Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.

• Παράθεση από makis1024: “Σκέτο το 4 είναι το global version. Η ” αυτο το ξερω φιλε αλλα στις fastboot roms δεν τα λεει ετσι. Θα μπορουσαν να βαζουν στον τιτλο mido η nickel.

• Παράθεση από makis1024: “Σκέτο το 4 είναι το global version. ” ευχαριστω φιλε μου.

• Παράθεση από makis1024: “Official μόνο με fastboot rom και mi flash. Για το mido global version δεν υπάρχει China rom άρα η xtrv έτσι και αλλιώς βασίζεται σε global source. ” σωστα αλλα κοιταζωντας στις fastboot roms υπαρχει redmi note 4 qualcomm global αλλα και redmi note 4x global. Ποιο απο τα δυο ειναι το mido?μιλαμε για μπαχαλο η xiaomi με τα μοντελα. Οποιος ξερει ας βοηθησει λιγο...

• Βρε παιδια μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει. Εχω RN4 global (B20) και εχω περασει XTRV DEV 8.3.1 . Αυτη ειναι βασισμενη πανω σε china sourch. Αυτο σημαινει οτι εχουν αλλαξει και τα μοντεμ της συσκευης? Και κατι αλλο... Μπορω να περασω official global den με twrp η μονο με fastboot flash?

• Παράθεση από fog: “O τρόπος που ξεπεράστηκε παρόμοιο πρόβλημα σε άλλους χρήστες, ήταν να επιλέξουν το activation, στη θέση του δικού του password να γράψουν τον κωδικό του wifi, να τον αντιγράψουν και να τον κάνουν επικόλληση εκεί που ζητάει τον κωδικό του wifi. ” περασα την τελευταια lineage και τωρα βαριεμαι να κανω απο την αρχη ολα. Παντως ευχαριστω για την βοηθεια.

• Σε ΡΝ4 global με clean flash μου ζηταει acrivation αλλα μολις παω να βαλω το κωδικο στο wifi δεν μου βγαζει πληκτρολογιο και εχω επιλεξει gboard και οχι swiftkey. Δεν περναει με την καμια.

• Παράθεση από mylw_4: “Πως γυρνάς από dev σε stablκατεβαζεις οποια official rom θελεις stable η dev στο τηλεφωνο μετα πηγαινεις εκει που βλεπεις τα update πατας τις τρεις τελειες και πατας επιλογη απο φακελλο. Επιλεγεις το zip που κατεβασες και πατας ok. Προσοχη σε καθε αλλαγη διαγραφει τα αρχεια στο τηλεφωνο κατα συνεπεια ενα backup χρειαζεται εκτος αν δεν σε ενδιαφερει. ”

• Παράθεση από mylw_4: “Παράθεση από papsr6: “Μαλλον απεσυραν την εκδοση 9.2.2.0 γιατι δεν την βλεπω πουθενα. Ισως γι αυτο καποιοι ειδαν το update και μετα δεν τους ξαναεμφανιστηκε. ” Τώρα βλέπω έχει την 9.2.4. 0 ” εμενα δεν την εμφανιζει.εχει μεινει στην 9.2.1.0. Ειχα πριν την 9.2.2.0 αλλα περασα για δοκιμη την developer με συνεπεια οταν γυρισα στην stable μου εβγαζε την 9.2.1.0 .

• Μαλλον απεσυραν την εκδοση 9.2.2.0 γιατι δεν την βλεπω πουθενα. Ισως γι αυτο καποιοι ειδαν το update και μετα δεν τους ξαναεμφανιστηκε.

• Παράθεση από derveni: “@papsr6 Διάβασε λίγο τον οδηγό μου που σου έβαλε ο φίλος μου @8@nos θα δεις ότι σου παρέχεται καλή ασφάλεια και υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας να το εντοπίσεις το κινητό σου και να δεις και ποιο κάρτα sim έχει μπει Έχουμε καλά στατιστικά ανεύρεσης κινητών και ίσως είναι ο μόνος ολοκληρωμένος οδηγός ίσως και ποιο πλήρες από το Ευρωπαϊκό forum. =============== Φεβ 12th 2018, 11:13pm =============== ” Αψογος οδηγος. Ενα μεγαλο μπραβο.

