Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 179.
-
Παράθεση από emmstra: “Το έβαλα. Και εκεί συνέχεια ξυπνάει το Facebook και το messenger.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έκανες κανένα update στο MIUI από τότε που είδες θέμα με τη μπαταρία; Αν ναι ποια είχες πριν και ποια τώρα;
-
Παράθεση από paparounas81: “Βασικά γιατί ήθελα να την δοκιμάσω..... Όπως οτιδήποτε άλλο κάνουμε εδώ μέσα! Πέρασα τελικά την έκδοση 2.2 που είναι για MM και δουλεύει μια χαρά. Μήπως ξέρουμε πως να σβήσω αυτή που δεν δουλεύει? Όχι δεν έχω custom rom! ” Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία που πέρασες γράφεται πάνω στην προηγούμενη, οπότε δε νομίζω να χρειάζεται να σβήσεις τίποτα. Αυτόματα έχει σβηστεί λογικά με το που πέρασες την άλλη. =============== Μαι 3rd 2017, 11:05am =============== Παράθεση από em…
-
Παράθεση από paparounas81: “Καλημέρα ομάδα! Φλασαρα την snapdragon camera από twrp αλλά δεν ανοίγει. Μήπως ξέρει κανείς κάνα μυστικό? ” Απλή ερώτηση : έχεις το kate και πέρασες snapdragon κάμερα; για πιο λόγο; Έχεις custom rom μήπως; Αν ναι πέρασες τους οδηγούς για το kate;
-
Παράθεση από modaristis: “Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τους είχα ξαναβρει τους οδηγούς παλιότερα, αλλά δεν τους έκανα bookmark ποτε Έχω κάνει ήδη αίτηση για ξεκλείδωμα και το κινητό φοράει την Global Stable 8.0.5.0. Πρέπει να πάω σε China/Global developer για να ξεκλειδώσω? ” Όχι. Αν δεις τον οδηγό για το Kate, περνάνε είτε global developer, είτε global stable (αυτή δλδ που εχεις τώρα). Απλά αν έχω καταλάβει καλά δε δουλεύουν όλες πάντα. Εμένα πχ επιασε αν θυμάμαι καλά με global stable 8.κάτι (??? …
-
Παράθεση από modaristis: “Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάπου ένας οδηγός που να εξηγεί όλη τη διαδικασία από ξεκλείδωμα bootloader, flasharisma twrp μέχρι και εγκατάσταση του LineageOS? ” γενικός οδηγός: εδώ ειδικά για το Kate - ξεκλείδωμα bootloader : εδώ Πρώτα ξεκινάς με ξεκλείδωμα bootloader. Μετά πας στο γενικό οδηγό. Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε βλέπουμε για Lineage OS
-
Παράθεση από sakisole12: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από Eugene.84: “How to change screen grid? ” Although I have not implemented it on my device, I think you could use a third party launcher such as Apex or Nova instead of the default miui home. You could also use exposed framework along with miui 8 tweaks add on, if your device is rooted. ” Μπορει να βαλει xposed Και απο εκει με το module xmiui που αλλαζει τα παντα ... ” If the problem is with the grid size (4x4 or 4x5 if I am n…
-
μολις έμαθα οτι παίζει google+ σελίδα ...
-
Καλό μήνα, καλή βδομάδα, καλό καλοκαίρι (θα ξεκινήσουμε μπανάκια σιγά σιγά) και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!!!
