Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 118.

• ΚΑΘΑΡΟ WIPE ΣΤΟ TWRP [SOLVED]

antonis73 - - Mi Note (Virgo)

Μήνυμα

Λοιπον ειδα με τον οδηγο για ξεκλειδωτο bootloader εκανα τον ελεγχο και ειδα οτι ειναι κλειδωμενος εγραφε false.Τωρα τι μπορω να κανω?

Μήνυμα

Σημειωση οτι κατεβασα για fastboot rom την global stable γιατι ο οδηγος λεει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Μήνυμα

Φιλε Ανεστη κατεβασα την fastboot rom απο τον οδηγο και επελεξα την stable.Eιχε και την developer δεν πιστευω να παιζει καποιο ρολο ετσι?Επισης και την τελευταια ελληνικη stable 8.5.1.0.Θελω να μου πεις οταν θα περασω την fastboot πως θα περασω twrp για να μπορεσω να συνεχισω.

Μήνυμα

kαλησπερα παιδια.Πηρα ενα xiaomi mi note ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ με εγκατεστημενη την ελληνικη ρομ 8.1.4.0 stable.Εκανα factory reset μεσα απο το twrp αλλα ο αποθηκευτικος χωρος απο 16 ειναι μολις 5.80.Πως μπορω να σβησω οτι ειναι στο συστημα χωρις να χασω την ρομ και το TWRP?

• Παιδια καλησπερα εχει καποιος βαλει την 6.12.29 του torra 33?Πως ειναι σε μπαταρια και αν υπαρχει θεμα υπεθερμανσης.Εχω περασμενη την 5.8.017s cuoco και θελω να περασω του torra33

• Letv Leeco Le 1 pro X800 US CN version

antonis73 - - Letv

Μήνυμα

Παράθεση από panosb: “Καλησπέρα ελπίζω να είσαι καλά! Είμαι νέο μέλος και διάβαζα τον οδηγό σου προσπαθώντας να φλασάρω το Letv 1 Pro (X800) με την US OFFICIAL 11S LL: δυστηχώς μετά την εγκατάσταση της Rom η οποία και τελείωσε χωρίς Error το smartphone δεν είναι σε θέση να ξανα ανάψει (φαντάζομαι αυτό λέγεται Hard Brick). Ακολουθώ τον οδηγό σου για Unbrick εγκαθιστόντας τους ADB και Qualcom Drivers μέσα στο Device manager μου αναγνωρίζει τους Drivers στην port Com4 (Χωρίς τριγωνάκι) αλλά όταν πρ…

• Ευχαριστω για την απαντηση

antonis73 - - Letv

Μήνυμα

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.

antonis73 - - Letv

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια.Μολις πηρα το LETV LE 1 PRO X8OO (CN).To κινητο ειχε περασμενη την 5.8.017s CUOCO92 ΕΚΔΟΣΗ 6.0.1 marsmallow.Το θεμα μου ειναι οτι θελω να κανω καθαρη εγκατασταση καθως στο συστημα ειναι μολις 13 gb ελευθερα απο τα 32.Δεν ειδα καποια ρομ μεσα οποτε μπορει να την εχουν σβησει.Εχει κανονικα TWRP το 3.0.2 απο οτι ειδα.ΠΟΙΑ ρομ πρεπει να κατεβασω γιατι δεν ξερω ετσι οπως ειναι μεσα στο θεμα και πως θα την κανω εγκατασταση?Παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει.Ευχαριστω. ==============…

• Καλησπερα παιδια.Μολις πηρα το LETV LE 1 PRO X8OO (CN).To κινητο ειχε περασμενη την 5.8.017s CUOCO92 ΕΚΔΟΣΗ 6.0.1 marsmallow.Το θεμα μου ειναι οτι θελω να κανω καθαρη εγκατασταση καθως στο συστημα ειναι μολις 13 gb ελευθερα απο τα 32.Δεν ειδα καποια ρομ μεσα οποτε μπορει να την εχουν σβησει.Εχει κανονικα TWRP το 3.0.2 απο οτι ειδα.ΠΟΙΑ ρομ πρεπει να κατεβασω γιατι δεν ξερω ετσι οπως ειναι μεσα στο θεμα και πως θα την κανω εγκατασταση?Παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει.Ευχαριστω.

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

antonis73 - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

ελα καλησπερα λοιπον εχω βαλει την 8.0.5.0 stable μεσα στην sd.Η γνωμη σου ποια ειναι να βαλω stable καλυτερα σου θυμιζω οτι εχω την 7.3.2.0 stable η developer?Ρωταω γιατι δεν ξερω αν γινεται η αλλαγη απο stable σε developer.

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

Μήνυμα

καλησπερα φιλε Ανεστη ειδα οτι ειχες βγει χτες και για αυτο σταματησα.Εισαι μεσα τωρα να το κανουμε?

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

Μήνυμα

ναι τωρα τις ειδα οποτε κατεβαζω την 8.0.5.0 που ειναι η τελευταια την περναω στην sd και βλεπουμε.Για υποστηριξη αν εισαι μεσα τωρα καλως αλλιως πεσ μου αν ειναι γαι αυριο.Μην συμβει οτιδηποτε για αυτο το λεω

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

Μήνυμα

Ε ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ οποτε δεν χρειαζεται να κανω τιποτα απο αυτα που λεγαμε.οποτε κατεβαζω την stable για kenzo και την περναω μεσω twrp και γινεται η αναβαθμιση σε ΜΙUI 8 ετσι?

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

Μήνυμα

α οποτε λες καλυτερα να το αφησω με αυτη την ρομ που εχει?Την GTV 7.3.2.O λεει συγκεκριμενα. =============== Ιαν 19th 2017, 8:47pm =============== Και βασικα δεν με νοιαζει τοσο το 6 marsmallow οσο οτι θελω να εχει MIUI 8.

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

Μήνυμα

οκ σε ευχαριστω φιλε μου μην σε κουραζω αλλο θα δω τι θακανω και θα ανοιξω ενα θεμα στη σελιδα του οδηγου για να μπορεσεις να με βοηθησεις.Ο Ανεστης εισαι ετσι?

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

Μήνυμα

αν κανω αιτηση με νεο λογαριασμο θα πρεπει να δωσω αλλο email η το ιδιο που εχω? Ρωταω Μηπως δεν μου το εγκρινουν με το ιδιο emai.

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

Μήνυμα

μηπως ειναι πιο ευκολο να βαλω stable η ειναι ιδια διαδικασια.Γιατι καπου διαβασα οτι απο stable 5.0.1 σε stable 6.0.0 απλα φλασαρεις την ρομ.Αν ειναι ετσι υπαρχει καποιος οδηγος?

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

Μήνυμα

στο τελος του οδηγου καπου γραφει οτι με το που περνας την ρομ κλειδωνει το bootloader και πρεπαι να ξεκλειδωσεις με MI FLASH UNLOCK.Εγω ειχα κανει αιτηση ξεκλειδωματος και μου στειλαν τον κωδικο ηταν ομως για ενα ΜΙ Μαχ.2 εβδομαδες εχουν περασει θα ισχυει ακομα λες?

• ΓΙΑ MEIZU MX4 PRO

Μήνυμα

θα σαι τωρα μεσα να προσπαθησουμε? μην γινει οτιδηποτε και δεν μπορω μετα να ανοιξω το κινητο