Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 159.
-
Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε τους Ινδονήσιους.Το πρωί ήταν 30φεύγα πόντους μπροστά μας και τώρα μόλις 8.Φανταστείτε τους ξένους που κοιτάζουν τη δημοσκόπηση και βλέπουν Greece στην τετράδα. Αν μη τι άλλο είναι σοκαριστικό.(γι αυτούς φυσικά γιατί εμείς ...) Greece Miui rulessss!!!
-
Τα Γαλλάκια τρώνε τη σκόνη μας.
-
Page 68 post 676.Με 44 ψήφους είμαστε τέταρτοι.Ορμάτε γενναίοι γιατί από κοντά είναι η Ταϊλάνδη.
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από recep: “Χαιρετώ την παρέα..., Σκέφτομαι να βάλω την 4.11.28 παιδιά, υπάρχει κάποιος που να τη δοκίμασε και να μου πει πώς είναι trouble free? Προς το παρόν είμαι με την 4.8.22” Καλησπέρα φίλε μου.Την πέρασα από την πρώτη στιγμή.Δεν έχω δει κάτι θεαματικό πέρα από το οτι το πρόβλημα με τα youtube videos (και τα σπασίματα που κάνει όταν παίζει το βιντεο) δείχνει να εξαλειφεται. Να τονίσω πως δεν είναι root και πρέπει να ρουταριστεί με τη χρήση αρχείου supersu που το βρίσκεις στο en mi…
-
Πολύ ωραία κίνηση.Καλή τύχη σε όλους
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από harpop: “Καλησπέρα σας. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Petros2445. Χωρίς να με ρωτήσει ζητάει απλά reboot και περνάει την αγγλοκινέζικη 4.11.21. Επίσης χάνετε το playstore και βγάζει συνέχεια κάποιο μήνυμα ότι έχει έχει πρόβλημα με το Google Play Services. Ξαναπέρασα Ελληνική (δεν θυμάμαι πια έκδοση) και ξανά τα ίδια. Καμιά ιδέα κανείς;” Θέλεις να πεις οτι ενώ σερφάρεις ας πούμε ή κάνεις οτιδήποτε άλλο ο updater σου ζητάει να κάνεις επανεκκιίνηση και μετά περνάει την αγγλοκινέζ…
-
Παράθεση από fanatic: “Για το mipad η 4.11.21 είναι rooted?” Τρέχεις αυτό τον οδηγό και γίνεται root. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ SUPERSU ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΩ TWRP ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΡΙΚΑΡΕΙ ΤΟ PAD ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. Έτσι και αλλιώς δεν εχει TWRP το pad. Άρα η αναβάθμιση θα γινει μεσω recovery (Δηλαδή πατάς το αριστερό πλήκτρο) όταν ζητησει ενημερωση . Αν εχεις πρόβλημα καλύτερα ζήτα βοήθεια πριν μπλέξεις.
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από recep: “Τι ακριβώς έκανες δηλαδή φίλε μου?” Η διαδικασία όταν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία (ενημερωμένα αρχεία δηλαδή) είναι απλή. Άνοιξα την πλάτη από το pad και λύνοντας το καπάκι πάνω απο τη μπαταρία βραχυκύκλωσα δύο επαφές, έβαλα το pad στον υπολογιστή τρέχοντας παλιό Mi Flash και δεν έγινε τίποτα.Όταν την άλλη μέρα κατέβασα το ανανεωμένο MI Flash με τη δεύτερη προσπάθεια η διαδικασία δουλεψε σωστά. Βέβαια όταν λύνεις τις βίδες πάνω από τη μπαταρία σπας κάποιες σφραγίδες της Xiao…
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΌταν οι επιλογές είναι περιορισμένες αναγκάζεσαι να ρισκάρεις.Ευτυχώς το αποτέλεσμα με δικαίωσε!!!