-
Παράθεση από skepasti21: “Μπραβο και μονο που βρηκες το κουραγιο και εγραψε ολο αυτο το κατεβατο... αλλα ερωτω τωρα εγω ... αξιζει? Δεν ειναι οτι δεν μπαινει καθολου στο app, απλα μπορει να με τη 3η ή 4η προσπαθεια. ” Κοίτα, για μένα, δεν έχει νόημα, αν συνδέεται με την 3η ή 4η, εφόσον σου λέει οτι "Root detected". Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις - εκτός από χρόνο (κάνε backup, factory reset - και αν δεν πιάσει επαναφορά backup). Ίσως το κάνω και εγώ για τη μπαταρία του, καθώς κράταγε περισσότερο…
-
Καλημέρα. Θα προτείνω κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξει. Αν φυσικά κάποιος γνωρίζει μπορεί να με διορθώσει... Φαντάζομαι για όσους έχουν πρόβλημα με εφαρμογές τραπεζικών συναλλαγών, η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίζει το ROOT με διάφορους τρόπους ( δεν είναι μόνο η ύπαρξη ενός apk αρχείου ή κάποιας εγκατάστασης αυτού). Οπότε η πρόταση μου είναι η εξής : Backup μέσω του twrp και μετά factory reset. Εγκατάσταση magisk από την αρχή και εγκατάσταση της εφαρμογής της εκάστοτε τράπεζας. Αν παίξει…
-
Παράθεση από paparounas81: “Βάζω, βλέπω, βγάζω ή αφηνω λοιπόν! Διαπίστωσα αυτό το θέματα κι με αδυναμία συγχρονισμού του Mi cloud! Το είδα και σε κάποια άλλα ποστ! Αν ξέρει κανείς ας μας πει! ” 1) απλά το αναφέρω οτι ξεκίνησα με TWRP 3.10-3 2) έκανα update στην 7.4.27 Πρόβλημα συγχρονισμού είχα μόνο με την "αναζήτηση". Βέβαια, επειδή εγώ δε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το MI cloud (συγχρονίζω συγκεκριμένα αυτά που θέλω), μπορείς να επιλέξεις τι θες να συγχρονίσει. Ερώτηση: Όταν λέμε οτι οι εφαρμογές τρ…
-
Παράθεση από Valmans10: “Δοκίμασες συγχρονισμο;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι. Μόνο αναζήτηση δεν κάνει συγχρονισμό. Αλλά δε με καίει. Ελάχιστα συγχρονίζω...
-
Όλα καλά σε Kate. Flash twrp_kate_3.1.0-3_miui-hellas + update XTRV-7-4-27. χωρίς root, προς το παρόν και δείχνει ok. Ευχαριστούμε.
-
Καλημέρα, Υπάρχει περίπτωση, να κάνω απόκρυψη του περιεχομένου των ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος; Πχ στο viber, το περιεχόμενο των ειδοποιήσεων αν θυμάμαι καλά δε φαίνεται, αλλά στο whatsapp, φαίνονται... Ευχαριστώ
-
SOS ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ
ΜήνυμαΆσχετο μεν, αλλά μου δίνεται η ευκαιρία ... το system γιατί δεν πρέπει να το σβήσουμε; Δεν είναι full rom οι ελληνικές;
-
Να ρωτήσω : Δε ξέρω μήπως είναι της ρομ ή όχι, αλλά δεν κάνει συγχρονισμό το Google ημερολόγιο.... Πάντως εγώ έχω ενεργοποιήσει το συγχρονισμό και στο ημερολόγιο να φαίνεται το Google ημερολόγιο.... Ευχαριστώ
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “δεν έπεσε πολύ νερό. το πιτσίλισα στη δουλειά με αυτό το υγρόRinger's lactate solution - Wikipedia ( στο νοσοκομείο απαγορεύεται να πετάμε γεμάτους τους ορους των ασθενών, έτσι πρεπει να τους αδειάζουμε, απλά αυτός σήμερα είχε τρύπα και έφευγε το υγρό σα πίδακας πάνω στη τσέπη που είχα το κινητό την ώρα που άδειαζα το μπουκάλι στο νιπτίρα -_- ) ” Όσο περισσότερο μένει τόσο το καλύτερο. Άσε το όλο το βράδυ και αύριο αν έχει καλό καιρό κάπου να το δει ο ήλιος. Αύριο βράδυ το …
-
ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕ
ΜήνυμαΠαράθεση από DARVOR: “με πηρε και το αφαιρεσα. τωρα αυριο τι να κάνω? να το αφησω άλλη μια μέρα μέσα στο ρύζι ή να κάνω κανα πείραμα το πρωί ? ” Ρύζι! Αν ήταν πολύ το νερό ίσως και 2 μέρες. Εγώ το είχα αφήσει 2 μέρες σε ρύζι και 1 μέρα στο μπαλκόνι λιαστό. Αλλά δεν είχε πρόβλημα όταν το άνοιξα. Και μιλάμε για πολύ νερό έπεσε μέσα στον κουβά σφουγγαρισματος...