Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 189.
-
Τώρα είδα ότι από την εφαρμογή mail (όχι το gmail) δεν υπάρχει επιλογή για συγχρονισμό με Push. Έχουν μόνο ανά 10 λεπτά και άλλες 2 επιλογές με πιο πολύ χρόνο. Τόσο καιρό τους αναφέρω ότι αν την βάλεις σε Push φέρνει τα μαιλ όπως να ναι και μάλλον αυτή την λύση έχουν Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξυπνητήρι, τρεις τελείες επάνω δεξιά, περισσότερες ρυθμίσεις, αφύπνιση στην αθόρυβη λειτουργία. Είναι ενεργοποιημένο από μόνο του. Είχα το ίδιο πρόβλημα και απλά το έκλεισα και το ξανά άνοιξα και χτυπάει κανονικά όταν είναι το κινητό σε dnd. Τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το πρόβλημα σε αυτό είναι σε όλα τα τηλ μιας και με άσπρο background βλέπεις το τίποτα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάρε ένα feedback από 3 mi4c με την τελευταία σου developer. Bug δεν έχω βρεί, η μπαταρία δείχνει να τα πάει καλά αφού βέβαια κλείσεις όλες τις συγχρονισμό βλακείες της xiaomi. Αλλά για να σου πω πραγματικά για την μπαταρία θέλω μέρες ακόμα. Ήχος μια χαρά και το volte δείχνει να δουλεύει, noise cancelation μια χαρά, wifi και Bluetooth μια χαρά, δεν ζεσταίνεται πολύ, δεν λαγκάρει. Μία επιλογή για άλλο χρώμα Fonts σε desktop και lockscreen μας λείπει. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapa…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Σε μένα με rn3p δουλεύει κανονικά η Αριαδνη” Μήπως την είχες την φωνή από πριν? Γιατί τώρα αν κάνεις νέα εγκατάσταση δεν σε αφήνει. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από balakof: “έχω κάποιες ερωτήσεις/απορίες μετά από κάποιες ημέρες χρήσης του Kenzo & Gkalen 6.9.22 1. ES File explorer pro: γιατί δεν βλέπει το Root; τι πρέπει να κάνω; 2. Ήχοι κλήσης: ενώ έχω ρίξει στο φάκελο με τους ήχους κι άλλα ringtones (όχι σε μορφή *.ogg) δεν τα βλέπει ο explorer. Με το ES explorer τα βλέπω αλλά δεν μπορώ να τα ορίσω σαν ήχο κλήσης, πόσο μάλλον να ορίσω διαφορετικό για κάθε κάρτα. Υπάρχει θέμα με τους ήχους; Τι πρέπει να κάνω; 3. χρησιμοποιεί κανείς το SVOX; Μο…
-
Μιλάμε για την μεγαλύτερη κατανάλωση που έχω μετρήσει σε ρομ μέχρι τώρα στο mi4c. τρεχοντας πισω στις παλιές. Όσο πάει και χειρότερα το κάνουν οι κινέζοι
-
Απαράδεκτες όλες οι 8. Ειδικά σε κατανάλωση.