• Παράθεση από 8@nos: “Να 'σαι καλά φίλε μου Ναι στη xiaomi τη βρίσκεις την άκρη (τώρα απλά χρειάζεται test point για να μπεις σε EDL mode ενώ παλιότερα ήταν πιο απλά τα πράγματα) τουλάχιστον μέχρι τώρα αν αύριο αλλάξει τακτική και τα κλειδώσει όλα δεν ξέρω Αν κάνει κάτι τέτοιο βέβαια θα χάσει και κόσμο. Βέβαια πιθανότητα να γίνει μια στραβή πάντα υπάρχει δυστυχώς! Επειδή μιλάμε για ασφάλεια θα σου πω και κάτι άλλο που ίσως δεν ξέρεις, ο Mi account συνδέεται με τις sim σου και έτσι σε περίπτωση κλ…

• Παράθεση από 8@nos: “Η xiaomi σαν εταιρία ναι, σου κρατάει την εγγύηση! Από τα καταστήματα εδώ είναι άλλο θέμα. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να βάλεις μια official rom αν δεν έχεις και να κλειδώσεις, έτσι στο δέχονται μια χαρά και δεν καταλαβαίνουν τίποτα Ναι δεν είναι το θέμα αν σε συμφέρει να το στείλεις Κίνα ή όχι αλλά όσο να 'ναι δείχνει αξιοπιστία. Άσε που η xiaomi στην ουσία πάντα έδινε το οκ για "μόντες" και αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν τόσες κοινότητες και τόσοι προγραμματιστές πο…

• Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από papsr6: “σωστος....Οσο αφορα αν εχω δει αλλες εταιριες να υποστηριζουν το unlock official θα σου πω ναι...η motorola αλλα τα brickαρει κιολας ...χα χα χα χα χα... ” Έλα ρε δεν ήξερα ότι το υποστηρίζει επίσημα! Αυτό σημαίνει ότι δεν χάνεις και την εγγύηση όπως γίνεται και με τη xiaomi? ” δυστυχως οχι μετα το ξεκλειδωμα που σουδινει η ιδια την δυνατοτητα χανεις την εγγυηση. Η xiaomi σου κραταει την εγγυηση? Δεν το ηξερα αυτο αν και ειναι τεραστια μανουρα να το στε…

• Παράθεση από 8@nos: “Επίσης φίλε @papsr6 δεν είδα κάποιον εδώ πέρα μέσα (τουλάχιστον από τότε που είμαι μέλος) που να brickαρε η συσκευή του και να μην κατάφερε να την επαναφέρει με test point. Να έχεις ενεργή άδεια ξεκλειδώματος και καλό είναι να έχεις ξεκλειδώσει bootloader. Μην φοβάσαι τίποτα, τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν, άλλωστε έχεις δει πολλές εταιρίες να υποστηρίζουν επίσημα το ξεκλείδωμα? ” σωστος.... Οσο αφορα αν εχω δει αλλες εταιριες να υποστηριζουν το unlock official …

• Δεν ειπα εγω οτι επειδη συνβαινει στα μοτορολα συνβαινει σε ολες τις εταιριες. Ενα παραδειγμα εφερα για να γινω αντιλυπτος.

• Παράθεση από BanditGR: “Για να έχει πεθάνει τελείως η συσκευή, πρέπει να έχει προκληθεί πρόβλημα στο υλικό, συνήθως στην πλακέτα. Δεν έχω ακούσει προσωπικά να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο με επίσημες ROM. ” στο moto x 2014 το τηλεφωνο γινεται εντελως νεκρο εκτος απο ενα λαμπακι γιατι απλα το update διαλουσε το bootloader. Δεν μιλαω για hardware αλλα για software hard brick και ουτε ρωτησα για μονο official rom. Το οτι δεν εχεις ακουσει καποια περιπτωση μου αρκει και σε ευχαριστω.

• Παράθεση από BanditGR: “Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι επιθυμείς να μάθεις. Αν ρωτάς αν είναι δυνατό να γίνει brick το κινητό από αναβάθμιση (update) επίσημης ROM, η απάντηση είναι, καλώς ή κακώς, ναι. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί σωστά το φλασάρισμα και γίνει ημιτελώς, τότε ναι μπορείς να μείνεις με κινητό που απλά ανοίγει, μπαίνει σε fastboot ή official recovery και αυτό είναι όλο. Και αυτό είναι το καλό σενάριο μιας και έχει αναφερθεί και η περίπτωση που απλά το κινητό ανοίγει, μέ…

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από papsr6: “Παιδια να ρωτησω κατι τους γνωστες. Σε ποια περιπτωση το mido μπορει να γινει hard brick? ” Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο μείνεις με προβληματική εγκατάσταση που δεν κάνει boot στο MIUI (συνήθως επίσημης ROM), δεν έχεις ξεκλειδώσει bootloader και ακόμα και μετά τη χρήση του Mi Unlock (και ενώ διαθέτεις ενεργή άδεια ξεκλειδώματος), εξακολουθεί το εργαλείο να μην μπορεί να σου ξεκλειδώσει τον bootloader στη ROM που έχει μέσα. Αυτό πλέον δύσ…

• Παιδια να ρωτησω κατι τους γνωστες. Σε ποια περιπτωση το mido μπορει να γινει hard brick?

• Ευχαριστω πολυ για τις αναλυτικες πληροφοριες.