Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.

• τίποτε,μόλις ανοίγει μου πετάει να συσχετίσω το mi account με το τηλεφωνο και δεν με αφήνει να κάνω καμία ρύθμιση.oούτε να βάλω τον κωδικό της sim. μόνο να βάλω τον κωδικό του mi account αλλά αφού δεν συνδεεται στο internet δεν μπορεί να συσχετιστεί.Στο mi cloud δεν έχω συνδεμένο κινητό αφού το έχω κάνει disable. Η rom είναι αυτή εδώ ROM MIUI V8 CN/ROW OTA | [Custom]-[Updated] add the 12/14/2016 on Needrom =============== Φεβ 14th 2017, 11:19pm =============== πάντως σε ευχαριστώ για τον χρόνο σ…

• συμφωνώ έλα όμως που δεν με αφήνει να ρυθμίσω το κινητό δηλαδή να μπω στις ρυθμίσεις του και να του δώσω δεδομένα η wifi .Μόλις εγκαθιστώ την rom μου πετάει κατευθείαν την σύνδεση με το mi account τον βάζω αλλά δεν έχει ίντερνετ για να το συσχετίσει.

• φίλοι μου μια βοήθεια σας παρακαλώ,Σε ένα LENOVO S920 που έχω έβαλα μιά miui rom που κατέβασα από το παρακάτω link Lenovo S920 скачать MIUI | MIUI Russia — Официальный фан сайт в России. Στο συγκεκριμένο κινητό την πρώτη φορά την πέρασα κανονικά και δούλευε αρκετά καλά.Εκανα και ένα MIUI account συνδέθηκα και στο mi cloud έκανα και find το κινητό, όλα εντάξει.κάνοντας δοκιμές με κάποιες άλλες rom όχι miui roms για να δώ με ποιές rom δουλεύει καλά απογοητεύτηκα.Είπα λοιπόν να ξαναγυρίσω στην συγκ…

• είναι δυνατόν να μην έχουμε κάποιο τρόπο για αυτό?Εδώ στο site έχω βρεί τα πάντα.Δεν μπορ'ω να πάω στην china Dev. και μετα στην δικιά μας ?

• φίλοι μου πως επιστρέφουμε πίσω? υπάρχει κάποιος οδηγός ?

• φίλοι μου, έχω την 6.0.1 ΜΜΒ29Μ με έκδοση MIUI 8.1 GTV 6.9.9 Developer στο REDMI NOTE 3 PRO.Επειδή κάπου έχω μπερδευτεί με τις rom ποιά είναι η επόμενη ή η τελευταία rom για να την περάσω? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.και πως πρέπει να την περάσω χωρίς να χάσω τίποτα.

• φίλοι μου, έχω την 6.0.1 ΜΜΒ29Μ με έκδοση MIUI 8.1 GTV 6.9.9 Developer στο REDMI NOTE 3 PRO.Επειδή κάπου έχω μπερδευτεί με τις rom ποιά είναι η επόμενη ή η τελευταία rom για να την περάσω? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

• όντως το έχω κάνει.(επικοινωνία με τον πωλητή To2c).τι λέτε θα μου πεί εάν έχει χαθεί τελικά? Αφορά ενα Redmi note 3 pro snap32 .δεν το έχω ξαναπάθει αυτό.

• ρε παιδιά μια βοήθεια. Με αυτό το tracking No. RS517802835NL μου βγάζει ότι έφτασε Ελλάδα 21-06-2016 10:06 The item has arrived in the country of destination GREECE 08-06-2016 09:12 The item is on transport to the country of destination 07-06-2016 23:02 The item is at the PostNL sorting center 07-06-2016 10:46 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 06-06-2016 03:30 The item is ready for shipment 04-06-2016 06:55 The item has left the originating country 03-06-2016 13:43…

• Cloud photo

xxiris - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Σχετικά με το cloud.Να ρωτήσω γιατί μόλις τραβάω μια φωτογραφία μου εμφανίζει κάτω δεξιά το συνεφάκι(cloud)? γιατί γίνεται αυτό μιας και δεν επιθυμώ να ανέβει στο mi.cloud.com. ούτε έχω κάνει συγχρονισμό για κάτι τέτοιο.Τελικά πως λειτουργεί το cloud?

• Φίλοι μου διαβάζοντας το στο en.miui.com αυτό το άρθρο How to install your mother language in applications of official firmware - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ισχύει?.το έχει κάνει κανείς απο τους φίλους μας εδώ στο σάιτ?

• ευχαριστώ lallasgr για την απάντησή σου και το ενδιαφέρον.Ναί με αφήνει να το κατεβάσω το τρέχω κάνω σύνδεση με το mi account και μου βγάζει ότι δεν έχω permission to unlock και μετά your device isn't supported by Mi unlock με στέλνει στο Apply for unlocking Mi devices κάτι το οποίο έχω κάνει πριν αρκετές ημέρες.

• παιδιά είστε φοβεροί!!!!!.Αμεση απάντηση και επιτέλους πέρασα την china dev.πως περνάμε google play store? γιατί sms δεν βλέπω να έρχεται για να πάω στην Ελληνική rom.έκανα και posts σto en.mui.com και report στο unlocking quide και post στο unlocking error και σύνδεση στο mi.cloud και όλα όσα έχω διαβάσει έκανα αλλά τζίφος.και με το mi unlock προσπάθησα αλλά τίποτα.περ'ιπου ενάμιση μήνα τους έχω στείλει για unlock.άλλος τρόπος δεν υπάρχει? Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια

• Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!. Ξεκινάω με όλα τα βήματα. αυτή κατεβάζω 小米2016夏季新品发布会直播

• φίλοι μου έχω το Redmi note 3 pro snapdragon εδώ και 25 ημέρες περίπου.Το κινητό έχει επάνω global 7.1.9.0 stable. Πριν 20 ημέρες περίπου έκανα την διαδικασία προκειμένου να ξεκλειδώσω το κινητό.Εκανα όλα όσα λέμε εδώ στο forum μας ,εφτιαξα mi account,το βρίσκει στο mi.cloud ,έκανα και posts sto en.mui.com και προχώρησα την διαδικασία με το mi unlock γράφοντας τον αριθμό του κινητού και τον λόγο που θέλω να ξεκλειδώσω και το έστειλα με την διαδικασία που περιγράφετε.επίσης έκανα ερώτηση στο en.m…

• φίλοι μου στο task manager μόλις πάω να σβήσω τον internet explorer μου βγάζει ότι είναι κλειδωμένος και δεν με αφήνει να τον σβήσω.γιατί γίνεται αυτό?

• δώρο XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool