Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 179.
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από sso: “Το Oreo δεν συνεργάζεται με το iGO Primo; ” Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά δεν αποκλείεται να μην έχει ενημερωθεί η εφαρμογή για να παίζει με καινούργια api.Πάντως ωραία η oreo αλλά bugs.Ήχος, κάμερα και δε μπορώ να τερματίσω το κινητό. Μάλλον θα επιστρέψω miui. ” Τελικά κατάφερα να δουλέψει το Nextgen και με ΤΤS κανονικά.Τι εννοείς δεν μπορείς να το τερματίσεις; Κλείσιμο του κινητού εννοείς; Σε μένα κλείνει κανονικά. Δεν …
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Δεν κατάλαβα την απορία, το κινητό ΔΕΝ χρησιμοποιεί την στοκ γιατί αυτή δεν υποστηρίζει dual και κάτι άλλο (με το βάθος). ” ευχαριστώ. με κάλυψες! Αν χρησιμοποιεί τη στοκ ήταν η απορία ...
-
Καλημέρα. Θα μου λύσει κάποιος μια απορία εφόσον γνωρίζει: πώς γίνεται ένα κινητό με dual camera setup, να τρέχει καθαρό android και να χρησιμοποιεί την stock Android Google camera; Απλά το είχα απορία καθώς αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει κανένα dual camera κινητό που να τρέχει pure Android (δε μιλάω για custom roms). Δηλαδή η stock Google camera, υποστηρίζει dual camera, ή απλά λειτουργεί ο ένας φακός μόνο;
-
Παράθεση από sso: “Το Oreo δεν συνεργάζεται με το iGO Primo; ” Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλά δεν αποκλείεται να μην έχει ενημερωθεί η εφαρμογή για να παίζει με καινούργια api. Πάντως ωραία η oreo αλλά bugs. Ήχος, κάμερα και δε μπορώ να τερματίσω το κινητό. Μάλλον θα επιστρέψω miui.
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από paparounas81: “ι......Βεβαια κατεβαζω ηδη τη LOS 15 με Oreo.....Μην μενουμε και πισω!!!!! ” χαχα....ωραίος ο τύπος!!![Oreo] Download Android Oreo 8.0 rom For Redmi Note 3 (Kenzo/kate) - LineageOS ROMs | LineageOS ROM Download WHAT’S WORKING: – Not Known KNOWN ISSUES: – Not Known =============== Σεπ 11th 2017, 10:18pm =============== Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από paparounas81: “Επειδη και γω το θεωρησα λαλακια να εχουν ολοι 7.0 κι εμεις να μαστε στο 6.0 πη…
-
Παράθεση από paparounas81: “Επειδη και γω το θεωρησα λαλακια να εχουν ολοι 7.0 κι εμεις να μαστε στο 6.0 πηγα εδω και κανα διμηνο RR και το κινητο πεταει......Βεβαια κατεβαζω ηδη τη LOS 15 με Oreo.....Μην μενουμε και πισω!!!!! ” Αν είχαμε πάρει android nougat 7.x δε θα είχα ασχοληθεί να αλλάξω ROM. Αλλά το MIUI 9, δεν έφερε σχεδόν τίποτα καινούριο. Απλά security updates και animation. Ελπίζω τουλάχιστον να γίνουν πιο stable οι custom ROMs .... Έχει κανένας κατά νου, καμια εφαρμογή για κάμερα, αν…
-
Πρώτη φορά που πέρασα safety net από τοτε που το rootαρα!!!!!
-
Λοιπόν τα κατάφερα. Μάλλον θα την κρατήσω κανα δυο μέρες ακόμα να δω τι παίζει, αν και να πω την αληθεια μου, έχω συνηθίσει το MIUI. Η αληθεια είναι οτι είμαι λίγο ενθουσιαμένος που έχει Oreo υποστήριξη - έστω και ανεπίσημα, καθώς MM-based Miui 9 θεωρείται απαράδεκτο .... cheers!!!
-
Παράθεση από sso: “Εγώ πάντως έκανα Wipe, όχι format. Τι να πω, σε μένα μπήκε με την πρώτη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μήπως δεν πέρασες πρώτα το firmware; Στην nitrogen γράφει: Known Bugs: many ” πρώτα το firmware. θα δοκιμάσω με format ξανά.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
redSparrow - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από redSparrow: “format τα data, μέσω TWRP, μετά θα μπορώ να επαναφέρω το backup μου (μέσω TWRP) κανονικά, ” Αν το έχεις αποθηκεύσει αλλού ναι... γιατι το format data θα στο σβησει απο το κινητο. ” Ευχαριστώ! Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει, αν γνωρίζεις, κάνει format και στη sd κάρτα;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
redSparrow - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάνω format τα data, μέσω TWRP, μετά θα μπορώ να επαναφέρω το backup μου (μέσω TWRP) κανονικά, χωρίς πρόβλημα; Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από sso: “Ναι, πρώτα το firmware και μετά την Ρομ (το γράφω και στο πρώτο ποστ). Πρώτα βέβαια έκανα wipe data,cashe, dalvic AOSP. Στο λινκ που έδωσα έχει Nitrogen; Καλή επιτυχία! ” Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Ενώ έκανε κανονικά εγκατάσταση, μου ζητούσε επαναφορά εργοστασιακών μόλις ξεκινούσε το boot η AOSP. Εμπαινε στο TWRP, έκανα wipe μόνο του, μέσω script και ξανα τα ίδια ..... Όσο για τη Nitrogen που ρώτησες, το link σου είχε AOSP, απλά έχει βγει Nitrogen 8.0.0 beta για RN3 (XDA link).…
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από redSparrow: “Ποιο recovery χρησιμοποιείς; ποια έκδοση; ” TWRP 3.1.1 by geoanto555 ” καιρός για ανανέωση .... και κάτι ακόμα: πρώτα είπες πέρασες το firmware και μετά τη rom; Επίσης, AOSP περασες ή Nitrogen; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από sso: “Δεν έχω προλάβει ακόμα να την "δω" καλά. Κάτι σοβαρό πρόβλημα μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει. Η μπαταρία όταν ξεκίνησα την διαδικασία για φλασάρισμα ήταν στο 79%. Κλείσιμο/άνοιγμα αρκετές φορές για να βρω χώρο για backup, έκανα ένα full backup 12+gb, που κράτησε πολύ ώρα, μετά φλασάρισμα firmaware & Rom, και μετά το μπουτάρισμα έκανε επαναφορά των εφαρμογών μου, που και αυτό κράτησε πάρα πολύ. Σκάλισμα αρκετό, όπως είναι φυσικό. Με όλα αυτά τώρα η μπαταρία είναι στο 43%. Νομίζω …
-
Παράθεση από sso: “Και αφού η xiaomi μας άφησε με android 6.0 έβαλα και δοκιμάζω την oreo. [ROM] [8.0.0] [kenzo/kate] AOSP Oreo [09/02] | Xiaomi Redmi Note 3 Φλάσαρα πρώτα το firmware [Firmware] Redmi Note 3 Pro [Kenzo/Kate] | Xiaomi Redmi Note 3 και καπάκι τη Ρομ. ” πώς πάει η 8; σταθερη; bugs παίζουν; μπαταρία; μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη ρομ σε καθημερινή βάση; το σκέφτομαι εδώ και λίγες μέρες να τη flashαρω και εγώ ....
-
Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω το camera2 api; πρόσθεσα στο build.prop persist.camera.HAL3.enabled=1, αλλά δε φαίνεται να λειτουργεί ... Ευχαριστώ
-
Έχω ένα θέμα με τη λειτουργία "Πρόληψη ατυχών κλήσεων" (Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα οθόνης & κωδικός -> πρόσθετες ρυθμίσεις). Μέχρι χθες λειτουργόυσε μια χαρά. Από σήμερα - χωρίς πτώση, κοπάνημα κλπ - ξεκίνησε και κάθε φορά που πάω να ξεκλειδώσω το κινητό μου ζητάει να πατήσω το συνδυασμό πλήκτρων Volume+ & back. Έχω καθαρίσει τον αισθητήρα εγγύτητας, αλλά συνεχίζει. Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Ευχαριστώ!
-
Update: Από το official forum: Υπάρχει ακόμα ελπίδα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39832/
-
Παράθεση από emmstra: “Καλησπέρα. Ξέρουμε πότε θα πάρει το τηλέφωνο την επόμενη έκδοση Android..; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μόλις διάβασα ένα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο δυστυχώς δεν αναμένεται αναβάθμιση... gr.gizchina.com/2017/07/03/xia…s-android-nougat-devices/ 20170703_104543_428.jpg
-
Σε Kate πάει καλά μέχρι στιγμής. Βέβαια μου πέταξε ένα σφάλμα την πρώτη φορά. Θα ενημερώσω αν ξανασυμβεί.