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Καλημέρα. Μάλλον αναγκάστηκες να το "εγχειρίσεις"?!?!” Ακριβώς.Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη λύση.Η αποστολή στην Κίνα ήταν ένα σενάριο που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Νιώθεις ένα ρίγος στη ράχη σου όταν ανοίγεις το pad( από φόβο μην τα κάνεις σάλτσα) αλλά τελικά όλα καλά.
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαEdit. Μετά από αρκετές προσπάθειες και λάθη χάρη σε αυτόν τον οδηγό έλυσα το πρόβλημά.Σίγουρα δεν ήταν εύκολο καθώς μια δυό λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Ελπίζω το απόγευμα να αναφέρω λεπτομέρειες.
-
Xiaomi Mi Pad
Μήνυμαbrickαρα το padμου.Αν κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει...
-
Έβαλα την τελευταία rom 4.11.14 στο Mi pad αλλά έχασα το root.Ερώτηση.Δεν είναι η αντίστοιχη της πρώτης V6 που είναι stable?
-
Παράθεση από seirios79: “Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά ακολουθώντας τον οδηγό δεν ξέρω που να βάλω το αρχείο της rom που κατέβασα...δεν βρήκα πουθενά τη διαδρομή Ο Υπολογιστής μου \ MIxx \ Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης \ downloaded_rom...βοήθεια!!!” Επειδή από τον Ιούνιο που γράφτηκε ο οδηγός μπορεί να έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην αναβάθμισή κάνε το εξής:Αφού κατέβασες την τελευταία ρομ και την έχεις στον υπολογιστή σου ονόμασέ την σε update (σκέτο).Σύνδεσε τη συσκευή σου στον υπολογιστ…
-
Mi TV 2 Σύμφωνα με το παραπάνω η Xiaomi Tv δεν υποστηρίζει ψηφιακά κανάλια εκτός Κίνας(ακόμα).Ελπίζω να μου διαφέυγει κάτι.
-
Παράθεση από Astrolabe: “Τώρα που έκανα update τη νέα Rom, μπορώ να σβήσω και πάλι το αρχείο update.zip ή πρέπει το νέο αρχείο να το αφήσω έτσι ώστε να λειτουργεί το τηλέφωνο χωρίς προβλήματα?” Το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα είτε έχεις μέσα το .zip είτε όχι. Αλλά.Το αρχείο update.zip θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σου για κάθε ενδεχόμενο.Αν ποτέ πάθει οτιδήποτε ( π.χ. Brick) ο πιο εύκολος τρόπος να το επαναφέρεις σε λειτουργία θα είναι αν έχεις μέσα στη μνήμη το up…
-
Παράθεση από Astrolabe: “Φίλε ευχαριστώ και πάλι, άλλη μια βοήθεια θα ήθελα, μπορείς να μου στείλεις ποια νέα Rom βάλω για το Hongmi 1S? Τις έχω μπερδέψει λίγο και δε θέλω να περάσω κάποια λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.” xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable45-Hellas-GTV-4.10.31.zip Αυτή είναι η τελευταία (μέχρι στιγμής)
-
Παράθεση από rose from hell: “γεια σας παιδια μετα απο την αλλαγη της rom μου εμφανιζει ενημερωση ΟΤΑ να το κανω update? μερικες φορες μου κανει το κινητο επανεκκινηση μονο του !” Καλύτερα κατέβασε τη rom από το site και πέρασέ τη με τον γνωστό τρόπο.(Ονόμασέ την update ρίξτη χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής κλπ,κλπ)
-
Παράθεση από christos8972: “ καλημέρα! Σήμερα επέστρεψε το "πολυταξιδεμένο". Το έχω να φορτίζει και θα ασχοληθώ μαζί του το μεσημέρι. Να πω πως η μοναδική μου χρέωση ήταν γύρω στο 10ευρω, το ταχυδρομείο της αποστολής και ο χρόνος αναμονής οι δύο μήνες. Δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν στο m______l καθώς δεν τους έπηξα με ερωτήσεις, αλλά τους οφείλω ένα ευχαριστώ!” Καλώς τα δέχτηκες.Εύχομαι τα καλύτερα.