-
Mi4c και μετά από εγκατάσταση όλα καλά. Μέχρι το πρώτο reboot που έκανε από μόνο του μετά από 1 μέρα. Μετά άρχισαν τα όργανα. Η οθόνη δεν γυρίζει, σήμα πρέπει να ανέβω ταράτσα για να έχω και στις 2 κάρτες, ζεσταίνεται σε σημείο που φοβάσαι μην καείς όταν φορτίζει και είναι πριν το 50%, το Bluetooth γαμιεται κανονικά σε μεταφορά ήχου. Η μπαταρία ενώ έδειχνε μια χαρά μετά από το πρώτο Reboot έφαγε 40% σε 30 λεπτά. Λέω κάτσε να την ξαναπερασω όπως πάντα με φουλ wipe. Τώρα ο επεξεργαστής ζεσταίνεται…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΝα δούμε οι άχρηστοι Κινέζοι ποτέ θα βάλουν σκιά στην γραμματοσειρά στην αρχική οθόνη.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΜπορεί κάποιος να βάλει στον μαμά launcher λευκό η ανοιχτό χρώμα background φώτο να μας πει αν διαβάζονται τα γράμματα από τους φακέλους ή τις εφαρμογές? Επίσης τι έκδοση Android έχουν δώσει σε mi4c? Thanks
-
Miui 8 Beta testing
ΜήνυμαΆμα είσαι σε μακρινή έκδοση καθαρή εγκατάσταση. Βασικά κάνε την μία καθαρή να χαρείς το τηλέφωνο σου. Οι Κινέζοι τα έχουν κάνει μαντάρα λίγο μετά από αυτή και φως δεν βλέπω πλέων. Γράψε άκυρο για την 8 ρωτάς.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από djtutis: “Παίδες ποιά έκδοση για το mi4c έχετε να προτείνετε ως καλύτερη; Αυτή είναι μακράν η χειρότερη από θέματα αυτονομίας αλλά και επιδόσεων... Sent from my Mi-4c using Tapatalk” 5.12.10
-
Έχεις δει να έχουν επιτρέψει να γυρνάει η οθόνη σε lock screen? Μήπως να γυρνάει η οθόνη στον dialer? Μήπως στο συρτάρι ειδοποιήσεων μπορούμε να ανοίξουμε με ποιο εύκολο τρόπο τις πολλαπλές ειδοποιήσεις από μια εφαρμογή? Μήπως στο συρτάρι ειδοποιήσεων έχουν σταματήσει να έχουν τόσο νεκρό και άχρηστο χώρο? Μήπως στις ειδοποιήσεις μπορούμε να κάνουμε expand κανονικά πολλαπλές ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές όπως παράδειγμα το tapatalk? Το root τελικά καταργείται για όλες τις συσκευές τους μέσα…
-
Τα έχουν κάνει οι Κινέζοι σκ@τ@. Η τελευταίες καλές ρομ που βγάλανε πάνε κοντά στο πενταμηνο πίσω. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τα παιδιά εδώ.
-
Άλλη μια ρομ με καθαρή εγκατάσταση που νομίζει ότι η μπαταρία είναι νεράκι. Ξανά πίσω στα παλιά. Δεν μας τα λένε καλά οι Κινέζοι εδώ και αρκετό καιρό
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από maddoctor: “Ας δούμε μια πρώτη εικόνα της ρομ της παρασκευής.... ............. ............. ” Και Ελληνικό T9 πληκτρολόγιο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13564/” Ελληνικό πληκτρολόγιο είχαμε. Τα ελληνικά γράμματα έλειπαν. Μπορούμε να έχουμε την αλλαγη αυτή και σε παλιότερες ρομ? Ευχαριστούμε πολύ.
-
Αν λες για την αργή κίνηση κατά την εγγραφή βίντεο δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση της εγγραφής στα 720 ή HD ή όπως αλλιώς το λέει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GnF: “Ο λόγος που το twrp έχει ενσωματωθεί και δεν είναι ξεχωριστό download η τουλάχιστον κατά την εγκατάσταση να τρέχει σκριπτ που να σε ρωτάει αν θες να αλλάξεις το twrp που έχεις είναι πραγματικά παράλογος για εμένα. Πες με τρελό, βλάκα ή ότι άλλο γουστάρεις, παράλογο θα συνεχίσω να το βλέπω. ” Το Default Mi-Recovery είναι κλειδωμένο από την μαμά Xiaomi, και χωρίς TWRP δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις Flash τίποτα άλλο εκτός από τις official ROM. ;)” Βρε εγ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από GnF: “, το κακό είναι απλά ότι μου βάζει περισσότερα βήματα, και με βάζει να έχω αποθηκευμένα στον υπολογιστή μαζί με κάθε backup και το twrp που το έχω πάρει. ” Μα δεν αλλάζει κάθε λίγο το twrp Νομίζω τον τελευταίο χρόνο, αν άλλαξαν 3 (με το τωρασινό)” Σε εμένα που η καλύτερες rom για το τηλέφωνο μου είναι οι 5.12.χχ με επηρεάζει..? Όταν θέλω να δοκιμάζω μια πιο νέα και αν δεν μου κάνει να γυρίσω πίσω? Ωραίες οι δοκιμές αλλά το τηλέφωνο μου βγάζει λεφτά και…