Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 263.
-
Καταρχήν γράφε ελληνικά!! Ο bootloader στο redmi note 3 pro έρχεται κλειδωμένος, πρέπει να κάνεις μια διαδικασία να τον ξεκλειδωσεις και έπειτα να περάσεις την ελληνική ρομ, κατά την γνώμη την δική μου αξίζει αυτή η αλλαγή... Αν τώρα τον ξεκλειδωσεις και περάσεις την official κινεζική τότε ξανακλειδωνει και μετά θέλει ξανά την ίδια διαδικασία εκτός από το μήνυμα στην xiaomi και το περίμενε για να σου δώσουν έγκριση... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΈχεις δίκιο, υπάρχει και το @ Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apollo_il: “Παράθεση από sakis0547: “Παράθεση από apollo_il: “Παιδια οποιος εβαλε την τελευταια stable (V8) ας μας πει εντυπώσεις...γιατι σκέφτομαι να την βαλω. Επισης,με αυτή που είμαι τωρα (7.5.4.0) είμαι root.Θα μπορω να βαλω κ στην επομενη το supersu κ να ειναι ρουταρισμενο το κιν ή θα εχω κανα θεμα? ” Root είναι το κινητό και στις gtv,με su,με gtv το κινητό δουλεύει καλύτερα. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το γνωρίζω αυτό φιλε μου αλλα κουραστηκα με …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apollo_il: “Παιδια οποιος εβαλε την τελευταια stable (V8) ας μας πει εντυπώσεις...γιατι σκέφτομαι να την βαλω. Επισης,με αυτή που είμαι τωρα (7.5.4.0) είμαι root.Θα μπορω να βαλω κ στην επομενη το supersu κ να ειναι ρουταρισμενο το κιν ή θα εχω κανα θεμα?” Root είναι το κινητό και στις gtv,με su,με gtv το κινητό δουλεύει καλύτερα. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakis0547: “Παράθεση από maddoctor: “Έβαλα την τελευταία, μια χαρά ανάβουν όλα. Μάλιστα έχω ήχο ειδοποιήσεων που δεν είχα πριν! ” Στο Facebook και στα email δεν μου ανάβει... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για κάνε ένα καθαρισμό cache/dalvnik και εάν επιμένει, ξανακατέβασε την ρομ μήπως δεν κατέβηκε σωστά την πρώτη φορά και ξαναπέρνα την. Εμένα πάντως δουλεύει στο email (Facebook έχει ειδοποίηση?) ” Γιατρέ τελικά έπρεπε να το ενερ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Έβαλα την τελευταία, μια χαρά ανάβουν όλα. Μάλιστα έχω ήχο ειδοποιήσεων που δεν είχα πριν!” Στο Facebook και στα email δεν μου ανάβει... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑνάβει μόνο στις αναπαντητες... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤου φόρουμ.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους /ες γιορτάζουν! Έβαλα εχθές την 6.8.11 και δεν δουλεύει το Led ειδοποιησεων... Το παρατήρησε κανένας άλλος? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@caeser τώρα που το είπες το δοκίμασα. Το su και σε εμένα δεν υπάρχει.ειχα ένα πρόβλημα με το proximity sensor, πατησα *#*#64633#*#* και ενώ με την προηγούμενη ρομ(6.6.30) μου ζήτησε δικαιώματα για να μπει, σήμερα πατησα τον αριθμό και απλά δεν μπήκε.... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από konstantinosha: “δεν βλεπω φαστ βοοτ....” Τερμα πάνω ενεργοποίησε το oem unlock.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@sakis0547 δες αυτό που σου έγραψε ο @NasDriver μιας και είναι σημαντικό. Αν βέβαια ξέρεις ότι δεν είχε ξεκλειδώσει ποτέ πριν άστο. Από κει και πέρα ίσως πρέπει μετά από επιτυχημένο φλασάρισμα να ανοίξεις το κινητό να αφαιρέσεις για μισή ώρα το κλιπ της μπαταρίας από την μητρική και μετά να ξαναδοκιμάσεις να το ανοίξεις. Αυτό όμως άστο για τελευταία τελευταία λύση και προσπάθεια. Μπορείς να μας γράψεις ακριβώς ποιες ρομ έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα?” Καλησπέρα. Έχω προσπαθή…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sakis0547: “Έβαλα σήμερα την Dev 6.6.30 αλλά δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή μηνύματα.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχει βγει διορθωτική. Ή περνάς την νέα ή περνάς μόνο το mod των 160 γραμμάτων που κάνει την ίδια δουλειά.” Οκ, όλα καλά τώρα. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk