Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 116.
-
Έβαλα την 8.4.12 aroma. Το πρόβλημα με τον chrome διορθώθηκε και γενικά το κινητό δουλεύει πολύ καλά. Ώσπου είχα την ιδέα να φλασάρω ένα zip το οποίο θα πρόσθετε την αναγνώριση προσώπου που υπήρχε στις προηγούμενες aroma με eu sources. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε και προστέθηκε η δυνατότητα αναγνώρισης που επίσης λειτουργεί όπως πριν αλλά δεν λειτουργεί πλέον το ξεκλείδωμα με μοτίβο. Όταν προσπαθούσα να ξεκλειδώσω με μοτίβο μου έβγαζε μήνυμα για σφάλμα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Έκανα επαναφορά κωδ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mikele13: “Σε mido περάστηκε με επιτυχία βάζοντας προσαρμοσμένη εγκατάσταση και για 1η φορά έκανα install την Google Camera. Επίσης πως μπορώ να τσεκαρω αν όντως είναι rooted η συσκευή? ” Δες αν σου έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή supersu. c7cdd42f32447f4a11c6dc373cd52be4.jpg Εναλλακτικά μπορείς να εγκαταστήσεις από το google play το root checker.
-
Σε mido περάστηκε με επιτυχία η Aroma με supersu. Όλα καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από prekasg: “ενεργο δηλαδη να παραμεινει ... δεν αλλαζω κατι ξανακανω φορματ και δοκιμαζω αλλη ρομ” Και σε εμένα το έκανε αυτό σε mido με 8.3.15 αλλά δεν το είχα προσέξει. Πήγα εδώ : Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & Κωδικός - Κωδικός προστασίας απορρήτου και στην οθόνη που εμφανιστηκε και ζητούσε μοτίβο ή αποτύπωμα έβαλα και τα άλλα δάχτυλα που είχα αποθηκευμένα. Τώρα οι κλειδωμένες εφαρμογές ανοίγουν με όλα τα αποθηκευμένα αποτυπώματα.b9049c6f42fcc9933707bf547f990dee.jpg Στάλθηκε από τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bIBOS85: “ φίλε μου δώσε τα φώτα σου, το magisk δε περνιέται με τίποτα , δώσε ένα guide στα γρήγορα αν μπορείς σε παρακαλώ .σε Redmi pro” Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Απλώς δεν εγκαταστάθηκε με την πρώτη φορά και έκανα ξανά flash την rom μέσα από twrp, επέλεξα προσαρμοσμένη εγκατάσταση και τσεκαρισα πάλι το magisk. Αυτή την φορά εγκαταστάθηκε κανονικά και όταν έτρεξε για πρώτη φορά βρήκε την ενημέρωση και την έβαλα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα την Aroma 8.3.15 σε mido. Η προηγούμενη ήταν η 8.3.8 που είχα περάσει με FR. Επέλεξα Magisk root στην εγκατάσταση αλλά δεν μπήκε. Με τροποποίηση της εγκατάστασης επέλεξα ξανά το magisk και αυτή την φορά εγκαταστάθηκε κανονικά. Έγινε και ενημέρωση στην v 16.0 και 5.6.2 για το Magisk Manager. Ένημέρωσα και το xposed που είχα στην V. 89 και όλα δουλεύουν τέλεια. Ενα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που δουλεύει για να έχουμε αυτές τις rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεύτερη μέρα με την aroma και supersu και όλα πάνε ρολόι. Με το magisk είχα προβλήματα και το απεγκατέστησα. Μπορώ να πω οτι πάει πολύ καλύτερα σε θέμα μπαταρίας και απόκρισης. Τα μόνα θέματα που έχω είναι η έλλειψη του face unlock και το μενού για την απενεργοποίηση του app vault. Ελπίζω να μπουν σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ Δοκιμάστε να κάνετε εγκατάσταση τις Παρακάτω Version. Εφαρμογή Magisk Manager (Install μέσα από την MIUI) => MagiskManager-v5.6.1.apk Zip του Magisk (Install από το TWRP Recovery) => Magisk-v16.0.zip Πρώτα θα κάνετε FLash το Zip από το TWRP Recovery, και μετά θα κάνετε Install την εφαρμογή μέσα από την MIUI. ” Έκανα update σε MagiskManager v5.6.1 μέσα από την εφαρμογή και μετά μου εγκατέστησε και το Magisk-v16 όταν εκανα τις δοκιμές με το magisk. Τα ίδια κολλήματα. Αύριο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ Μέχρι να βρεθεί συμβατός ROOT manager στις Global, θα αφαιρεθεί η επιλογή για ROOT στις AROMA με Global Source.” Με το supersu κανένα πρόβλημα. Μόνο με το magisk. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα την AROMA 8.3.8 σε mido με FR. Επέλεξα magisk αλλά δεν εγκαταστάθηκε. Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης και περίπου κοντά στο 60% έκανε μόνο του επανεκκίνηση. Ξεκίνησε και επανεφερα backup των εφαρμογών από mi cloud. Στην ΤΡΟΠΟΠΟΊΗΣΗ της εγκατάστασης επέλεξα και έβαλα ξανά magisk Αυτή τη φορά εγκαταστάθηκε αλλά κολλούσε συνεχώς και χρειαζόταν restart. Με απεγκατάσταση magisk και εγκατάσταση supersu έστρωσε το πρόβλημα με τα κολλήματα. Προβλήματα που παραμένουν. 1. Είναι ενεργό το app vau…
