Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 165.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
hajis - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμααπό την στιγμή που έχω TWRP δεν είναι root ;
-
ΜήνυμαΠαιδιά μια ερώτηση , εγώ τώρα που έχω την Ελληνική rom , unlock bootloader κτλ γιατί όταν πάω να βάλω το SuperUS μου λέει ότι θέλει update και όταν το πατάω δεν γίνεται ; Ουσιαστικά δεν είμαι admin στην συσκευή μου ή κάτι κάνω λάθος ;
-
ΜήνυμαΤώρα που είμαι σε linux σύνδεσα το κινητό με το PC και το βρήκε σαν εξωτερική συσκευή , θα κατεβάσω την ρομ , θα την βάλω στο κινητό και θα την τρέξω κανονικά.
-
Μήνυμα@Bodai Πρέπει να έκανα μια μικρή βλακεία (έτσι θέλω να πιστεύω) . Πήγα να κάνω factory reset και μετά σε πετάει στο TWRP , εκεί πήγα wipe και πάτησα advance wipe και επέλεξα τα πάντα εκτός του sd card και του OTG. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ξεκινάει το κινητό να κολλάει στο boot , μάλλον διέγραψα και την rom που είχε μέσα . Στο twrp μπαίνει κανονικά , αλλά τώρα που δεν υπάρχει sd card πως θα βάλω ξανά την ρομ μέσα στο κινητό ώστε να την κάνω install; Αν βάλω με αντάπτορα ένα usb flash στο κι…
-
ΜήνυμαΜόλις πέρασα την Ελληνική , αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ενώ έκανα wipe όλα τα αρχεία μου υπάρχουν κανονικά , αυτό δεν επηρεάζει την συσκευή ; Αν ναι πρέπει να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις έτσι ώστε να μπει καθαρά η ελληνική rom ;
-
Μήνυμαέκανα το fastboot flash recovery redminote3_twrp.img και βγάζει την εικόνα από κάτω. Το σβήνω το κινητό κανονικά βγάζει ότι φορτίζει και μετά πρέπει να πατήσω power και vol+ για να μπω στο twrp ;
-
ΜήνυμαΤώρα κόλλησα στο fastboot boot redminote3_twrp.img
-
ΜήνυμαΑυτό το είχα ανοικτό αλλά ήθελε να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και να πατήσω allow , κάτι που δεν το είχα δει . Προχωράω τώρα να δω που θα φτάσω
-
Μήνυμα@ulysses21 Αυτό τον οδηγώ ακολουθώ . @Bodai Πρέπει να άλλαξαν οι κανόνες γιατί μια φορά είχα μπει και είχα πάρει help . Ορίστε το screenshot
-
ΜήνυμαΠαιδιά κόλλησα μετά το unlock της συσκευής καθώς πάω να βάλω την ελληνική rom , κάτι παίζει με τους drivers . Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω το chat για να ρωτήσω εκεί και να πάρω άμεσες απαντήσεις
-
Μήνυμα@ktsak Από τις 10/01/2016 έχω κάνει την αίτηση , έγραψα 2-3 μηνύματα στο κινέζικο forum , στον λογαριασμό μου στο φόρουμ έβαλα όλα τα στοιχεία μου αλλά εγώ τον λογαριασμό τον έχω περίπου 1 χρόνο για τον λόγο ότι έχω το Xiaomi Mi Band και μετράω κάθε μέρα στατιστικά , δεν ξέρω βέβαια αν αυτό έπαιξε καθόλου ρόλο.
-
ΜήνυμαΕπιτέλους μου έστειλαν το sms! Έχω την dev 7.6.1.29, τώρα απλά βάζω το πρόγραμμα και γίνεται unlock σωστά;
-
Μήνυμα@dimi1982 Άνοιξες θέμα στο forum που σε πετάει μετά ; Το έγραψες στα κινέζικα ή στα αγγλικά ; @PeterPanious εγώ κάθε μέρα δοκιμάζω το πρόγραμμα αλλά μου λέει ότι ακόμα δεν έχω δικαιώματα .
-
ΜήνυμαΚαι εγώ από τις 10/01/2016 έχω κάνει την αίτηση και ακόμα τίποτα αλλά προς ώρας έχω βολευτεί με την Dev Rom και όλα καλά
-
Μήνυμα@Stathis B Ναι φίλε μου αυτή την διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις για να βάλεις πρώτα την Official Stable και μετά πας και περνάς την Dev . Την έχει γράψει πολύ αναλυτικά και είναι εύκολο , άσε που γελάς με αυτά που γράφει γιατί τα έχει γράψει με χιούμορ !
-
Μήνυμα@MIUI_ART Σε ευχαριστώ πολύ , όλα πήγαν καλά και έχω τώρα και playstore . Τα ξημερώματα που το πόσταρα απελπίστηκα
-
ΜήνυμαΕπίσης έφαγα μια ακόμα ήττα , καθώς έχω την Dev rom και σκέφτηκα να την κρατήσω μέχρι να μπορώ να ξεκλειδώσω το bootloader , παρατήρησα ότι δεν έχει playstore ....
-
ΜήνυμαΈκανα επιτυχώς την διαδικασία και πέρασα την official dev rom αλλά όταν πήγα να κάνω unlock , το πρόγραμμα έβγαζε μήνυμα Your Mi Account has no unlocking permission. Ενώ έχουν περάσει 11 μέρες δεν μου έχουν δώσει δικαιώματα από ότι φαίνεται
-
ΜήνυμαΕίσαι τρομερός φίλε @ninjamoz !
-
ΜήνυμαDimi1982 αν τα καταφέρεις σήμερα θα ήταν εύκολο να μας πεις τι ακριβώς έκανες ; (και εγώ windows 10 έχω)