Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
Παιδιά και εγώ παραλαμβάνω το Redmi Pro αύριο-μεθαύριο, το tracking λέει ότι έφτασε στο ΕΛΤΑ της πόλης. Έχουμε και λέμε : Original Xiaomi Redmi Pro 4G LTE Android 6.0 Smartphone 3GB RAM 64GB ROM Deca Core Helio X25 2.3GHz 5.5inch OLED FHD Screen 4050mAh Battery Original Xiaomi Redmi Pro PU Synthetic Plastic Leather Case Flip Protective with Back Cover and Smart Wake-up Functions Και είμαι σε αναμένα κάρβουνα ( μετράω της ώρες ) Τελικα έχει Ραδιόφωνο ;;; Τι γίνετε άλλα site γράφουν έχει άλλα N/A.…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από caeser: “να την βάλετε μέσα για να την "προστατεύσετε ” στην εποχή μας το 'προφυλακτικό' επιβάλεται !!!!!!!! ” Εγώ την άποψή μου επί του θέματος την έχω πει εδώ και πολύ καιρό... Με ή χωρίς ...προστασία? Ποιά είναι η γνώμη σας? ” Πάντα γνήσια θηκούλα με όλα τα πλεονεκτήματα : εφαρμογή , προστασία , αντοχή , ποιότητα ... Και έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο
-
Καλήμερα και πάλι . Τελικά τα κατάφερα να την περάσω . Ναι μιλάμε για ένα Redmi Note 3 Pro ενός φίλου . Μέτα από πολλαπλές προσπαθειες και με τα συνεχόμενα ERROR 7 που είχα κατά την εγκατάσταση .
-
Παιδιά καλήμερα. Φόρτωσα την Ελληνική 6,9,29 μέσο TWRP ΠΉΡΑ ένα ωραίο error 7 και τώρα το τηλ δείχνει το MI logo και συνέχως φορτώνει την μπαριτσα από κάτω ξανά και ξανά. Το κακό έγινε από την αρχη που δεν μπορεί να κάνει κανένα Wipe το TWRP . Καμιά λύση ?? Αυτό που έπαθα είναι το λεγόμενο BootLoop... ???
-
Vickmall έκπτωση
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Mitsos: “Και εγώ έκανα παραγγελία ένα Redmi Pro πριν καμιά βδομάδα στο VICKMALL αλλά ακόμα να μου στείλουν tracking number... ” Μην ανησυχείς, απλά έπεσες πάνω στις γιορτές τους και είναι όλα κλειστά στην Κίνα μέχρι αύριο τις 10/A ” Αυτό είναι καθαρή γκαντεμιά. Θα τους πω να μου στείλουν και ένα Κινέζικο ημερολόγιο να μη την ξαναπατήσω Όχι τίποτα άλλο άλλα έχω υποσχεθεί να πουλήσω και το Redmi note 2 Prime σε κάποιον και με έχει ''φάει''.
-
Vickmall έκπτωση
ΜήνυμαΚαι εγώ έκανα παραγγελία ένα Redmi Pro πριν καμιά βδομάδα στο VICKMALL αλλά ακόμα να μου στείλουν tracking number...
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΜπαίνει στα αγαπημένα όπως είναι !!! Άσε που μου έρχονται δυο "χιαομάκια" για εγκατάσταση Ελληνικής rom από κάτι φιλαράκια.
-
Και εγώ έτσι παιδιά είχα μια περιπέτεια, παρήγγειλα από γνωστό ''κινεζομάγαζο'' για το redmi note 2 μου, μια νέα μπαταριά και έναν εξωτερικό φορτιστή της μπαταρίας. Ανοίγω το δέμα με χαρά και ''τσαχπινιά'' (πάντα on camera) και αντί για τον φορτιστή, βλέπω μια θήκη σιλικόνης για ένα άσχετο τηλέφωνο. Που με πονεί και που με σφάζεις τρελάθηκα. Αφού το βλέπω καμιά φορά το video και γελάω με τα μπινελίκια πού ρίχνω στο τέλος, κρατώντας το άσχετο σιλικονάκι. Βεβαια αυτό το video με έσωσε και μου κάνα…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία ...
-
Άντε!! την κατεβάζω και εγώ, έχω μια διαίσθηση ότι θα είναι αψεγάδιαστη rom...
-
Παράθεση από Polizos: “εδω κολησαμε...Τελικα μετα απο μερικες προσπαθιες το εκανα ολο χειροκίνητα,δλδ εκλεισα το τηλ μπηκα fastboot εδωσα την εντολη " fastboot flash recovery redminote3_twrp.img" εκανα manual επανεκκίνηση σε twrp και install την ελληνικη rom και τελος! ” Και εγώ παιδιά με τα win 10 παιδευτηκα πολύ. Έκανα ότι και ο φίλος Polizos χειροκίνητα και τον ευχαριστώ που το μοιράστηκε. Ήταν ένα τηλέφωνο ενός φίλου. Τελικά είναι μεγάλη και επίπονη η διαδικασία στο redmi note 3 αλλά από την…
-
Συγχαρητήρια teodorzaf καλορίζικο (αλλά φοβαμαι θα στο φάει καμιά γυναίκα) :))
-
Παράθεση από delpiero10: “Απο το androidfilehost πως κατεβαζουμε? ” Τα link στην πρώτη σελίδα σε πάνε εκεί για κατάβαζμα .
-
Οι 7.2 σειρα rom δεν υπάρχει στο κινέζικο site τι παίζει είμαστε πιο μπροστά από την μαμά.
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Μας κακομαθαίνετε