-
Σε mido δεν εγκαταστάθηκε το magisk αν και το επέλεξα. Δοκίμασα τροποποίηση της εγκατάστασης και επέλεξα ξανά το magisk αλλά και πάλι δεν εγκαταστάθηκε. Στα log φαινόταν όλα καλά χωρίς μήνυμα λάθους. Τελικά έβαλα το supersu γιατί δεν δούλευε το adaway χωρίς root. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία. Ψήφος ως VaggelisD66 Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “ Magisk root manager με universal safetynet fix.” Εμένα με XTRV Aroma 7.12.14 και με το Magisk δεν περνάει το safetynet Πρέπει να βάλω κάποιο module ?e03a769596443cd6d28e2ce5450b6c92.jpgaff816f1287e6524def95a5af5e7d69e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρατήρησα ότι με την τελευταία 7.12.14 σε Mido ο ήχος κατά την διάρκεια της κλήσης είναι πολύ δυνατός. Χαμηλωμένος στο τέρμα ακούγεται η συνομιλία σε αρκετά μέτρα. Υπάρχει τρόπος να μειωθεί ακόμα περισσότερο ? Με bluetooth η ένταση είναι κανονική.
-
Επειδή και εγώ έψαχνα για μεγάλους χρόνους SOT αυτό που διαπίστωσα με δικές μου μετρήσεις είναι ότι σημαντικότερο ρόλο έχει το σήμα κινητής. Έχει τύχει να βγάλω από 100% μέχρι 60% 7 ώρες οθόνης και μετά μέσα σε 1 ώρα επιπλέον οθόνης λόγω αλλαγής περιοχής με χάλια ποιότητα σήματος να χάσω αλλά 20%. Επίσης ο δεύτερος σημαντικότερος λόγος είναι η φωτεινότητα της οθόνης. Μεγάλοι χρόνοι οθόνης μόνο με φωτεινότητα κάτω από 50%. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει περίπτωση με το flash της XTRV ARΩMA μέσα από TWRP να κλειδώσει ο bootloader ? Είχα ξεκλειδώσει όταν το πήρα και είχα περάσει την 7.6.29 και από τότε περνάω κάθε φορά την τρέχουσα XTRV ARΩMA. Σήμερα από περιέργεια μπήκα στο μενού 'Κατάσταση ξεκλειδώματος MI' Στον κεντρικό μενού γράφει 'Ξεκλείδωτο' αλλά όταν πατήσω να μπω μου γράφει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη. Όταν πατάω 'Προσθήκη λογαριασμού και συσκευής' μου βγάζει το μήνυμα 'Συνδεθείτε στο δίκτυο και προσπαθήστε ξανά' ενώ είναι καν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Εγω ενα πραγμα θελω να ρωτησω : απολους αυτους που εχουν πχ το mido, μονο εμεις οι 4 προλαβαμε και εγκαταστησαμε την 7.10.27 και τον ηπιαμε ; Ολοι οι αλλοι δηλ δεν την εγκατεστησαν ? Η απλα.δεν το λενε ? Περιεργο ......” Λόγω των ημερών ίσως πολλοί να ανέβαλαν την αναβάθμιση. Εγώ πχ την κατέβασα αλλά δεν την πέρασα. Είχα προγραμματίσει να την βάλω την Κυριακή το απόγευμα που θα είχα ελεύθερο χρόνο. Υπήρξε και σχετικό email από την ομάδα που προειδοποιούσε καθώς και αφαίρεση …
-
redmi note 4x
ΜήνυμαΑυτό ακριβώς είναι. Αν βάλεις το +30 μπροστά από κάθε αριθμό στις επαφές σου θα λυθεί το πρόβλημα σου. Γίνεται αυτόματα για όλες τις επαφές με την εφαρμογή Number-Fixer. Δες εδώ : Οδηγός χρήσης για το "Number Fixer" Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έβαλα xposed στην XTRV 7.10.19 ARΩMA. Δουλεύει κανονικά τουλάχιστον στο module που δοκίμασα xMIUI. Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα μια μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών που δεν είχα πριν. Στο xMIUI χρησιμοποιώ το infinite scrolling, το automatically close folder και το set folder columns. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διορθώθηκε. Τώρα κατεβαίνει και από την εφαρμογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk