Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-86 από 86.
-
Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Δε λαμβάνω μηνύματα ούτε με τη μαμά εφαρμογή ούτε με άλλη. Είμαι στην 4.12.5 Mi4.
-
Έχω εντοπίσει ενα πρόβλημα στο κέντρο ασφαλείας. Όταν πατάω καθαρισμό, κλείνει και πετάει μήνυμα. Αν κάνω έλεγχο γενικό όμως, καθαρίζει το cache κανονικά. Είναι απο την προηγούμενη έκδοση αυτό. Είναι bug το έχει κανείς άλλος; Mi4 στην τελευταία έκδοση.
-
Παράθεση από maddoctor: “Έχω πάρα πολλά κρασαρίσματα με αυτήν την rom. Έχω στείλει μέχρι σήμερα και 20 αναφορές στη miui αυτόματα από το κινητό με το που κρασάρει. ΜΕ τις προηγούμενες εκδόσεις δεν το είχα. ΚΑι όλα άρχισαν με το που άρχισα να πειράζω τα θέματα. Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Πχ τώρα ξαφνικά έκλεισε μόνο του το κινητό, ενώ είναι στο 51% η μπαταρία. Όπως βλέπω μου τρώει πολύ μπαταρία, που στην προηγούμενη δεν το είχα. Θα περάσω λίγο την προηγούμενη να δω πως πάει....” Με το MI4 πάν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν παρατήρησα τίποτα με το Voice search .... ;)” Δηλαδή κάνεις αναζήτηση κανονικά χωρίς πρόβλημα; Εμένα κάνει force close συνέχεια... Καμία ιδέα; Έχω κάνει καθαρισμό της εφαρμογής. EDIT: Fixed. Απεγκατέστησα και ξανά εγκατέστησα την εφαρμογή. Όλα ΟΚ!
-
Παιδιά η φωνητική αναζήτηση του Google σας δουλεύει; Όποτε πάω να το χρησιμοποιήσω κάνει force close η εφαρμογή αναζήτηση google.
-
Καλημέρα σε όλους! Έχω 2 βδομάδες το MI4 και έχω βάλει αυτή την ΡΟΜ. Όμως, δε μπορώ να μπω για κανένα λόγο στο MI account, μου πετάει FC. Είναι bug, το έχει άλλος; Είτε μπω με αριθμό τηλεφώνου, με ID number είτε με email το ίδιο. Από το PC μπαίνω στο λογαριασμό, είναι σωστό το pass. Επίσης δε λειτουργεί ο Καιρός. Ενώ έχω internet λέει δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το δίκτυο. Καμιά ιδέα;;; Ευχαριστώ!