνω που γράφει ο φίλος Tanner (twrp / dolby atmos) τα ψάχνω και εγώ επίσης..... Αλήθεια τι κάνουν αυτά; Δεν το έχω ψάξει και πολύ.... Θα παρακολουθήσω τα υπόλοιπα (μπαταρία κ.λ.π) και αν υπάρχει πρόβλημα θα επανέλθω για βοήθεια Ευχαριστώ πολύ την ομάδα.....
-
Καλημέρα coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213 Καλή επιτυχία....!!!
-
Παράθεση από disalfa: “Ουπς sorry, απ' τη χαρά μου ξέχασα να μοιραστώ τη λύση. Κατεβάζουμε το πρόγραμμα ==> SC3.6.7-removed-perm-popup-qrscanner.apk Λοιπόν, εγκαθιστώντας το λογισμικό κάμερας της Lenovo εισαι μια χαρά. Επίσης το πρόγραμμα της κάμερας του Lenovo πρέπει να το πω οτι είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο. Υπερπλήρες με πολλές ρυθμίσεις. Και το photo viewer που παει πακέτο είναι επίσης στο ίδιο επίπεδο. Και το πρόβλημα λύθηκε, έτσι απλά! ” έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, να την περάσω ? ή υπά…
-
Καλησπέρα, έχω την παραπάνω κάρτα σε ηλεκτρονική και σε φυσική μορφή. Έχω κάνει μερικές αγορές μέσο internet και όλα πήγαν καλά. Στην αρχή που κατέβασα την εφαρμογή είχα βάλει κατά λάθος το ίδιο pin και στην εφαρμογή και στην φυσική κάρτα. Την φυσική κάρτα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.... Πριν 2 ημέρες πήρα το παρακάτω sms στο κινητό μου If you've encountered PIN issues using your Revolut card, please go to the nearest chip-enabled ATM and check your balance. This will activate the PIN. Pleas…
-
καλημέρα, νομίζω ότι αυτά ανήκουν σε άλλο θέμα και όχι εδώ που λύνονται απορίες για την revolut. Έχω πάρει μερικά πραγματάκια από aliexpress και όντως μου έχουν έρθει μετά από 1 μήνα. Όσο αφορά το θέμα αξιοπιστίας του έμπορου, εγώ στην θέση σου θα έδινα κάτι παραπάνω και θα το έπαιρνα από εδώ ** ας μεταφέρει κάποιος mod και αυτό .....
-
Παράθεση από evankouros: “Πήγαινε στο λογαριασμό σου του PayPal, βρες τη Revolut (κι όποια άλλη κάρτα έχεις μέσα) & επέλεξε να χρεώνεται το νόμισμα που πουλάει ο πωλητής, ώστε να μη γίνεται η αυτόματη μετατροπή νομίσματος από το PP, αλλά να την κάνει η Revolut που συμφέρει. ” που είναι αυτό; μπαίνω στο paypal και μετά μπαίνω στην revolut που έχω δηλώσει και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω edit στα στοιχεία μου.
-
καλημέρα, έχω και εγώ την συγκεκριμένη κάρτα, πολύ καλή. Την έχω συνδέσει και με το paypal. Έχω όμως μια απορία. Δεν ξέρω τι έγινε και κάποια στιγμή όταν φόρτωσα €€€€ και έκανα κάποιες αγορές είδα ότι μια αγορά έγινε με € και οι υπόλοιπες σε λίρες. Τώρα έχω ένα υπόλοιπο σε € και άλλο ένα σε λίρες. Μπορώ να μεταφέρω τα €€ και να έχω ένα μόνο υπόλοιπο σε λίρες; ή πως μπορώ να κάνω μια αγορά και να χαλάσω τι υπόλοιπο που έχω σε €€? Η πρώτη μου αγορά έγινε μέσω paypal, αλλά στην πορεία είδα ότι δεν …